QUOTE(Lyanna @ 2010 01 14, 16:13)
Kaip šaunu Vika333, įkvėpėi man vilties
Neskubekit, Lyanna, o geriausiai, jei dar yra tokia galimybe, eikit pabandyti pries perkant, nes visoms gali buti skirtingai, kazin, gal jei jusu plaukai ne tokie juodi kaip pas mane, tai ir efektas gali buti visai kitas. O pabandysit ir zinosit, kaip paciai bus.
Dar kelios pastabeles: mamos, as cia ikeliau nuotraukas su DIDZIAUSIAIS pasiekimais, bet taip pat yra ir tokiu vietu, kur plauku apmazejo ne taip ryskiai. Daugiausiai plauku islindo apacioje, ten kur prie kauliuku, ir dar nugarineje koju puseje - ju ten praktiskai visai nedaug dabar yra. Bet va priekine puse, kur arciau keliu, virsuje, taip ir liko dar apzelus. As nepergyvenu, nes pirmiausiai tik 2 kartus dar esu pasidarius, o be to dar dziugina, kad oda grazeja, nyksta tos raudonos ir melynos demes po biski

Anksciau galvojau, kad jei efektas laikysis pusmeti, busiu pilnai patenkinta, bet dabar ziuriu ir neatpazistu savo odos, zinot galvoju, net jei tik 3 menesius ji pas mane bus tokia grazi, tikrai as busiu laiminga, trys menesiai tai juk visa vasara!

boza boza negi teks sijonu prisipirkt, neturiu nei vieno, rimtai
Del bikinio. Pabandziau vakar, nu zinokit, NIEKO man nepavyksta

jau atrodo taip stipriai prispaudziu ta rageli, ir vistiek nepasileidzia blykste. Isvis issigandau, galvojau aparatas gal sugedo, bet paleidau i koja - viskas tvarkoj, i bikini - niekaip, nezinau ka daryt
Ir be to dar turiu beda del iaugusiu plauku. Isvis neisivaizduoju kaip su jais tvarkytis. Ju yra ziauriai daug ir jie taip ir sedi sau po oda. Galvoju, gal nueit pas kosmetologe, kad iskrapstytu juos pries 3 procedura, nes tai kad as juos deginau 2 kartus aisku nieko nedave, kaip jie ten buvo, taip ir liko.