Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Rani @ 2010 03 14, 18:59)
na gal pades man kas nors susigaudyti  blush2.gif

perskaiciau tema tai supratau, kad pas mus namie naudojami
rio
silk`n
HP light

gal kas naudoja galetu isvardinti pliusus ir minusus savo aparatu, mnau daugumai padetu apsisprsti kuri pasirinkti

mane pvz domina rio x60, bet kuo jis geresnis uz Silk`n arba HP ligt? kaina? efektyvumu? o gal kaip tik jis blogesnis?
4u.gif

Labas smile.gif ,

Na as issirinkau kuri pirkti perskaicius visa temele, tikrai merginos labai aiskiai aprase apie visus.

Galiu pasakyt tik, kad Silk'n ir HP light yra tas pats aparatas, buvo kalba dar apie Tria. Rio 60 pigiausias is ju, bet uz tai apima mazesni plota negu silk'n. Del efektyvumo nzn, cia gal kiekvienai skirtingai, man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2010 03 14, 17:41)
Labas smile.gif ,
Na as issirinkau kuri pirkti perskaicius visa temele, tikrai merginos labai aiskiai aprase apie visus.

Galiu pasakyt tik, kad Silk'n ir HP light yra tas pats aparatas, buvo kalba dar apie Tria. Rio 60 pigiausias is ju, bet uz tai apima mazesni plota negu silk'n. Del efektyvumo nzn, cia gal kiekvienai skirtingai, man atrodo.

dekui 4u.gif

rio pigiausias, bet idomu ar skiriasi kokybe nuo silk`n?
kad mazesnis plotas tai taip, bet yra tas naujasnis rio ipl 8000 jis apima didesni plota g.gif

ir dar klausimas ar verta dabar prasideti su depiliacija, ar jau pavelavau ir laukti rudens sezono?
Atsakyti
Ieškau ir aš įsigijimui aparato, perskaičius viską nutariau mėginti Silk'N.
Tikiuosi, ant vasaros sezono dar suspėsiu. Jeigu darant kas 10 dienų, tai iki gegužės pradžios kokios tris-keturias procedūras įmanoma pasidaryti, tik kad paskui reikės porą savaičių palaukti, kol bus galima degintis schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites.. man iškilo vienas klausimukas g.gif o tai visai negalima degintis naudojant šituos aparatus? Ta prasme, jei pvz., šaudai bikini plaukučius, tai ar negalima degintis? Arba eiti į soliarumą? Na aš taip mąstau.. juk būtent tas plotelis bus uždengtas ax.gif gal kas padės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

tingiu skaityt visus 46 puslapius, o pastaruosiuose penkiuose atsakymo i kamuojanti klausima neradau;

Kiek laiko uztrunkate kol nusidepiliuojate kojas? bikini? pazastis? nugara? uzpakali? Pilva? turint omenyje gad auga gaurai kaip pas gruzina?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2010 03 14, 19:39)
Mergaites.. man iškilo vienas klausimukas  g.gif  o tai visai negalima degintis naudojant šituos aparatus? Ta prasme, jei pvz., šaudai bikini plaukučius, tai ar negalima degintis? Arba eiti į soliarumą? Na aš taip mąstau.. juk būtent tas plotelis bus uždengtas  ax.gif  gal kas padės  4u.gif

Yra tokia taisyklė, kad bent dvi savaitės iki procedūrų darymo ir bent dvi savaitės po procedūrų darymo negalima degintis nei saulėje, nei soliariume. Nes deginantis oda gauna pigmento, o juk tikslas yra spirginti plaukiukus, ir kuo oda šviesesnė, tuo geriau.
O va būtent dėl uždengto plotelio sunku pasakyti, nors as asmeniškai nerizikuočiau. Juk ir taip nėra labai aišku, ar neatsiras kokių pašalinių reiškinių, tarkim po kokių penkių, šešių ar daugiau metų. g.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai šioje temoje bei visame  skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten.
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2010 03 14, 19:44)
Yra tokia taisyklė, kad bent dvi savaitės iki procedūrų darymo ir bent dvi savaitės po procedūrų darymo negalima degintis nei saulėje, nei soliariume. Nes deginantis oda gauna pigmento, o juk tikslas yra spirginti plaukiukus, ir kuo oda šviesesnė, tuo geriau.
O va būtent dėl uždengto plotelio sunku pasakyti, nors as asmeniškai nerizikuočiau. Juk ir taip nėra labai aišku, ar neatsiras kokių pašalinių reiškinių, tarkim po kokių penkių, šešių ar daugiau metų.  g.gif

HMH.. verysad.gif aš pati visai neseniai Rio nusipirkau.. Na ir rezultatai jau pradeda matytis.. vestuves birželį - norėčiau soliariume pasilepinti.. jėtau jėtau doh.gif tai nejau pamačius, kad aparatas padeda, turiu jį mesti lauk? verysad.gif Na ta prasme.. iki rudenio.. verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kiek dabar LT kainuoja HP light? Nes kiek pamenu Vika mokėjo 2100 lt, bet pirko išsmokėtinai, o šiaip kaina lyg 1900 Lt, ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 03 15, 12:31)
Mergaitės, o kiek dabar LT kainuoja HP light? Nes kiek pamenu Vika mokėjo 2100 lt, bet pirko išsmokėtinai, o šiaip kaina lyg 1900 Lt, ar aš klystu? g.gif

1400 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 15, 13:08)

Čia jus kalbat apie tą patį aparatą? Berods kažkas minėjo, kad ten bankrutuoja tas sandėlis kažkoks ir jie išparuoda tos aparačiukus pigiau? g.gif. Taigi kas planuoja įsigyt, manau puiki kaina, reiktų naudotis proga, nes man šis aparatas superinis thumbup.gif Ir kas gali žinot ar išpardavę jie dar turės tokius LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 03 15, 13:29)
Čia jus kalbat apie tą patį aparatą? Berods kažkas minėjo, kad ten bankrutuoja tas sandėlis kažkoks ir jie išparuoda tos aparačiukus pigiau? g.gif. Taigi kas planuoja įsigyt, manau puiki kaina, reiktų naudotis proga, nes man šis aparatas superinis thumbup.gif  Ir kas gali žinot ar išpardavę jie dar turės tokius LT? g.gif

Turės, nes bankrutuoja užsienio sandėliukas, tik kad išpardavus kaina bus aukštesnė kaip ir anksčiau smile.gif
Atsakyti