Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Sudomino mane šis aparačiuks. Tik ar grynai juodus kaip smala plaukus naikina, ar tinka rudi jam, na tamsesni tokie, bet nebutinai juodi?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 05 22, 14:07)
aaa tikrai netaip principą supratau. Galvojau atsikankini tą vieną kartą ir jau nebeauga kokius metus blush2.gif Na o pasirodo per gerai viską įsivaizdavau... verysad.gif bet manau vistiek pirksiu, nusibodo be galo jau man tie skutimai/rovimai  doh.gif

bet su tuo lazeriu tikrai nelengva schmoll.gif atsiprasant, uzsiknyst galima biggrin.gif Kaip is tikruju butu faina, jei butu taip, kaip tu isivaizdavai! biggrin.gif Viens-du ir visus metus jokio vargo! biggrin.gif Negi niekas pasauly negali sukurti tokio aparaciuko schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 22 gegužės 2008 - 17:46
sveikutes
gal kuri isbandziusi sita daikciuka?
http://www.telsell.c...08052218473803#
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 02 28, 23:43)
O man vyras jau padovanojo Kaledu proga lotuliukas.gif

Net negalvojau,kad su juo tiek daug darbuotis reikia. doh.gif
Kiek skaiciau ten informacija-reikia atlikti apie sesias proceduras.O as tik dukart atlikau.Vienai kojai reikia visa diena uztrukti (cia iki keliu).Vieno mazycio plotelio skanavimas 4 rezimu trunka 50sekundziu.Ten yra 5rezimai,as naudoju 4.Nuo rezimo priklauso,kiek laiko skanuos.As esu kantrus zmogus,bet man truksta kantrybe,nes pavargsta ir ranka...ir nuobodu-issivaizduok-visa diena tik vienai blauzdai doh.gif

Plaukeliai is tiesu praretejo ir suplonejo,o neramu,kad pasviesejo,tai baisu,kad lazeris nesuveiks.Ir taip turiu abejoniu ar mano plaukeliai pakankamai tamsus,jie pas mane  pilki,bet ne juodi. rolleyes.gif

QUOTE(erikkute @ 2008 03 02, 20:40)
Turejau ir as ta aparaciuka nusipirkus, Rio vadinosi jis. Sumokejau tikrai nemazai, bet po keliu men. pardaviau. Nu neturiu as tiek jegu, kantrybes ir laiko zaistis su tais plaukeliais doh.gif . Po viena reikia naikinti, dar reikia sugebeti pataikyti palei augimo krypti kad tikrai butu poveikis. As pasizaidziau kelis kartus, poveikio jokio nepamaciau ir pardaviau as ta aparaciuka  biggrin.gif . Ir toliau sau depiliuojuos.

taippp... pirmiausia, tai kai radau sita tema, atrodo saule nusvito.. biggrin.gif jau sitaip noriu to aparatelio, kiek bekainuotu jis... rasot, kad kantrybes neturit smile.gif as turejau kantrybes blauzdoms elektrodepiliacija pasidaryt doh.gif vaiksciojau por meu i seansus, trunkancius po valanda, o jie dar ir skausmingi kokie, kei i kiekviena plaukeli duria adatele ir elektra paleidzia... uztat blauzdos iki siol kaip vaskines thumbup.gif bet liko dar tikrai ravimu plotu...

dariausi ir lazerines depiliacijas, gal astuonis kartus, bet mano policistines kiausides, kas reiskia hormonu sutrikima (vyrisku per daug) tai ir tu pplaukeliu turiu ir ant leskuciu.. blush2.gif tai tikrai suretino ir susilpnino, bet neisnaikino visiskai, va jei pasidarysiu dar kokis 20 proceduru, gal ir nupliks... biggrin.gif
Atsakyti
http://i18.ebayimg.c...d/51/7a00_1.JPG
o kaip sitas?
Atsakyti
sakykit o ten kazkokiu tepalu pries ir po nereikia ?
Atsakyti
bigsmile.gif jau beveik susigundžiau biggrin.gif tik norėčiau parsisiųsti iš svetur g.gif gal kas nuorodų gali įmesti iš JAV, be ebėjaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 14, 22:14)
bigsmile.gif jau beveik susigundžiau biggrin.gif  tik norėčiau parsisiųsti iš svetur g.gif gal kas nuorodų gali įmesti iš JAV, be ebėjaus  unsure.gif

o kodėl parsisiust? taip pigiau ar ten tie lazeriniai depiliatoriai geresni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 17:06)
sakykit o ten kazkokiu tepalu pries ir po nereikia ?

Nieko nereikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bamba @ 2008 07 15, 00:05)
o kodėl parsisiust? taip pigiau ar ten tie lazeriniai depiliatoriai geresni? g.gif

Kazkiek pigiau...tik reikia ziuret,kiek uz atsiuntma pinigeliu paima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 15 liepos 2008 - 07:42
taip nieks ir nepakomentavo, o toje nuoroduoje, kur buvo imesta apie tai nieko neraso smile.gif
tai kaip su apisviesiais plaukeliais, ima juos ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 07 15, 01:05)

gal ne pigiau, o gal ten naujovių daugiau - naujesnį modelį galima nusipirkti už tą pačią kainą, ką čia mokėčiau už senesnį unsure.gif
Papildyta:
Lt skelbimuose mačiau, kad daug kas juos keliais šimtais pigiau parduoda, bet naudotą pirkti baisu g.gif Kaip Jūs manote?

Papildyta:
QUOTE(Niren @ 2008 07 15, 10:12)
taip nieks ir nepakomentavo, o toje nuoroduoje, kur buvo imesta apie tai nieko neraso smile.gif
tai kaip su apisviesiais plaukeliais, ima juos ar nelabai  g.gif

Niren, kitoj skaičiau (jei nemaišau), kad tu depiliacijom užsiimi bigsmile.gif lazeriukas klientėms as sau? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m@m@ite: 15 liepos 2008 - 09:16
QUOTE(m@m@ite @ 2008 07 15, 10:13)
gal ne pigiau, o gal ten naujovių daugiau - naujesnį modelį galima nusipirkti už tą pačią kainą, ką čia mokėčiau už senesnį unsure.gif
Papildyta:
Lt skelbimuose mačiau, kad daug kas juos keliais šimtais pigiau parduoda, bet naudotą pirkti baisu g.gif  Kaip Jūs manote?

Papildyta:

Niren, kitoj skaičiau (jei nemaišau), kad tu depiliacijom užsiimi bigsmile.gif lazeriukas klientėms as sau? biggrin.gif

uzsiimu, lazeriuko sau pradziai isbandymui noreciau ax.gif
Atsakyti