Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masturbacija

Įvairiai, kartais ilgėliau, kartais trumpiau. Stengiuosi tada šiek tiek prispausti kojytes ranka, nes ir taip migdant Emiliją reikia laikyti prispaustą. Kitaip nieko nebus - tiesiog pradės dūkti ir visi miegai išlakstys smile.gif Arba šiek tiek masažuoju švelniai kojeles, tada aprimsta. Nešioti negaliu, nes ji nepratusi prieš miegą būti nešiojama.
Vienu metu ir man neleisdavo normaliai sauskelnių pakeisti, trindavo ir traukiodavo kojeles, ir labai pykdavo, jei neleisdavau to daryti. Dabar jau nieko. Pastebėjau, kad ir taip gerokai rečiau užeina priepuoliukai. Pastebėjau, jog patepus Bepantenu, jei dažniau norisi traukioti kojas. Taigi, pradėjau tepti medetkų tepalu, nes panelytės baisiai jautri odelė, ir jei tik šiek tiek ilgėliau pabūna su nekeistom sauskelnėm - baisiai raudonuoja. Gal ir Tavo dukrytei netinka tepaliukas? Pabandyk pakaitaliot. Mes net ir sauskelnes pakeitėm. Rezultatas iš karto pasimatė.
Šiandien pridavėm tyrimukus dėl kirmėliukų, taigi gan greitai paaiškės - kur čia šuo pakastas.
Augmene, kantrybės. Išauginsim mes tas savo pupas sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augmenė @ 2008 02 27, 23:20)
Tikriausiai paskelbiau tema intriguojančiu pavadinimu smile.gif

laugh.gif mano vyras tikrai ne keikūnas, bet kai pasakiau, jog mokslas kūdikiams jau ir tokias diagnozes prirašo, tai "riebiai" išvadino mokslinčius lotuliukas.gif
Na, aš prie progos paklausinėsiu vaikų neurologės, ar ji kažką girdėjus "tuo" klausimu.

Nejaugi tikrai maži vaikiukai taip stipriai užsiėmę savo apačia, kad verta nerimauti doh.gif Ne jie pirmi, ne jie paskutiniai taip domisi savimi. Maniškis be pampo kažkiek apsičiupinėja save, apsižiūri, bet kad galvočiau, jog čia kažkas negerai rolleyes.gif tikrai ne.

gal ir ne į temą aš čia. Bet labai jau anksti neurologai pradeda "kabintis" prie vaikų.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 03 19, 16:43)
laugh.gif mano vyras tikrai ne keikūnas, bet kai pasakiau, jog mokslas kūdikiams jau ir tokias diagnozes prirašo, tai "riebiai" išvadino mokslinčius  lotuliukas.gif
Na, aš prie progos paklausinėsiu vaikų neurologės, ar ji kažką girdėjus "tuo" klausimu.

Nejaugi tikrai maži vaikiukai taip stipriai užsiėmę savo apačia, kad verta nerimauti doh.gif  Ne jie pirmi, ne jie paskutiniai taip domisi savimi. Maniškis be pampo kažkiek apsičiupinėja save, apsižiūri, bet kad galvočiau, jog čia kažkas negerai  rolleyes.gif tikrai ne.

gal ir ne į temą aš čia. Bet labai jau anksti neurologai pradeda "kabintis" prie vaikų.

Tai isivaizduok, kokio apvalumo mano akys buvo, kai ta "diagnoze" ivardijo:) ax.gif
Neurologai tikrai bus girdeje, man minejo, kad daznas reiskinys visa tai dabar. O siaip senose vaiku auginimo knygose (turiu tokias kelias tarybiniu laiku) visa tai labai aiskiai aprasyta - kad buna vaikams nuo viduriu uzkietiejimo, uzdegimu ir t.t. Maniske visa ta turejo, tad dabar ir tenka su pasekmem guvent.
Siaip tai nera liga, tik tiek, jog jei vaikas labai i tai ininka, atsiranda visokiu negerybiu: pvz. maniske labai sunkiai uzmiega, nenori vaiksciot, net sedet kartais, zodziu, labai susikoncentruoja i tuos "reikalus" ir tai siek tiek raidai kenkia. Vat todel ir rekomenduoja gydytojai nukreipinet demesi ir stengtis, kad uzmirstu vaikiukai tuos reikaliukus- na per anksti jiems dar tai labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitalija_Kas @ 2008 03 17, 13:26)
Įvairiai, kartais ilgėliau, kartais trumpiau. Stengiuosi tada šiek tiek prispausti kojytes ranka, nes ir taip migdant Emiliją reikia laikyti prispaustą. Kitaip nieko nebus - tiesiog pradės dūkti ir visi miegai išlakstys smile.gif Arba šiek tiek masažuoju švelniai kojeles, tada aprimsta. Nešioti negaliu, nes ji nepratusi prieš miegą būti nešiojama.
Vienu metu ir man neleisdavo normaliai sauskelnių pakeisti, trindavo ir traukiodavo kojeles, ir labai pykdavo, jei neleisdavau to daryti. Dabar jau nieko. Pastebėjau, kad ir taip gerokai rečiau užeina priepuoliukai. Pastebėjau, jog patepus Bepantenu, jei dažniau norisi traukioti kojas. Taigi, pradėjau tepti medetkų tepalu, nes panelytės baisiai jautri odelė, ir jei tik šiek tiek ilgėliau pabūna su nekeistom sauskelnėm - baisiai raudonuoja. Gal ir Tavo dukrytei netinka tepaliukas? Pabandyk pakaitaliot. Mes net ir sauskelnes pakeitėm. Rezultatas iš karto pasimatė.
Šiandien pridavėm tyrimukus dėl kirmėliukų, taigi gan greitai paaiškės - kur čia šuo pakastas.
Augmene, kantrybės. Išauginsim mes tas savo pupas sunglasses2.gif

Hmmm, as irgi Bepantenu jai teplioju.... Reikia pabandyt keisti, gal tikrai erzina? O kokias sauskelnes dabar dedat? As laikau su Bambo - jos naturalesnes, bet labai jau storos, tai vel kyla noras trintis...
Mes irgi tyremes - kraujas, slapimas, kirmeliukai. Atrodo - nieko blogo. Man neurologe buvo pazadejus, kad kai prades vaiksciot - viskas praeis:) Nzn, man atrodo, kad per tuos zaidimelius ji visai nerodo jokio noro pati judet... O kokiu manksteliu nesiule daryt?
Jo, pupos musu kaip toj dainoj - "nerealios", mairgaiciukes su charakteriais ir bajeriais. Nu gal kaip nors viskas savaime praeis, gal....
Atsakyti
QUOTE(Augmenė @ 2008 03 19, 18:04)
Neurologai tikrai bus girdeje, man minejo, kad daznas reiskinys visa tai dabar. O

Nu žinok, vistiek juokas ima, nors užmušk laugh.gif Taip ir norisi leptelt - kuo patys susitepę, tuo ir kitus tepa.
Ir kodėl "dabar" tas reiškinys toks dažnas doh.gif Kas čia "dabar" taip atsitiko?
Jei tie vaikiukai tik žinotų, kaip jų tos "pramogos" vadinasi bigsmile.gif
Atsakyti
Natai, man visai nejuokinga buvo, kai mano dukrytė ištisas dienas gulėjo ir traukiojo kojytes. Suprakaitavusi, stotis nenorėjo, vaikščiot irgi. O jei statydavau per prievartą - tai tokias dūdas paleisdavo, kad ojojoj... Toks vaizdas, kad neįgalų vaiką augini. O dar seneliai, kaip susitarę, pirmą kartą tokį vaiką matom, ligonis auga... Verkt tik norėjosi. Kai sužinojau, kas yra, ramiau pasidarė. Prigalvojam visokių užsiėmimų, kad tik nukreipti dėmesį. Ir kasdien vis mažiau, ir mažiau kojytes tampo.
Augmene, mes naudojom ilgą laiką maximines sauskelnes. Dabar kaitalioju Huggies ir Happy (vieną kartą dedu vienas, kitą kartą kitas). Bambo ir Pampers negalim, nes iš karto užpakaliukas raudonas kaip pas beždžionėlę sad.gif Tiesa, labai dažnai reikia sauskelnes keisti, nes jei tik pasisioja ir ilgėliau pabūna - pradeda "savo veiklą".
Atsakyti
QUOTE(Vitalija_Kas @ 2008 03 19, 20:15)
Natai, man visai nejuokinga buvo, kai mano dukrytė ištisas dienas gulėjo ir traukiojo kojytes. Suprakaitavusi, stotis nenorėjo, vaikščiot irgi. O jei statydavau per prievartą - tai tokias dūdas paleisdavo, kad ojojoj... Toks vaizdas, kad neįgalų vaiką augini. O dar seneliai, kaip susitarę, pirmą kartą tokį vaiką matom, ligonis auga... Verkt tik norėjosi. Kai sužinojau, kas yra, ramiau pasidarė. Prigalvojam visokių užsiėmimų, kad tik nukreipti dėmesį. Ir kasdien vis mažiau, ir mažiau kojytes tampo.
Augmene, mes naudojom ilgą laiką maximines sauskelnes. Dabar kaitalioju Huggies ir Happy (vieną kartą dedu vienas, kitą kartą kitas). Bambo ir Pampers negalim, nes iš karto užpakaliukas raudonas kaip pas beždžionėlę sad.gif Tiesa, labai dažnai reikia sauskelnes keisti, nes jei tik pasisioja ir ilgėliau pabūna - pradeda "savo veiklą".

atsiprašau labai, aš nepiktai. Tiesiog man atrodo, kad vaiko odelė yra labai jautri, ir jis taip elgiasi. Ypač kai parašei, kad reikia labai dažnai keisti sauskelnes, nes kitaip pradeda savo veiklą. Matyt, vaikui tikrai susidirgina odelė.
Maniesiems netiko jokios kitos sauskelnės, tik pampers. Antrojo vaikiuko užpakaliuko oda buvo baisiai jautri, nuo menkiausio uždelsimo keisti pampą išberdavo pūlinukais, atsiverdavo kraujuojančios žaizdelės. Tepiau sudo kremu, excipial sluoksniais.. vos vos atgaudavau ir jei tik pralaukdavau keletą minučių su drėgnu pampu, vėl viskas iš naujo prasidėdavo verysad.gif
Dabar jam beveik 2 metai, ir jo oda išlikus labai jautri. Vedžiau keletą kartų pas odos gydytoją, tai nerado jokios ligos, tik "jautrumą". Pavyzdžiui, rankyčių odelė labai sausėja, ant kojyčių spalva keičias..
o gal čia viskas ką parašiau, ne į temą... bet vistiek, kad tik tie vaikiukai pamirštų savo "veiksmus", jeigu ta diagnozė jau tokia.
Atsakyti
QUOTE(Cafe Latte @ 2008 02 29, 21:49)
Man tai irgi aktuali tema, tik ne "mergaitiška", o "berniukiška" pusė.

Pas mus problema tęsiasi jau visą mėnesį  doh.gif

Ir tesis visa gyvenima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau kai vyras randa savo pimpaliuka, tas patampa jo geriausiu draugu biggrin.gif

As nemanau, kad tai taip jau baisu - tai mes sugalvojame visa potekste su tokiais terminais, kaip masturbacija, onanizmas ir t.t. O jam tai tokia pat kuno dalis, kaip ir ranka, koja, tik kad jautresne ir malonesne smile.gif Nukreipinekit demesi ir toliau, pasakykite, kad nesvariom rankom ten listi negalima, nes po to skaudes, jei kokia infekcija pasigaus... O siaip, tai jau visam gyvenimui wink.gif
Atsakyti
As nezinau ar cia i tema, bet mano maziulis atsistoja ant keturiu kojyciu ir spuruokliuoja pirmyn atgal, na tarsi "seksuotu". Ir kuo toliau tuo labiau i tai inykes. Ypac pries miega. Arba kai nori miego. Net nakti atsibudes taip daro. Tai ka cia irgi kazkas panasaus i masturbacija? g.gif Man tai jau pradeda nusibosti tas jo judesiukas. Mociutes irgi visos kaip susitare "musu vaikai tai taip nedare". Ka daryt?
Atsakyti
O maniskis, tai visiems lipa ant koju ir trinasi kaip koks suniukas, visada maniau, kan nori kad ji pasuptu (gal ir nori), bet panasu, kad ir kitais sumetimais jis tai daro, reiks pasekti jo ta "hobi" g.gif
Atsakyti
QUOTE(ledukelt @ 2008 12 29, 17:20)
As nezinau ar cia i tema, bet mano maziulis atsistoja ant keturiu kojyciu ir spuruokliuoja pirmyn atgal, na tarsi "seksuotu". Ir kuo toliau tuo labiau i tai inykes. Ypac pries miega. Arba kai nori miego. Net nakti atsibudes taip daro. Tai ka cia irgi kazkas panasaus i masturbacija?  g.gif  Man tai jau pradeda nusibosti tas jo judesiukas. Mociutes irgi visos kaip susitare "musu vaikai tai taip nedare". Ka daryt?

maniskis irgi taip daro g.gif bet peles netampo..na krtais kai pampersa nuimu pasiciumpa,bet ypatngo susidomejimo nematau.. schmoll.gif mes turim maudyniu zieda,tai vakarais pliuskenames,zaidziam su burbulais,uzmiegam iskart..bet rytais,visada keturiom ir spyruokliuoja pirmyn-atgal..ar cia "tas"reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Augmenė @ 2008 02 27, 21:20)
Sveikos, mamos,
Tikriausiai paskelbiau tema intriguojančiu pavadinimu smile.gif
Tokia isvada isgirdau is neurologes, kuri apziurejo man 11 men. klecka. Dukryte kazkur nuo puses metuku pradejo riesti kojytes, jas spausti, trinti, dazniausiai pries miega. Is pradziu panikos nerealiai buvo - galvojau, viskas, epilepsija, tpfu tpfu tpfu... Bet keli skirtingi neurologai pateike kiek netiketa isvada - tai kazkas panasaus i kudikiu masturbacija, kuri gali buti uzkietiejus viduriams, issutimams, didesniam jautrumui, spaudziantiems pampersams ir dar velniai zino kam... Kudikiai atranda ta veiksma ir paskui nuolat kartoja, kai jiems neramu, kazkas trukdo ar pan.
Maniske visuomet pries miega blaskosi, kojytes tas spaudo... ir gaila vaiko, iir saves gaila - tenka ir nesioti, ir vartosi ilgai ir pan.
Daktarai susitare tvirtina, kad tai vyksta su labai daugeliu kudikiu, ypac mergaiciu. Gal kas su tuo susidurete? Man svarbiausia - isgirsti, kaip jums pavyko situ dalyku atsikratyti, nes labai jau vargstame... unsure.gif

verysad.gif Liūdna bet labai tave suprantu pas mus irgi prasidėjo nuo kūdikystės ir iki šiol, tik dabar slepiasi, ir nukreipiu dėmesį, dabar jau ir aiškinu, bet vis tiek nebežinau ko imtis, pas psichologę irgi lankėmės, nuo vaikystės problemos su tuštinimusi, ai nebežinau.
Atsakyti
manasis irgi savo puliuka atrado,kai tik pamperi nuimu iskart ciumpa ji tarp pirsciuku maigo,nemanau tai kazkass tokio blogo,tiesiog naujas atradimas g.gif
Atsakyti