Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Smagu, kad matosi rezultatai ir aparatai veikia. Man dabar idomiausia kiek laiko tas plikumas laikysis jums ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2010 02 26, 22:40)
Labai smagu girdet rolleyes.gif , tik sustiprina nora isigyti, jau greitai gal tongue.gif .
Idomu kiek sunaudojot lempuciu keturiom procedurom?

Aš sunaudojau beveik 2 lemputes mirksiukas.gif
Atsakyti
mane taip pat domina, kiek vienos lemputes uztenka (kelioms proceduroms, bei kur tada isigyta ta lempute ir kiek ji kainuoja?)
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 02 12, 12:52)
Radai radai smile.gif
Aš jau vieną lemputę sunaudojau. Šaudžiau viską iš eilės negailėdama smile.gif Kojos ir BEVEIK plikos, tik kairė mažiau šaudyta, tad dar turiu kailiuko. Bikinis procese, nelabai kas matosi, tik keli plotai švaresni. Pažastukai irgi sunkiau, ypač dešinė. Manau, kad dar įtakos turi plaukų spalva, nėra pas mane labai juodi, sakyčiau rudai pilki. Pirmą lemputę skaičiavau ~800 impulsus turėjo. Antros jau nebe, taip pat nebeskaičiuoju kiek kur impulsų išleidžiu. Stengiuosi daryti kas 10 dienų, kartais išeina ne pagal grafiką. Šaudau ir švarius plotus, nes nelabai matosi nuskutus, kur ten buvo nešvaru. Iš tikro oda švelnesnė, lygesnė, bet tik ten kur jau nebėra plaukų. Pas mane labai daug įaugusių plaukelių, vat jie ir trukdo pamatyti kur jau nebereikia šaudyti. Svarbiausia, kad naujų neįauginėja, o anuos aš iškrapštau, arba patys išsigandę pabėga. Tikrai nesigailiu įsigijusi tą aparačiuką  thumbup.gif  Man norint turėti lygias kojas ir netik, reikėdavo ryte ir vakare skusti. O plaukuotų plotų pas mane, daugiau nes pas vyrą smile.gif Esu bandžiusi elektrinį epiliatorių, karštą vašką - pirmus kelis mėnesius gerai, o po to tai žiauru, prasidėdavo įauginėjimai. Ir oda tokia šiurkšti pasidarė. Dabar kolkas viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau.
Kas dar domina? wink.gif

sveikutes
pas mane ta pati situacija su plaukuciais, vargstu ne tas zodis... neturiu kada skaityti visos temos, nes leliukas mazas neduoda laiko;-) todel prasau parasykit kur jus isigijot ta aprata ir keliomes proceduroms ir kokiems plotams uztenka tu lepmuciu? kiek kainuoja aparatas, aciu is anksto uz kontaktus...

Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2010 03 02, 15:54)
sveikutes
pas mane ta pati situacija su plaukuciais, vargstu ne tas zodis... neturiu kada skaityti visos temos, nes leliukas mazas neduoda laiko;-) todel prasau parasykit kur jus isigijot ta aprata ir keliomes proceduroms ir kokiems plotams uztenka tu lepmuciu? kiek kainuoja aparatas, aciu is anksto  uz kontaktus...

Sveika 4u.gif
Aparatą įsigijome iš puslapiuko www.depiliacija.lt, kaina dabar bankrutuojant kažkokiam užsienio sandėliui beveik perpus mažesnė - 1400 Lt. Visą informaciją dėl aparačiuko, lempų ir pan. galėsi gauti šiuo numeriuku - 868331693 (labai maloni moteris). Žinok kiekvienam skirtingai tų lempučių užtenka, man pvz. tikrai daug jų reikės, nes mano plaukiukai ne iš kelmo spirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2010 03 02, 16:54)
sveikutes
pas mane ta pati situacija su plaukuciais, vargstu ne tas zodis... neturiu kada skaityti visos temos, nes leliukas mazas neduoda laiko;-) todel prasau parasykit kur jus isigijot ta aprata ir keliomes proceduroms ir kokiems plotams uztenka tu lepmuciu? kiek kainuoja aparatas, aciu is anksto  uz kontaktus...

Kur įsigyti jau Lyanna parašė. Su viena lempute beveik susitvarkiau kojas (visas) ir pažastukus. Antrą lemputę pradėjau, tai dar pravarau ir kojas ir pažastukus ir bikini.
Tik su seniau įaugusiais plaukeliais sunkiai sunkiai, bet tikiuos iki vasaros susitvarkysiu. Buvo kalba, kiek laiko neataugs - man svarbu kad neįauginėtų. Jei reiks procedūras kartoti po kokio pusmečio būsiu labai laiminga smile.gif
Nepigus dalykas, bet mano atveju - superinis thumbup.gif Žiūrėsim ką sakysiu po metų biggrin.gif

Atsakyti
As ka tik gavau savo silk'n.
Uzsisakiau sitam puslapi:
http://www.ebeautypr...CFSUulAodc2kXeg

Kadangi gyvenu anglijoje, man taip patogiau buvo.

Ps. atejo su dviem lemputem is viso.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 03 03, 11:12)
Kur įsigyti jau Lyanna parašė. Su viena lempute beveik susitvarkiau kojas (visas) ir pažastukus. Antrą lemputę pradėjau, tai dar pravarau ir kojas ir pažastukus ir bikini.
Tik su seniau įaugusiais plaukeliais sunkiai sunkiai, bet tikiuos iki vasaros susitvarkysiu. Buvo kalba, kiek laiko neataugs - man svarbu kad neįauginėtų. Jei reiks procedūras kartoti po kokio pusmečio būsiu labai laiminga smile.gif
Nepigus dalykas, bet mano atveju - superinis  thumbup.gif Žiūrėsim ką sakysiu po metų  biggrin.gif

oi aciu kad atsiliepet.
as biski nesuprantu, ta viena lempute vienam kartui tau uzteko, ar keliems kartams? kiek ta lempute nauja kainuoja ir kur jas pirksit kai tas sandelis visai bankrutuos?
beje del iaugusiu plaukeliu....
maniau niekada sios bedos nesusitvarkysiu ir kompleksa jau turejau nerealu del baisiu koju..taip gyvenau daugiau nei 10metu... ir as radau iseiti!!! jei man padejo vadinasi visoms gali.... nusipirkau tokia pilingine druska firmos"green land" ir sveiciau ja kojas kozna diena koki menesiuka. ir ka gi, kojos pasveiko ir dabar kaip pas kudiki;-)))) bandykit.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2010 03 04, 00:06)
oi aciu kad atsiliepet.
as biski nesuprantu, ta viena lempute vienam kartui tau uzteko, ar keliems kartams? kiek ta lempute nauja kainuoja ir kur jas pirksit kai tas sandelis visai bankrutuos?
maniau niekada sios bedos nesusitvarkysiu ir kompleksa jau turejau nerealu del baisiu koju..taip gyvenau daugiau nei 10metu... ir as radau iseiti!!! jei man padejo vadinasi visoms gali.... nusipirkau tokia pilingine druska firmos"green land" ir sveiciau ja kojas kozna diena koki menesiuka. ir ka gi, kojos pasveiko ir dabar kaip pas kudiki;-)))) bandykit.
thumbup.gif

Viena lemputė iki 200 Lt kainuoja. Gamintojas nebankrutuoja smile.gif Vieną kartą, aš kaip procedūrą suprantu. Viena lemputė turi ~ 700-800 impulsų. O man vienai procedūrai kažkur ~200-300 sueina. Priklausomai nuo to, kiek kur ir kokiais tarpukais šaudau-kojos, pažastukai, bikini smile.gif
O apie green land paieškosiu info wink.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2010 03 03, 23:06)
oi aciu kad atsiliepet.
thumbup.gif

O kur pirkai tokią druską bigsmile.gif paprastoje parduotuvėje? Ar brangi? Ir man reiktų, kažkokią dabar nusipirkus, bet neturiu tiek valios kiekvieną dieną šveisti tas kojas doh.gif nors irgi labai reikia, sijoną labai retai galiu dėl jų užsidėti...

Prie aparačiuko jau iš karto komplekte yra 2 lemputės. Kiekvienoje lemputėje yra po 750 šviesos impulsų, taigi tiek kartų gali paleisti blykstę į odos plotelį. Bikiniui pvz. reikia apie 20-40 blyksčių vienai procedūrai, (priklauso nuo apdorojamo ploto), pažastukams apie kokias 7 užtenkta. Taigi galima maždaug pasiskaičiuoti smile.gif O tas sandėlys bankrutuoja užsienyje, taigi čia Lietuvoje visada galima bus įsigyti tas lemputes iš anksčiau minėto puslapiuko. Dabar vienos lemputės kaina - 200 lt, gal ateityje atpigs tikiuosi ax.gif Bet jeigu plaukučiai lengvai pasiduoda, tai 2 lempučių iš komplekto tikrai užteks susitvarkyti plaukučius praėjus visą kursą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 04 kovo 2010 - 09:01
Man iskilo toks klausimas, jei Fotoepiliacijos prietaisai HPLight pagaminti Vokietijoje, kodel nera jokios informacijos vokiskuose puslapiuose nei ebay parduotuvese?? unsure.gif
Nes idomu butu zinoti, kas per firma ir t.t. kadangi ne maza investicija. blink.gif
Atsakyti
[quote=Lyanna,2010 03 04, 10:00]
O kur pirkai tokią druską bigsmile.gif paprastoje parduotuvėje? Ar brangi? Ir man reiktų, kažkokią dabar nusipirkus, bet neturiu tiek valios kiekvieną dieną šveisti tas kojas doh.gif nors irgi labai reikia, sijoną labai retai galiu dėl jų užsidėti...

ta druska yra tiek sarmoje tiek douglas parduotuvese. Druskos pakuote yra metaline bonkute ir kaina apie 39litus, bet jau daro jiems nuolaidas paskutiniu metu nemazas... tikrai man padejo.. manau ir paparsta druska naudojant efektas butu tas pats... bet ten yra ir aliejaus kazkokio imaisyta, nes kojos paskui lieka svelnios kaip silkas... smile.gif tikrai verta isbandyti.,. man padejo, nes situacija buvo tikrai tragiska, negalejau koju rodyti niekam.. schmoll.gif

o del aparaciuko dar turiu klausimeli. kaip suoprantu ten duoda isbandyti ta aparata, ar tai mokama?
Atsakyti