Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Lyanna @ 2010 01 12, 02:19)
Dėkoju už šį pastebėjimą Himalaia, nes pas mane tai beveik visą kūną reiktų pereiti, tai išvis nusišaučiau mažais ploteliais  blush2.gif Gaila tik, kad HP Light netinka veidui... Nes ten irgi reiktų pagalbos  ax.gif

Tada tikrai nesiūlyčiau Tria. Pagalvokit. Vieno pakrovimo užtenka apie 40 min. O per tiek laiko galima susitvarkyti apie 7-8 pažastų plotą. Tada vėl krauti 2.5 valandos, vėl 40 min. Taip mėnesį gali užtrukt, kasdien krapštantis su tokiu mažu taško dydžiu. Nors yra moterų, kurios ir su Rio 1 plauko taško dydžio aparatu sugebėjo kojas tvarkytis...
O dėl HPLight ir veido... Gamintojai tiesiog apsidraudžia. Ta pati technologija tinka ir veidui, tačiau yra didesnė tikimybė, kad žmogus nusidegins, nes veido oda jautresnė, bei didelė tikimybė, kad žmogus ką nors ne taip padarys ir gaus akių traumą. Tiesiog, jei kas nors atsitiks, gamintojas nebus atsakingas, nes įspėjo tam tikrose vietose aparato nenaudot.

Užtat turiu gerų naujienų... Pagaliau plaukai pradėjo krist. Jau buvau nusivylusi, kad teks grąžinti Tria nesulaukus rezultato. Bet apžiūrėjau vakar ataugusius plaukelius, ir pastebėjau, kad kai kurie labai mažai ataugę. Tiksliau ne ataugę, o tiesiog vos išlindę, nes yra negyvi. Su nagu pakrapščius jie pradėjo kristi thumbup.gif Galiu drąsiai sakyti, kad kokių 30-40% plaukų iškrito.
Tai dabar belieka apsispręsti, ar turėsiu kantrybės su tokiu mažu taško dydžiu žaist.
Atsakyti
Pataisykite mane jeigu as klystu,fotoepiliacija yra tik laikinas plauku pasalinimas,o su lazeriu plaukai pasalinami ilgesniam laikui?As pati kadaise dariausi proceduras su rio lazeriu kur po 1 plauka salina,rezultatas yra islikes iki siol,nors dariau vos 2-3proceduras,pries 5metus ir visiskai ne pagal instrukcijas,tarp proceduru buvo ir 8 men pertrauka,na zodziu belekaip ten viska dariau.Kaip suprantu tria yra lazeris,ir palyginus su rio zymiai greitesnis.Man reikia susitvarkyti kojas,bikini ir pazastis,bet as noreciau ilgalaikio efekto,tai kaip suprantu silk'n atkrenta?
Atsakyti
Tiek fotoepiliacija, tiek lazeris yra ilgalaikiai. Nežinau, kaip su plauko suaikinimu visam laikui, bet jei jums su Rio pavyko išsinaikinti ilgam laikui, turėtų būti ir kitų aparatų poveikis panašus.
Jei norite didelius plotus tvarkytis, labiau rekomenduočiau Silk'n, nes jo apimamas plotas žymiai didesnis, nei Tria. Tačiau jei jau turėjote kantrybės su vieno plauko Rio žaisti, Tria apima didesnį plotą, būtų greičiau, nei su senu Rio.
Dėl efekto... Tria skelbiasi, kad jų efektas išlieka ilgiau, nei Silk'n, tačiau manau, kad iš esmės efektas panašus, nors pagal galingumą žiūrint, Tria yra žymiai galingesnis aparatas, nei Silk'n. Iš dalies dėl to aš jį ir pasirinkau. Abu turi privalumų, abu minusų. Didžiausias Silk'n minusas- greitai pasibaigiančios, brangokos lempos. Tria minusai- palyginti, mažas taško dydis ir nuolatinis pakrovinėjimas.
Atsakyti
o kiek tas tria kainuoja g.gif ?
Atsakyti
Man kainavo $595. Į Lietuvą dar visokie siuntimo, muito mokesčiai turbūt prisidėtų, jei pavyktų nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 01 12, 17:24)
Užtat turiu gerų naujienų... Pagaliau plaukai pradėjo krist. Jau buvau nusivylusi, kad teks grąžinti Tria nesulaukus rezultato. Bet apžiūrėjau vakar ataugusius plaukelius, ir pastebėjau, kad kai kurie labai mažai ataugę. Tiksliau ne ataugę, o tiesiog vos išlindę, nes yra negyvi. Su nagu pakrapščius jie pradėjo kristi  thumbup.gif Galiu drąsiai sakyti, kad kokių 30-40% plaukų iškrito.
Tai dabar belieka apsispręsti, ar turėsiu kantrybės su tokiu mažu taško dydžiu žaist.

Na vat, ir aš galvoju, kad mane tie pakrovimai nervintų smile.gif Valio, šaunu, kad yra rezultatai thumbup.gif na, belieka tik apsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 07, 09:46)
Vika333, po svenciu lauksime nuotraukyciu  4u.gif

Sveikutes, mamos biggrin.gif Kaip jum JUODAI pavydziu, kad jus jau PO visu svenciu esate, pas mus dar siandien tie vadinamieji Senieji Naujieji metai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau kaip uzknyso sventes, tai zodziu truksta lotuliukas.gif Taip nieko daugiau ir nebuvau pasidarius, jokiu proceduru, tik 2 kartus atlikau. Pazastis isvis apleidau, ta prasme tik skutu kasdien, bet nefotkinu epiliatorium. Nuo sio savaitgalio pradesiu rimtai tvarkytis, ir pazastis, ir bikinuka, ir kojas toliau darysiu kaip priklauso, kas 10-14 dienu, o ne taip kaip dabar chaosas kazkoks gavosi.

Ikeliu zadetas nuotraukas.

Cia skirtingais rakursais pries proceduras, plaukai yra mazdaug 3 mm, turiu ir kitu nuotrauku, kur matosi visa koja, bet nededu nes vaizdas per daug ziaurus, visos kojos melynos, raudonos, su iaugusiais plaukais ir t.t. jei kam bus idomu, galesiu atsiusti per privata ar i pasta

http://www.ipix.lt/desc/14273193/
http://www.ipix.lt/desc/87977883/
http://www.ipix.lt/desc/10240097/

Cia po 2 kartu

http://www.ipix.lt/desc/91312567/
http://www.ipix.lt/desc/22353270/
http://www.ipix.lt/desc/68416087/

Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 01 12, 18:24)
Užtat turiu gerų naujienų... Pagaliau plaukai pradėjo krist. Tai dabar belieka apsispręsti, ar turėsiu kantrybės su tokiu mažu taško dydžiu žaist.

Sveikinu thumbup.gif As tai jusu vietoj zaisciau toliau, efektas juk yra, o tai svarbiausia, ko dar noret? Nebent tik lieka baime, kas issieikvos tie impulsai
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 01 12, 20:34)
Tiek fotoepiliacija, tiek lazeris yra ilgalaikiai.

O Himalaia, ar pati bandet fotoepiliacija? g.gif

Man kyla toks itarimas, kad su lazeriu reikia knistis ziauriai ilgai, bet ir efektas ilgesniam laikui lieka, o su fotoepiliatorium viskas labai greitai vyksta, ir pati procedura vos pusvalandi uzima, ir efektas ispudingai greitai pasireiskia, tik ar nebus taip, kad ir plaukai sugris labai greitai. Na ziuresiu, nezinau, bus kaip bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 01 12, 23:55)
Man kainavo $595. Į Lietuvą dar visokie siuntimo, muito mokesčiai turbūt prisidėtų, jei pavyktų nusipirkt.

ir PVM, ir muitas, ir siuntimas... Maciau as Tria pries pora metu Lietuvoj, virs 3000 kainavo, jei neklystu manoprekes.lt puslapyje jis buvo. Bet jei cia tas pats kas Rio, tai kokio velnio 3 kartus daugiau moket? Na, o as jau TAIP suzaveta savo HPLight, kad i joki lazeri jo tikrai nekeisciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 13 sausio 2010 - 16:05
Nu merginos griztu i tema,nes viena mamyte primine jau,gaila negalejau jai atsakyti asmenine zinute,nes kotais neleido isisusti,ar pas ja per daug zinuciu ar dar kas nezinau.
Viiilma zinok man padejo isnaikino,matosi plikos vietos,tokie pliki plotai,pavieniai plaaukai belike.ale as pamirsus buvau ta lazari kuri laika,gal kokius 4menesius,tiksliau neturejau laiko,o dabar vel uzsiemiau.Taciau as jau sito nebenoriu noriu to kur daugiau naikina vienu metu,Sita galvoju gal parduoti,nes jau kita galvoju pirkti.Su anuo gerai,nu bet taip ilgai reikia zaisti,neturiu as tiek laiko. doh.gif
Atsakyti
[QUOTE] himalaia Paskelbta 2010 01 11, 19:01
Rio ir HPLight yra atskirų firmų produktas, o ne naujesnis ir senesnis modeliai. Galit parašyti tai lietuviškai firmai, gal dar turi užsilikusių ir Rio.

As ieskojau - uzsilikusiu Rio neturi. Ieskau nes Rio tinka veidui. Galvojau apie Tria, bet Tria netinka veidui, kazin kodel? Kai dabar pasiskaiciau komentarus tai labai vilioja smile.gif O pas mane keletas baisiu plauku ant barzdos styro ir dar tie usiukai. cry.gif Pas mane plaukai tamsus o veidas sviesus. Rio skaiciau irgi nauja modeli gamina, bet veidui netiks. Kolkas tikslas nusipirkti senuka Rio ir bandyti nusikratyti barzos. g.gif
Atsakyti
dabar masciau ir ismasciau stai ka g.gif kad nors mano sirdis ir linksta prie tria,bet gal as geriau pirksiu pirmiausiai silk'n nes jeigu sugalvociau nebezaisti su juo ir parduoti tai turetu buti lengviau padaryti,nes ten tik galvutes keiciasi,asmeniskai as pati naudoto tria nerizikuociau pirkti,o va silk'n pirkciau drasiai,isideciau naujas lemputes ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
Taip, aš irgi pasidomėjau, www.depiliacija.lt Rio užsilikusių nebeturi, bet www.manopreke.lt turi smile.gif dar neapsisprendžiau, kurio noriu, bet kad noriu, tai faktas blush2.gif
Tik va viena mamytė priminė ir iš tikrųjų, labai įdomu, ar šitie lazeriai ar fotoepiliatoriai tinka darytis gilų bikini? Nes kai perki, tai norisi, kad visur būtų gražu gražu ax.gif
Atsakyti
hmh g.gif ką tik skambinau į destiną, tai sakė, giliam bikiniui su lazeriu - kategoriškas NE doh.gif nu nesamonė.. su fotoepiliatorium - ūsiukų negalima, su lazeriu - bikinio normaliai susitvarkyt.. doh.gif g.gif
Atsakyti