QUOTE(Vika333 @ 2010 02 11, 16:00)
Tai dar aciu Dievui, kad nenusipirkot, kazin, o gal is tikruju jis jum visai netiks, tiek pinigu ismest i bala

nebus rezultato, tai jau tikrai neverta tada pirkti

O ne sviesus jusu plaukai kartais? Beje, radau ta forumiete, paklausiau kaip jai su pazastim, ar tvarko, gal atrasys...
Radai radai

Aš jau vieną lemputę sunaudojau. Šaudžiau viską iš eilės negailėdama

Kojos ir BEVEIK plikos, tik kairė mažiau šaudyta, tad dar turiu kailiuko. Bikinis procese, nelabai kas matosi, tik keli plotai švaresni. Pažastukai irgi sunkiau, ypač dešinė. Manau, kad dar įtakos turi plaukų spalva, nėra pas mane labai juodi, sakyčiau rudai pilki. Pirmą lemputę skaičiavau ~800 impulsus turėjo. Antros jau nebe, taip pat nebeskaičiuoju kiek kur impulsų išleidžiu. Stengiuosi daryti kas 10 dienų, kartais išeina ne pagal grafiką. Šaudau ir švarius plotus, nes nelabai matosi nuskutus, kur ten buvo nešvaru. Iš tikro oda švelnesnė, lygesnė, bet tik ten kur jau nebėra plaukų. Pas mane labai daug įaugusių plaukelių, vat jie ir trukdo pamatyti kur jau nebereikia šaudyti. Svarbiausia, kad naujų neįauginėja, o anuos aš iškrapštau, arba patys išsigandę pabėga. Tikrai nesigailiu įsigijusi tą aparačiuką

Man norint turėti lygias kojas ir netik, reikėdavo ryte ir vakare skusti. O plaukuotų plotų pas mane, daugiau nes pas vyrą

Esu bandžiusi elektrinį epiliatorių, karštą vašką - pirmus kelis mėnesius gerai, o po to tai žiauru, prasidėdavo įauginėjimai. Ir oda tokia šiurkšti pasidarė. Dabar kolkas viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau.
Kas dar domina?