aš jo intensyviai per ebay ieškau. biški pigiau gaunasi negu lietuvoj pirkti, bet vis vien man šiek tiek brangoka. laukiu idealiausio pasiulymo, gal kada ir man laimė nusišypsos tokį daiktą įsigyi ir ne vien dėl mados, o dėl didelės bėdos.
QUOTE(nykshtuke @ 2008 04 01, 13:04)
aš jo intensyviai per ebay ieškau. biški pigiau gaunasi negu lietuvoj pirkti, bet vis vien man šiek tiek brangoka. laukiu idealiausio pasiulymo, gal kada ir man laimė nusišypsos tokį daiktą įsigyi ir ne vien dėl mados, o dėl didelės bėdos.
nu jok, jei is JAV pirkti, tai vabsce dvigubai pigiau, tik parsivezimas irgi kainuoja
QUOTE(nykshtuke @ 2008 04 01, 12:57)
Jei iki Bukaresto paleksi, galiu ir isnuomot

Man nebesinori naudoti naminio lazerio
Idomu ar jus nepastebejote merginos,kad lazeris pazeistu kraujagysles?
As lyg ir pastebejau po lazerio proceduru sutrukinejusiu kapiliaru vietomis,as tokios problemos anksciau neturejau.Nezinau ar tai lazerio pasekme ar tik sutapimas.
Atkreipkite demesi ar nepastebejote pokyciu.

As lyg ir pastebejau po lazerio proceduru sutrukinejusiu kapiliaru vietomis,as tokios problemos anksciau neturejau.Nezinau ar tai lazerio pasekme ar tik sutapimas.

Atkreipkite demesi ar nepastebejote pokyciu.
as naudoju Rio neseniai, bet jau pastebejau, kad "lopais" plaukeliai nyksta
aisku labai jau letas rezultatas, bet sioks toks visgi yra
o neigiamo poveikio kolkas nepastebejau jokio

Man jokiu blogu pokyciu nera....visos kraujagysles vietoje....o ir plaukuciai lopais jau pradejo byret
Beje ir jokio paraudimo nebuna po proceduru....nors raso, kad gali but.

na neislaukiau iki 5nio,pasidariau siandie,bet tik bikinio sriti,na ispradziu tai nieko nejauciau.Bet kuo artyt,kuo skaudziau lyg znybti pradejo.Uztrukau tikrai ilgokai,tik gerai,kad toks staciakampis isispaudza tai matyt,kurioje vietoje ka darei.
NA ziuresim,kas toliau.Pakolkas nei raudona,nieko.
ale as vieno nesupratau,tai dabat turiu laukti kol iskris tie plaukeliai,ar galiu skusti peiliuku.Bet jei galiu skusti,tai iskur zinosiu kurie iskrito
ale as vieno nesupratau,tai dabat turiu laukti kol iskris tie plaukeliai,ar galiu skusti peiliuku.Bet jei galiu skusti,tai iskur zinosiu kurie iskrito

paskaičiau www.depiliacija.lt apie tą lazerį, tai ten rašo kad yra du režimai, SCAN ir SINGLE. Tai kiek suprantu su tuo SCAN turėtų viskas vykti daug greičiau, nes iškarto nudepiliuoja didesnį plotą?
Tai kam tada reikalingas tas po vieną plaukelį reikia naikinti? ar gal kai daug iškarto netaip kokybiškai gaunas?

va sita as ir turiu su dviem rezimais.Ir taip pat nesupratau skirtumo.Gal tas single rezimas mazesniuose plotose naudoti tinkamas na pvz useliams.na net nezinau.As dariau su skan rezimu,siandie ir nieko nera,jokiu paraudimu.
Bet va man niekas ir neparase,ka daryti su tais plaukeliais taip ir vaikscioti kol nukris,ar galiu skustis?O jei galiu skustis,tai kaip zinoti kurie iskrito?
Bet va man niekas ir neparase,ka daryti su tais plaukeliais taip ir vaikscioti kol nukris,ar galiu skustis?O jei galiu skustis,tai kaip zinoti kurie iskrito?

QUOTE(Piople @ 2008 05 16, 16:33)
va sita as ir turiu su dviem rezimais.Ir taip pat nesupratau skirtumo.Gal tas single rezimas mazesniuose plotose naudoti tinkamas na pvz useliams.na net nezinau.As dariau su skan rezimu,siandie ir nieko nera,jokiu paraudimu.

nuskusti greiciau atauga negu iskrite, o siaip ,na bent jau sugiharoj, nudepiliuodavo mane tai skusdavau, o po keliu savaiciu timteli kuri nors plaukiuka ir jis paprasciausiai ishsitraukia, tai gal ir cia taip pat

QUOTE(Piople @ 2008 05 15, 20:43)
na neislaukiau iki 5nio,pasidariau siandie,bet tik bikinio sriti,na ispradziu tai nieko nejauciau.Bet kuo artyt,kuo skaudziau lyg znybti pradejo.Uztrukau tikrai ilgokai,tik gerai,kad toks staciakampis isispaudza tai matyt,kurioje vietoje ka darei.

as skutau tarp proceduru, zinau kad negalima vasku rauti, bet skusti man rodos galima

Aga, skusti galima. Bet jau man pirma savaite dar ir tie nudeginti auga, antra savaite jau jie nebeauga, o po antros jau pradeda kristi, galima pristais istraukyti arba su kempine patrinti jei uzknisa traukyti, galima dar pora dienu luktelti ir jie savaime iskritineja. As cia is patirties kai salone dariausi pazastis