Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

o as suvalgiau pusryciams grikiu,pietums irgi,pavakariams suvalgiau grudetos varskes su melynem,apelsina,nes pamaciau,jog grikiai beria mane
Atsakyti
Solo, gal tau tiesiog pasikaupė skysčiai, gal mmm artėja, gal trečios dienos efektas.. priežasčių gali būti daug, taip kad nereikia taip rimtai žiūrėti iškart...
geriausia svertis kartą per savaitę vieną kažkurią nusistatytą dieną, tada matysi tikruosius pokyčius... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 28, 15:14)
Solo, gal tau tiesiog pasikaupė skysčiai, gal mmm artėja, gal trečios dienos efektas.. priežasčių gali būti daug, taip kad nereikia taip rimtai žiūrėti iškart...
geriausia svertis kartą per savaitę vieną kažkurią nusistatytą dieną, tada matysi tikruosius pokyčius... mirksiukas.gif

Tai va kad nė viena iš tų priežasčių, aš kai apsirijau, jau kitą dieną žiauriai pastambėjus jaučiaus blink.gif paskutinį kartą svėriaus lygiai prieš 2 savaites, apie papilnėjimą sprendžiu iš apimčių ir pagal rūbus.
Papildyta:
QUOTE(Pasaka... @ 2008 04 28, 12:35)
Šiaip aš manau, kad mes vis dėlto save varžom, organizmas reaguoja į stresą ir todėl gavęs iškart vienu metu daugiau maisto iškart jį ir kaupia...  unsure.gif

tai jei valgyčiau mažai, tuomet galėčiau sakyt, kad varžau, bet dabar vidurkis gaunas apie 1500 kcal. Aišku, psichologiškai tikrai save varžau, noris ir to, ir to, bet gi svorį metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 28, 16:39)
tai jei valgyčiau mažai, tuomet galėčiau sakyt, kad varžau, bet dabar vidurkis gaunas apie 1500 kcal. Aišku, psichologiškai tikrai save varžau, noris ir to, ir to, bet gi svorį metu  unsure.gif

tai vat būtent, čia taip jau yra išsierzinęs organizmas kaip aš sakau biggrin.gif
Atsakyti
Sekmadienis smile.gif

Pusryčiai: jogurtas su dribsniais (240kcal), latte (60kcal)
Priešpiečiai: bananas (90kcal), juodasis šokoladas (240kcal)
Pietūs: salotos su duoniukais (430kcal)
Pavakariai: jogurtas su vaisiais (190kcal)
Vakarienė: ledai (260kcal), latte (80kcal) blush2.gif
Naktipiečiai: liesa varškytė (150kcal)

Viso ~1750kcal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 04 28, 15:51)
Seniai skaitau Jūsu pokalbius taigi norėčiau ir aš čia rašyti savo valgiarašcius ir sulaukti jūsų komentarų..

Liūdna ir graudu. Net su geriausiais norais priskaičiuoju viso labo 1000kcal.
Atsakyti
Laba vakara, as naujoke ax.gif
siandieninis meniu:

Pusryciai: dribsniu kose su dziovintais vaisiais ir 1 a.s medaus -305
Uzkandis: obuolys-60
Pietus: 250g tuno, kiausiniu, darzoviu salotos+majonezas-310
Uzkandis: liesas jogurtas+2a.s. saulegrazu, bananas-250
Vakariene: kotletukas, svogunai, pievagrybiai+grietine 1s., kepta orkaiteje -350

Ir dienos nusidejimas - bulvytes su garstyciu padazu, duodu 150, nes tik paragavau...
negaliu pries jas atsilaikyti doh.gif

viso 1425
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shape: 28 balandžio 2008 - 20:01
QUOTE(Shape @ 2008 04 28, 20:58)
Laba vakara, as naujoke  ax.gif

ir dienos nusidejimas -  bulvytes su garstyciu padazu, duodu 150, nes tik paragavau...
negaliu pries jas atsilaikyti  doh.gif

viso 1425

sveika 4u.gif
na jei tik paragai manau nenusidejai labai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Mano siandieninis valgiarastis atrodo stai taip:Pusryciai-kava su cukrumi(40),jogurtas Activia su ryziu trapuciu(137).Priespieciai-vaisiniai-obuolys,mandarinai,braskes 270kcal.Pietus-avinzirniu salotos-253kcal,pavakariai-mandarinai-320kcal ir dar graikisku riesutu uz 129kcal sugriauziau .Vakariene-pievagrybiu ir krabu lazdeliu salotos280kcal. Siandieninis mano asortimentas man paciai nekaip atrodo,bet kad tokia situacija buvo-visa diena praleidau vaiksciodama,tai nei karsto maisto negalejau gauti,nei ka padoresnio suvalgyti.Jauciu,atsiimsiu pylos nuo jusu uz per dideli kieki vaisiu.Sorry :axAi,tiesa,kadangi gryzau namo tokiu laiku,kai jau nebeleidziu sau valgyti,tai dar arbatos su medumi isgeriau,tai+40kcal.Bendrama kiekyje susirankiojau visus 1469kcal
Atsakyti
Čia pasižiūrėjau, kaip kitos tvarkingai rašo, o aš taip bet kaip... blush2.gif Rašysiu gražiau smile.gif

pusryčiai - sriubos du samčiai (200)
priešpiečiai - mažas kepsniukas su trupučiu bulvių košės ir salotom (250)
užkandis - žemės riešutai (210)
pietūs - 4 grūdų dribsnių košė Nordic su trupučiu sviesto (280); miusliai su pienu (330)
pavakariai=vakarienė - konservuoti pomidorai su svogūnais (100); varškės sūris (200)
užkandis - kakavinis ledas (100)

+50 min. vaikščiojimo lauke
+40 bodyflekso pratimų
+valanda gan greito dviračio mynimo

Jau padoriau, ar ne taip? blush2.gif

Iš viso šiandien, jei gerai suskaičiavau, nes viską sumavau apytiksliai, bus: 1670 kalorijų
Atsakyti
panos kaip jus suskaiciuojate pvz silkes kalorijas...silke zinau kiek kcal bet va kiek silke su daržovemis majonezo padaze (vat kaip buna indeliuose) ar ba kaimiska silkiu file pomidoru padaze???kaip suskaiciuoti, nes va ant dezutes tai neraso schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Ciocia Polia, kiek daug kilogramų tu numetei bigsmile.gif Kokia tu šaunuolė, sveikinu thumbup.gif Čia tokiom kaip aš turėtų būti gėda, kad jau tiek laiko savo kelių kilogramų negali atsikratyti... blush2.gif

Solo, perskaičiau, kad maitiniesi pagal zig-zag kalorijų skaičiavimo principą, pamėginsiu ir aš, galėsim palaikyti viena kitą smile.gif

Mano norma tokia:

Fat Loss Maintain
Monday 1695 2119
Tuesday 1356 1695
Wednesday 2034 2543
Thursday 1695 2119
Friday 1526 1907
Saturday 1865 2331
Sunday 1695 2119

Ėmiau, kad sportuoju 5 k. per savaitę 4u.gif
Papildyta:
Bet rytoj kiek mažai kalorijų... unsure.gif Užtat trečiadienį galėsiu tikrą balių kelti thumbup.gif
Atsakyti