Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Lyanna @ 2010 02 11, 15:44)
Nenusipirkau dar, buvo antras bandomasis, laukia trečias smile.gif tik kad baisu bus pirkti, jeigu nematysiu rezultato, o gal mano plaukai tokie stori, kad visai nekris  ax.gif

Tai dar aciu Dievui, kad nenusipirkot, kazin, o gal is tikruju jis jum visai netiks, tiek pinigu ismest i bala doh.gif nebus rezultato, tai jau tikrai neverta tada pirkti doh.gif O ne sviesus jusu plaukai kartais? Beje, radau ta forumiete, paklausiau kaip jai su pazastim, ar tvarko, gal atrasys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 11 vasario 2010 - 15:02
QUOTE(Vika333 @ 2010 02 11, 15:00)
Tai dar aciu Dievui, kad nenusipirkot, kazin, o gal is tikruju jis jum visai netiks, tiek pinigu ismest i bala  doh.gif  nebus rezultato, tai jau tikrai neverta tada pirkti  doh.gif O ne sviesus jusu plaukai kartais? Beje, radau ta forumiete, paklausiau kaip jai su pazastim, ar tvarko, gal atrasys...

Nea, ne šviesūs, pažastyse, tai visai negriukai lotuliukas.gif
žiūrėsim kaip ten toliau bus, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 11, 15:04)
Būtų labai gerai pamatyti, lauksiu  thumbup.gif tik vat dabar baisu pasidarė, o jeigu išvis tų plaukų iš pažastų nepavyks išnaikinti... doh.gif tai ir rezultato nežinosiu...

Labute, atsiprasau, zadejau vakar vakare, bet laiko nebuvo, nakti jau pries miega prisiminiau, tai dar puse valandos negalejau ikalbet vyra kad nufotkintu man lotuliukas.gif

Ikeliu pazastis po 4 proceduru. Desines nuotrauka nelabai gavosi
Kaire http://www.ipix.lt/desc/37634491/
Desine http://www.ipix.lt/desc/42145410/ Reikia spaust ant nuotraukos, tada geriau matosi

Na gal as per daug kaprizinga, is tikruju nera taip, kad visai visai nesimatytu jokio efekto, jis yra, bet tikrai netoks, kokio tikejausi po 4 kartu. Net nezinau, test toliau, ar palikt ramybej tas pazastis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 12 vasario 2010 - 10:35
QUOTE(Vika333 @ 2010 02 12, 10:20)
Na gal as per daug kaprizinga, is tikruju nera taip, kad visai visai nesimatytu jokio efekto, jis yra, bet tikrai netoks, kokio tikejausi po 4 kartu. Net nezinau, test toliau, ar palikt ramybej tas pazastis  g.gif

Nieko tokio, taip ir supratau, kad tiesiog nebuvo laiko vakare, juk namie visada begalė darbų. Aš ir taip labai dėkinga, kad skiriate savo laiką tokiem dalykėliams 4u.gif
Bet tai mano akimis labai geras rezultatas, nes aš po 2 procedūrų beveik jokio rezultato neturiu, išskyrus ilgesnį (palyginus su dešiniąją pažastimi) plaukų augimo laiką. Vakar dariau 3 procedūrą, tai lauksiu, gal kažkas pasikeis... tiesiog mano plaukučiai pažastyse labai stori... Įdomu, o kaip buvo Jums po 2 procedūros? ax.gif
Taip noriu rezultato, jeigu nepavyks išsinaikinti plaukučių šiuo būdu, tai turbūt visai palūšiu... doh.gif dedu į tai labai daug vilčių...
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 02 11, 16:00)
Tai dar aciu Dievui, kad nenusipirkot, kazin, o gal is tikruju jis jum visai netiks, tiek pinigu ismest i bala  doh.gif  nebus rezultato, tai jau tikrai neverta tada pirkti  doh.gif O ne sviesus jusu plaukai kartais? Beje, radau ta forumiete, paklausiau kaip jai su pazastim, ar tvarko, gal atrasys...

Radai radai smile.gif
Aš jau vieną lemputę sunaudojau. Šaudžiau viską iš eilės negailėdama smile.gif Kojos ir BEVEIK plikos, tik kairė mažiau šaudyta, tad dar turiu kailiuko. Bikinis procese, nelabai kas matosi, tik keli plotai švaresni. Pažastukai irgi sunkiau, ypač dešinė. Manau, kad dar įtakos turi plaukų spalva, nėra pas mane labai juodi, sakyčiau rudai pilki. Pirmą lemputę skaičiavau ~800 impulsus turėjo. Antros jau nebe, taip pat nebeskaičiuoju kiek kur impulsų išleidžiu. Stengiuosi daryti kas 10 dienų, kartais išeina ne pagal grafiką. Šaudau ir švarius plotus, nes nelabai matosi nuskutus, kur ten buvo nešvaru. Iš tikro oda švelnesnė, lygesnė, bet tik ten kur jau nebėra plaukų. Pas mane labai daug įaugusių plaukelių, vat jie ir trukdo pamatyti kur jau nebereikia šaudyti. Svarbiausia, kad naujų neįauginėja, o anuos aš iškrapštau, arba patys išsigandę pabėga. Tikrai nesigailiu įsigijusi tą aparačiuką thumbup.gif Man norint turėti lygias kojas ir netik, reikėdavo ryte ir vakare skusti. O plaukuotų plotų pas mane, daugiau nes pas vyrą smile.gif Esu bandžiusi elektrinį epiliatorių, karštą vašką - pirmus kelis mėnesius gerai, o po to tai žiauru, prasidėdavo įauginėjimai. Ir oda tokia šiurkšti pasidarė. Dabar kolkas viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau.
Kas dar domina? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 02 12, 11:20)
Labute, atsiprasau, zadejau vakar vakare, bet laiko nebuvo, nakti jau pries miega prisiminiau, tai dar puse valandos negalejau ikalbet vyra kad nufotkintu man  lotuliukas.gif

Ikeliu pazastis po 4 proceduru. Desines nuotrauka nelabai gavosi
Kaire http://www.ipix.lt/desc/37634491/
Desine http://www.ipix.lt/desc/42145410/ Reikia spaust ant nuotraukos, tada geriau matosi

Na gal as per daug kaprizinga, is tikruju nera taip, kad visai visai nesimatytu jokio efekto, jis yra, bet tikrai netoks, kokio tikejausi po 4 kartu. Net nezinau, test toliau, ar palikt ramybej tas pazastis  g.gif

Aš taip pat manau, kad rezultatas labai geras 4u.gif nes kiek matau, yra visiškai švarių plotų, vadinasi daugiau procedūrų - ir jos bus kaip kūdikėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 12, 11:52)
Radai radai smile.gif
Bikinis procese, nelabai kas matosi, tik keli plotai švaresni. Pažastukai irgi sunkiau, ypač dešinė. Man norint turėti lygias kojas ir netik, reikėdavo ryte ir vakare skusti. O plaukuotų plotų pas mane, daugiau nes pas vyrą smile.gif Dabar kolkas viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau.
Kas dar domina? wink.gif

Čia man lyg ir kažkoks nuraminimas, nes ir pas mane plaukuotų plotų daugiau nei pas mano vyrą, bei skustis reiktų rytą-vakarą, bet taip tikrai nedarau smile.gif galvojau, kad gal dėl to nelabai veikia man tas aparatas, bet juk yra žmonių, kuriems veikia, tai gal ir man turėtų g.gif
Labai domintų kiek procedūrų jau buvo darytą pažastims ir bikiniui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 12 vasario 2010 - 15:12
QUOTE(balla @ 2010 02 12, 13:52)
Radai radai smile.gif
Aš jau vieną lemputę sunaudojau. Šaudžiau viską iš eilės negailėdama smile.gif Kojos ir BEVEIK plikos, tik kairė mažiau šaudyta, tad dar turiu kailiuko. Bikinis procese, nelabai kas matosi, tik keli plotai švaresni. Pažastukai irgi sunkiau, ypač dešinė. Manau, kad dar įtakos turi plaukų spalva, nėra pas mane labai juodi, sakyčiau rudai pilki. Pirmą lemputę skaičiavau ~800 impulsus turėjo. Antros jau nebe, taip pat nebeskaičiuoju kiek kur impulsų išleidžiu. Stengiuosi daryti kas 10 dienų, kartais išeina ne pagal grafiką. Šaudau ir švarius plotus, nes nelabai matosi nuskutus, kur ten buvo nešvaru. Iš tikro oda švelnesnė, lygesnė, bet tik ten kur jau nebėra plaukų. Pas mane labai daug įaugusių plaukelių, vat jie ir trukdo pamatyti kur jau nebereikia šaudyti. Svarbiausia, kad naujų neįauginėja, o anuos aš iškrapštau, arba patys išsigandę pabėga. Tikrai nesigailiu įsigijusi tą aparačiuką  thumbup.gif  Man norint turėti lygias kojas ir netik, reikėdavo ryte ir vakare skusti. O plaukuotų plotų pas mane, daugiau nes pas vyrą smile.gif Esu bandžiusi elektrinį epiliatorių, karštą vašką - pirmus kelis mėnesius gerai, o po to tai žiauru, prasidėdavo įauginėjimai. Ir oda tokia šiurkšti pasidarė. Dabar kolkas viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau.
Kas dar domina? wink.gif

Labas 4u.gif o apie koki aparaciuka kalbi? gal HP Light? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 12, 16:12)
Čia man lyg ir kažkoks nuraminimas, nes ir pas mane plaukuotų plotų daugiau nei pas mano vyrą, bei skustis reiktų rytą-vakarą, bet taip tikrai nedarau smile.gif galvojau, kad gal dėl to nelabai veikia man tas aparatas, bet juk yra žmonių, kuriems veikia, tai gal ir man turėtų  g.gif
Labai domintų kiek procedūrų jau buvo darytą pažastims ir bikiniui  4u.gif

Manau kiekvienas organizmas yra skirtingas, tad kiekvienu atveju gali būti taip pat skirtingai. Man po poros procedūrų, LABAI mažai plaukų iškrito, bet jau tai rodo, kad VEIKIA smile.gif O čia ir buvo svarbiausia. Po poros procedūrų nereikia tikėtis, kad jau iškris pusę plaukų, pats efektas matosi vėliau naudojant reguliariai.
Pažastukus ir bikini gal tris kartus šaudžiau, gal keturis, matosi, kad veikia (šiek tiek iškrito), manau dar po kokių 2 kartų turėtų būti beveik švaru.

Papildyta:
QUOTE(JolitaR @ 2010 02 12, 18:04)
Labas  4u.gif  o apie koki aparaciuka kalbi? gal HP Light? smile.gif

Apie tą patį, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 11, 16:44)
Nenusipirkau dar, buvo antras bandomasis, laukia trečias smile.gif tik kad baisu bus pirkti, jeigu nematysiu rezultato, o gal mano plaukai tokie stori, kad visai nekris  ax.gif

Sveikute, o gal zinai kur galima isbandyti Kaune? Ar tokia galimybe- tik vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2010 02 09, 22:47)
Na taip prasysiau drauges pagalbos is Amerikos. As tai galvojau, kad naujesnis, tai turetu but geresnis rolleyes.gif .
Laukiam rezultatu su nekantrumu. Negaliu sulaukti, kada paciai reiks laukt smile.gif .

Prašyk būtinai, jei yra galimybė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(balla @ 2010 02 12, 17:46)
Manau kiekvienas organizmas yra skirtingas, tad kiekvienu atveju gali būti taip pat skirtingai.  Man po poros procedūrų, LABAI mažai plaukų iškrito, bet jau tai rodo, kad VEIKIA smile.gif O čia ir buvo svarbiausia. Po poros procedūrų nereikia tikėtis, kad jau iškris pusę plaukų, pats efektas matosi vėliau naudojant reguliariai. 
Pažastukus ir bikini gal tris kartus šaudžiau, gal keturis, matosi, kad veikia (šiek tiek iškrito), manau dar po kokių 2 kartų turėtų būti beveik švaru.

drinks_cheers.gif Smagu girdėti, kad mūsų yra daugiau, kurios naudoja tą patį aparatą mirksiukas.gif
Aš jau po 3 bandymų, o rezultatas akivaizdus thumbup.gif , sumažėjo apie 30-40 proc. plaukų, jie tapo silpnesni, retesni, kai kurie plotai išvis pliki thumbup.gif . Tik vat man įdomu kai plotai bus visi pliki, tai ar reiks daryti palaikomasiai procedūras? Kiek ilgai neaugs plaukai? g.gif
Atsakyti
Ir aš po 3-jų bandomųjų, bet deja, akivaizdaus rezultato tikrai nematau, plikų plotų nėra, tik kad auga lėčiau plaukiukai... Va, dabar dilema - pirkti ar ne pirkti... Gaila, kad aš čia tokia išimtis, o taip tikėjausi... čia man turėjo būti didžiausias išsigelbėjimas sad.gif
Atsakyti