Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - III

Tai pasidalykit info apie savo sėkmę- kur, už kiek, kada ? Tikiuosi, kad ir mums pravers. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2008 09 23, 18:49)
Tai pasidalykit info apie savo sėkmę- kur, už kiek, kada ? Tikiuosi, kad ir mums pravers. bigsmile.gif

Dalinuosi:
Kur? - Livigno, apartamentai vadinasi "Chalet Luna"; pesciuju zonoje, 150m iki "Valandrea" keltuvo;
Kada? - faktiskai sezono ikarstis (vasario 28 - kovo7d.), teko derintis prie pigiu skydziu ...
Uz kiek? - 1000 Eur... brangu blink.gif, bet kad uzsiknisau pigesniu ieskodama... doh.gif patirties tame neturiu tiesiog;
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 24, 11:41)
Dalinuosi:
Kur? - Livigno, apartamentai vadinasi "Chalet Luna"; pesciuju zonoje, 150m iki "Valandrea" keltuvo;
Kada? - faktiskai sezono ikarstis (vasario 28 - kovo7d.), teko derintis prie pigiu skydziu ...
Uz kiek? - 1000 Eur... brangu blink.gif, bet kad uzsiknisau pigesniu ieskodama...  doh.gif patirties tame neturiu tiesiog;

cia vienam zmogui 1000 eur?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 14:12)
cia vienam zmogui 1000 eur?

eeee, nejuokaukit blink.gif blink.gif blink.gif
cia uz 4viecius apartamentus tiek, zmogui gaunasi 250 EUR, ir man vis tiek atrodo brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 24, 14:16)
eeee, nejuokaukit blink.gif  blink.gif  blink.gif
cia uz 4viecius apartamentus tiek, zmogui gaunasi 250 EUR, ir man vis tiek atrodo brangu  unsure.gif

Apartamentai tikrai brangus rolleyes.gif , mes praeitais metais uz keturvieti +2 ant sofkes mokejom 650 eurus. Bet vieta jusu tai superine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 rugsėjo 2008 - 13:30
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 24, 12:16)
eeee, nejuokaukit blink.gif  blink.gif  blink.gif
cia uz 4viecius apartamentus tiek, zmogui gaunasi 250 EUR, ir man vis tiek atrodo brangu  unsure.gif

as kazkaip nedaskaiciusi iki galo pagalvojau, kad cia suma su viskuom biggrin.gif biggrin.gif na tuomet brangoka, bet jeigu galima sau leisti, tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Siaip galima ir suma galutine vienam zmogui ishskaiciuot:
1. Skrydis Vilnius-Milanas-Vilnius 436 Lt
2. Automobilio nuoma savaitei 300 EUR is viso, tai zmogui gaunasi 260 Lt
3. Apartamentai savaitei zmogui 862 Lt
4. Skipasas 172EUR=594 Lt
5. Slidziu+batu nuoma apie 90EUR=310 Lt
Viso: 2462 Lt blink.gif brangus malonumas tas slidinejimas g.gif

+ instruktorius
+ benzas
+ maistas
+ pramogos

kazkaip noretusi i 3500lt zmogui sutilpt... g.gif
Atsakyti
Kelionė lėktuvu į Kronplacą su pusryčiais viešbutyje smile.gif -2050lt.+ski pasas ir vakarienė. Įtelpi į 3000 ir namatai vargo. Buvau šiemet.

QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 24, 17:09)
Siaip galima ir suma galutine vienam zmogui ishskaiciuot:
1. Skrydis Vilnius-Milanas-Vilnius 436 Lt
2. Automobilio nuoma savaitei 300 EUR is viso, tai zmogui gaunasi 260 Lt
3. Apartamentai savaitei zmogui 862 Lt
4. Skipasas 172EUR=594 Lt
5. Slidziu+batu nuoma apie 90EUR=310 Lt
Viso: 2462 Lt  blink.gif brangus malonumas tas slidinejimas g.gif

+ instruktorius
+ benzas
+ maistas
+ pramogos

kazkaip noretusi i 3500lt zmogui sutilpt... g.gif

Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2008 09 25, 08:20)
Kelionė lėktuvu į Kronplacą su pusryčiais viešbutyje  smile.gif -2050lt.+ski pasas ir vakarienė. Įtelpi į 3000 ir namatai vargo. Buvau šiemet.

Man kazkaip atrodo, kad cia panasiai gaunasi... matai, as skipasa jau iskaiciavau smile.gif o pravalgyt man daug neiseina lotuliukas.gif
Bet vat instruktoriui sutaupyt kazkaip nesinori - tikiu, kad labai svarbu teisingus pradmenis igyti.
Atsakyti
sutaupysi ant slidziu nuomos-Livigno tikrai pigiua nei tu skaiciavai. siemet buvom ar ne po 50-60eur mokejom
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 25, 08:44)

Bet vat instruktoriui sutaupyt kazkaip nesinori - tikiu, kad labai svarbu teisingus pradmenis igyti.

Žinoma, instruktorius labai svarbu kol dar nemoki, nes paskui išmoksi neteisingai. Kai aš pasitobulinimui pasiėmiau asmeninį instruktorių, jo pirmas klausimas buvo kiek metų slidinėju. Paskui pasidomėjau -argi tai svarbu, pasirodo kad labai. Kuo daugiau metų slidinėjai, tuo blogesnis mokinys esi. Su labai retomis išimtimis. Nes tie kurie tikrai gerai čiuožia, nebesugalvoja imti instruktoriaus.
Atsakyti
Parduotuvese isparduodama nuo praeito sezono uzsilikusi slidinejimo apranga.
"Sportline" pasirinkimas didelis, nuolaidos nuo... iki 50proc.; nukoviau sau kostiuma uz 550 Lt;
"Sportas ir mada" - dydziu ir modeliu pasirinkimo nera, bet jei kas tiko - kaina super. MB nukovem superini kostiuma uz 470 Lt; nuolaidos irgi apie 50 proc.
"Audimo" isparduotuve - pasirinkimas mazokas, bet kainos blink.gif thumbup.gif tevus apipirkom - uz kostiuma 229 Lt;
Atsakyti