Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masturbacija

QUOTE(ledukelt @ 2008 12 29, 18:20)
As nezinau ar cia i tema, bet mano maziulis atsistoja ant keturiu kojyciu ir spuruokliuoja pirmyn atgal, na tarsi "seksuotu". Ir kuo toliau tuo labiau i tai inykes. Ypac pries miega. Arba kai nori miego. Net nakti atsibudes taip daro. Tai ka cia irgi kazkas panasaus i masturbacija?  g.gif  Man tai jau pradeda nusibosti tas jo judesiukas. Mociutes irgi visos kaip susitare "musu vaikai tai taip nedare". Ka daryt?

maniškiai taip pat taip spyruokliuoja, bet nemanau, kad čia ta vadinamoji kūdikių masturbacija, tiesiog jie pradeda judėti, stengiasi pradėti šliaužti.
Atsakyti
maniskis jau seniausiai vaiksto vistiek taip daro sad.gif Tikriausiai reikes vesti pas neurologa pasikonsultuoti..
Atsakyti
Mamytės mes nesšnekam apie vaiko atradimą savo organo, mes šnekam jau apie tai kad vaikas trinasi ir taip jaučia sau nesuprantama malonumą. Žinokit yra skirtumas kur atranda ir žiūri ar patampo, o kur jau daro tai nuo ko prakaituoja.
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 06 18, 14:23)
Mamytės mes nesšnekam apie vaiko atradimą savo organo, mes šnekam jau apie tai kad vaikas trinasi ir taip jaučia sau nesuprantama malonumą. Žinokit yra skirtumas kur atranda ir žiūri ar patampo, o kur jau daro tai nuo ko prakaituoja.

Nelabaij, mamytės, suprantu, kaip tas "veiksmas vyksta" doh.gif ir man lb keista, nejaugi jau tokie kleckiukai gali jausti malonumą g.gif
Atsakyti
Gali, kai maniškė dar buvo pampersinis kūdykis, mačiau ir sakiau apie tai gydytojai, bet ji atsakė, kad čia nieko blogo, jai tuo metu žinočiau kad tai masturbacija būčiau ne taip šaltai sureagavus. Deja, Supratau apie tai kai jai buvo jau metai, šnekėjau ir su psihologais ir su gydytojais, sakė nukreipti dėmesį ir t.t Viską dariau bet manau kad buvo per vėlu, jei nuo pat pradžių būčiau apie tai žinojus būtų gal ir užsimiršus, na nieko nepadarysi, dabar šnekam, aiškinu, bet barti negaliu, ji pati žino kad negerai daro savo amžiuj, bet.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(..simutea.. @ 2009 06 17, 20:11)
maniškiai taip pat taip spyruokliuoja, bet nemanau, kad čia ta vadinamoji kūdikių masturbacija, tiesiog jie pradeda judėti, stengiasi pradėti šliaužti.

taip taip, bukit ramios - cia vaikai taip mokosi ropoti mirksiukas.gif

Kas nesusidure su situo, tam gal atrodo kvaila ir juokinga, bet is tikro taip nera. Mes irgi turim sita beda verysad.gif Pries kokius 2 men pastebejau, (dukrai dabar 1 metai ir 9 men). Siaip namie ji taip nedaro, bet tik vos pasodinu i vezima ir ten dirzas per klyna eina - viskas, pradeda darbuotis, trintis verysad.gif Ir aiskinu, ir draudziu, niekas negelbeja, jau kokia geda pries zmones doh.gif O vezimo tai mums reikia, mes daug ir toli kasdien pesciom keliaujam, be jo neissiversciau. Pampersus dar naudojam, bet jos oda nejautri, nera ne karto jai ten pasute ar paraude. Su viduriais viskas gerai. Is tikro net nezinojau kam bepasipasakot ir kam pasiguost, tik kai atradau sita temuke, supratau, kad ne vienos esam tokios verysad.gif
siaip vis dar galvojau, kad gal cia as ne taip suprantu, gal ji ten tik taip spardosi, bet jauciu ne, reiks mest vezima ir gal tuo uzsibaigs musu bedos unsure.gif tikiuosi...
Atsakyti
Sveika, yra dar viena tokia tema, kai aš ten parašiau ir parašė viena mama tokį atsakymą, tai jaučiuos kaip kokia durnė kad išvis tokios temos yra.
http://www.supermama...;#entry28225093
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 29 birželio 2009 - 13:41
Sveikos.
Kaip sekasi mamytėms? Matau jau nemazai laiko praejo po Jusu susirasymo. Ar dingo problemėlė?
Mes jau metai laiko kenčiame nuo tos pačios bėdelės. Neurologai sako tą patį - masturbacija. Buvome ir pas odos gydytoją, ir pas ginekologę, tai ginekologė rado šiek tiek paraudimą ir liepė kuo greičiau iš pampersų išimti. Vasarą gyvenom beveik be pampersų, daug laiko praleisdavom lauke, lyg visa tai buvo sumazeje, bet dabar vel, visa susitraukia, israusta, steni, rieciasi, visa net suprakaitavus, jei bandai nukreipt demesi, pyksta, kad sutrukdai. Visa tai pries miega, bet kartais buna ir diena, pasitiesia ka nors ant zemes ir davai. Atrodo kraupiai. Niekuo negaliu jai atrodo padeti, jau kai pradeda, tai nei knygute, nei lopsine, nei kasymai, nei gostymai nepadeda, nesiojama taip pat neuzmiega...
Gal kas nors esate įveike sia problemele?
Atsakyti
As jau buvau supratusi, kad mano mazyle "tai" daro iki atrandant sia tema. Jai tada buvo gal 7 men... nepamenu. Is ko supratau? Ogi atsiminiai apie savo vaikystes drauge. Jau ejome pradine mokykla, o ji kartais man rodes ima keistai elgtis: suspausdavo kojas, trindavosi i koki stalo kampa, ar kede, ar net rankas susikisusi tarp koju dusauja... kazkas nesuprantamo ir mane gluminancio man atrodydavo, as gi vaikas buvau ir tokiu dalyku nesupratau blush2.gif Tuo metu ta mano drauge kazkur dingdavo, atsijungdavo.
Na ka, mano mergytei dabar virs metuku. Iki metu uzeidavo tokie pasitrynimai jai kai imdavo nuobodziaut arba kai noredavo prisiglaust prie manes - sukryziuoja kojytes ir spaudziasi pie manes. Po to kazkaip apstojo visa tai. Na o sias kelias naktis as vis pabundu del jos stenejimo. Is pradziu galvojau gal kakoja, bet pasirodo ji vidur nakties pabudusi uzsiima tuom saves maloninimu blink.gif Jau ir pykau ir per uzpakalli plojau. Ji visa slapia buna ir koki pora valandu ner ramybes nereaguoja i nieka.... As gydytojai uzsiminusi buvau apie tai anksciau, tai ji sake kad tie vaikiukai jaucia "toki ta" malonuma". Reikia nukalbinti, nebaust ir nepykti... Bet tai ka naktim man su ja daryt..? unsure.gif Siaip maze yra gudri, vystosi normaliai, daug kalba, kiti ne puses tiek nepasako kiek ji, budama 15 men. Bet as bijau, kad neatsitiktu taip, kaip su ta mano drauge doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, na kaip Jums sekasi su tom pupytėm. Mano panelytė irgi masturbuojasi. Galima išeiti iš proto, koks nervas ima į ją žiūrint, jai jau 8,5 mėn. o pati dar nei neatsisėda, nei stoti bando, nei ropoti. Jei tik bandau paguldyti ant pilvuko , tai apsiverčia ant nugarytės ir pradeda trintis. Gal jau kas išaugot šią probemą ar kitaip kaip išsprendėt verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2012 03 03, 17:14)
Sveikos mamytės, na kaip Jums sekasi su tom pupytėm. Mano panelytė irgi masturbuojasi. Galima išeiti iš proto, koks nervas ima į ją žiūrint, jai jau 8,5 mėn. o pati dar nei neatsisėda, nei stoti bando, nei ropoti. Jei tik bandau paguldyti ant pilvuko , tai apsiverčia ant nugarytės ir pradeda trintis. Gal jau kas išaugot šią probemą ar kitaip kaip išsprendėt  verysad.gif .

laba,
turejom ir mes sia problemyte kuri prasidejo nuo 8men.,baigesi viskas kai mergaite baige lankyti darzeli,t.y. beveveik pries metus,nes paruosemukus ejo irgi darzeli. jau ji pati viska suprasdavo bet sako nezinau kas man darosi,snekedavau graziai,jau kartais pykdavau is nevilties bausdavau,bet tai padedavo tik kokiom 2dienom. kai buvo didesne ji taip darydavo kai paguldydavo pietu miego,nes suprasdavo kad negerai daro.kai dar buvo mazesne tai net sededama.
mes lankemes pas mergaiciu ginekologe kmuk del ankstyvo brendimo(ne del masturbacijos),tai as konsultavausi ir siuo klausimu kodel taip daro,man atsake kad anksciau tai buvo laikoma iskrypimu,bet siais laikais tai daznas reiskinys sake galima duoti valerijonu lasiuku ar melisu arbatos ir stengtis nukreipti vaiko demesi i kita puse,duodavau as tos melisu arbatos bet niekas nepadejo.taip pat sake tai gali buti nervines itampos ar kai vaikas negerai jauciasi tai sitaip vaikai save nuramina.
tikiuosi mano patirtis praverte,nors visa sita isgyventi tikrai nelengva,nes ir geda atrode,bet kartu ir beda.sekmes
Atsakyti
Hmmm... Mes pas neurologę važiavom, nes manėm kad mūsų mergaitei padidėjęs raumenų tonusas, bet kai nuramino, kad viskas gerai ir dukrytė greičiausiai masturbuojasi, pasakė, kad nereikia ieškoti ligų, tiesiog bandyti nukreipti dėmesį ir laukti kol išaugs. Taip anksčiau tokių dalykų galbūt nebuvo, mano subjektyvia nuomone, čia greičiausiai "sauskelnių" kartos vaikai taip elgiasi. Daug skaičiau apie tai užsienio literatūros ir man keista, kad lietuviai tėveliai taip aštriai reaguoja į tokį natūralų dalyką, vežioja dėl to pas neurologus, ginekologus, vėliau ir pas psichologus. Juk vaikas šito veiksmo net nesieja su seksualine patirtim, jam tiesiog smagu, ramina, nuima įtampą ir pan. Kol kas mes savo mažutei tiesiog stengiamės nukreipti dėmesį. Kartais gaunasi, kartais ne. Kai paaugs (jei dar nebus "išaugusi" paaiškinsiu, kad taip daryti reikia privačiai.
Atsakyti