Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - III

Labas, slidininkes,

Buvau ziema slidineti Bormio, Italijoj, na o dabar planuojam vaziuoti i Val Gardena sidineti ir jau pradejau ziurineri viesbutukus ir apartamentus... Gal kas turit pasiulymu kur apsistoti?
mastau.gif
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif
praita ziema buvom rio de pusteria, man labai patiko biggrin.gif , siais metais taip pat ruosiames i val gardena.. lauksiu jusu pasiulymu del apgyvendinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2008 09 26, 00:25)
Parduotuvese isparduodama nuo praeito sezono uzsilikusi slidinejimo apranga.
"Sportline" pasirinkimas didelis, nuolaidos nuo... iki 50proc.; nukoviau sau kostiuma uz 550 Lt;
"Sportas ir mada" - dydziu ir modeliu pasirinkimo nera, bet jei kas tiko - kaina super. MB nukovem superini kostiuma uz 470 Lt; nuolaidos irgi apie 50 proc.
"Audimo" isparduotuve - pasirinkimas mazokas, bet kainos blink.gif  thumbup.gif  tevus apipirkom - uz kostiuma 229 Lt;

Šiandien gavau paštu slidinejimo kostiumą North Ice už 605 Lt su visu dviejų sluoksnių apatinių drabužių komplektu, pirštinėmis, kepure, šaliku. Labai esu patenkinta. O užsisakiau interneto parduotuvėje www.aprangagamtai.lt . Labai esu patenkinta, nu tikrai kokybiškai atrodo. Išbandysiu šią žiemą, tada ir pažiūrėsim, kaip realiame gyvenime pasiteisins rolleyes.gif Minusas, aišku, kad negali pačiupinėt, pasimatuot... Be to, reikia palaukti dvi savaites, kol atsiunčia. Bet, kai laiko dar turiu, tai nebuvo streso laukti. Bet reikia pasiskambinti, nes nedaug trūko, kad būčiau per didelį užsisakius doh.gif

O gal kas galite padėti ir žimot, kur Vilniuje ar Kaune yra slidinėjimo kostiumai ir terminiai drabužiai VAIKAMS g.gif , nes toj internetinės tai tik labai ploni, ir nėra terminių apatinių, Sportlande tai pažiūrėjo kaip į nenormalią, kai paklausiau apie vaikiškus doh.gif . Toks jausmas, kad žibučių sausį paprašiau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 02 spalio 2008 - 14:21
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 10 02, 15:13)
Šiandien gavau paštu slidinejimo kostiumą North Ice  už 605 Lt su visu dviejų sluoksnių apatinių drabužių komplektu, pirštinėmis, kepure, šaliku. Labai esu patenkinta. :

Ar tą raudoną? Jis tikrai šiltas, kaip ten reikalai su kišenėmis, ar yra kišenė ant kairės rankovės ir ar pašiltintas kapišonas? Kaina tikrai labai normali, aš irgi noriu bigsmile.gif
Atsakyti
O sakykite, mergaites, kaip jus su dydziais elgiates uzsakinedamos internetu ar pastu nesimatave? Ar esate visiskas standartas?
As kiek slidineju, tiek turiu problemu su kelnemis. Ugis mano tikrai kaip cia pasakius apynormalis 177 cm, nu bet matyt kojos nestandartinio ilgio palyginus su kunu, nes visi dydziai, kurie skirti 176 cm ugiui kelnes man per trumpos. Del to bijau uzsakineti nepasimatavus. Kiek teko teirautis tuo prekiaujanciose parduotuvese, vieninteliai italai siuna aukstaugems (nors tokia ne labai ir jauciuosi - juk ne 187 cm...) Ar kas esate susidutre su tokia problemele? Kaip ja sprendziate?
Siems metams man tu rubu kaip ir nereikia, bet kitiems jau turbut dairysiuos nauju.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 09 14, 16:18)
Bandau siulyti Val Gardena regione, miestelyje S. Christina apartamentus http://www.panaval.com/eng/panaval.htm . Trasos netoli.

visia neblogai atrodo viešbutukas, ir kaina sakyčiau nebloga. Mes galvojam gruodžio 26-sausio 2 d. maždaug važiuoti, tik nežinau kur, manau kalėdų laikotarpiu bus aibė žmobnių visur....
NIEDULI - Parašyk apie išlaidas nuvykimo, pragyvenimo. Ačiū.

QUOTE(murzius @ 2008 09 17, 07:32)
Papasakokit apie Val Gardeną. Kokios trasos, eilės, kainos ar sunku rasti nakvynę?  Ar tiesa, kad iš Bergamo oro uosto yra reisinis autobusas į Val Gardeną ?
Domiuosi, nes atkasiau variantą nuskristi pirmyn-atgal į Val Gardeną už maždaug 550 lt.+nakvynė. bigsmile.gif

MURZIUS - įdiomu per ką radai tokį skrydį?? Aktualu...

QUOTE(greja @ 2008 09 22, 10:11)
po ilgų susirašynėjimų, pagaliau per vedžiau avansą smile.gif jau pakuoju slides ir lėksiu į Austriją, vis tik į Mayrhofeną thumbup.gif  Jau -tai čia šiek tiek perdėtai parašiau lotuliukas.gif vasario mėnesį čiuošim per ledynus ir kitas trasas ax.gif

Irgi smulkiau norisi - koks atstumas, su kuo planuoate važiuoti, kiek apsigyvenimas... AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 09 30, 22:54)
Tikslink vieta - kur yra tas miestukas ar tikrai taip vadinasi? Labai jau panasu i Mayrhofen  lotuliukas.gif Nors gal tik panasu ir tiek  g.gif

Nu miestukas tikrai Maishofen (Austrija), o planuojam vykt slidinet i siuos kurortus Zell am See, Kaprun, Saalbach, Bad Gastein smile.gif
Atsakyti
Vis skaitau senas temas apie slidinėjimą, bet gal paraleliai kas nors gali parašyti apie Val Gardena regione slidinėjimą. Būčiau dėkinga. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 10 02, 16:41)
Ar tą raudoną? Jis tikrai šiltas, kaip ten reikalai su kišenėmis, ar yra kišenė ant kairės rankovės ir ar pašiltintas kapišonas? Kaina tikrai labai normali, aš irgi noriu bigsmile.gif

Kišenė yra, o kapišonas toks nestoras, bet kiek pašiltintas 4u.gif Aišku, na, ne Rosignoli ar Spyder kokybė, bet tikrai labai padorus komplektas, o turint omenyje, kad visas komplektas su dviem apatinių komplektais, pirštinėm, kepure, šaliku tiek tekainuoja, išgarinimas 11000 berods, nu, žodžiu, man, kaip pradedančiai mėgėjai, tai pats tas. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2008 10 02, 17:52)
O sakykite, mergaites, kaip jus su dydziais elgiates uzsakinedamos internetu ar pastu nesimatave? Ar esate visiskas standartas?
As kiek slidineju, tiek turiu problemu su kelnemis. Ugis mano tikrai kaip cia pasakius apynormalis 177 cm, nu bet matyt kojos nestandartinio ilgio palyginus su kunu, nes visi dydziai, kurie skirti 176 cm ugiui kelnes man per trumpos. Del to bijau uzsakineti nepasimatavus. Kiek teko teirautis tuo prekiaujanciose parduotuvese, vieninteliai italai siuna aukstaugems (nors tokia ne labai ir jauciuosi - juk ne 187 cm...) Ar kas esate susidutre su tokia problemele? Kaip ja sprendziate?
Siems metams man tu rubu kaip ir nereikia, bet kitiems jau turbut dairysiuos nauju.

Na, manau reikia pasiskambinti. Manęs paklausė ūgio, svorio ir labai tiksliai parinko dydį - XS, nors mano standartinis M daugumos drabužių. Žodžiu, vertėjo pasiskambint, nes būčiau iš kostiumo iškritus pakeliui nuo kalno hihihi.gif Aš esu nestandartas, nes man VISOS kelnės būna per ilgos, išskyrus šortus hihihi.gif O čia - super- pats tas thumbup.gif

Nu bet negi niekas man nepatars, kaip slidinėjimui vaiką Lietuvoje apipirkt help.gif Esu nevilty, o jis- dar labiau, vakar visai susiparino- mama jau turi kostiumą, o jis - ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 03 spalio 2008 - 08:46
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 10 03, 10:40)
Aš esu nestandartas, nes man VISOS kelnės būna per ilgos, išskyrus šortus hihihi.gif O čia - super- pats tas thumbup.gif

Nu bet negi niekas man nepatars, kaip slidinėjimui vaiką Lietuvoje apipirkt help.gif Esu nevilty, o jis- dar labiau, vakar visai susiparino- mama jau turi kostiumą, o jis - ne verysad.gif

Na va kokios skirtingos musu problemos - sortus ir as labaiusiai megstu, nes jie nebuna per trumpi lotuliukas.gif

Kokio amziaus tavo vaikas? Nepaziurejau gal ir parasyta blush2.gif Maciau kazka panasau i slidienjimo tubus Sepaloj ir Lindekse. Aisku, tai toli grazu nera specializiuotos parduotuves, bet rubeliai buvo tikrai ne prasti...

QUOTE(Calla @ 2008 10 02, 20:11)
Nu miestukas tikrai Maishofen (Austrija), o planuojam vykt slidinet i siuos kurortus Zell am See, Kaprun, Saalbach, Bad Gastein smile.gif

Idomu - jus is vienos vietos i kelias vietas vazinesit, ar jus dar tik renkates?
Apie Gastein pries tai rasiau - foto dejau. Paziurek pries kokius 2-4 puslapius. Saalbach ir Kaprun buve draugai. Kaprun kiek zinau yra ledynas, Saalbach trasos zemai. Jei prastesne ziema, gali kilt problemu su sniegu. Tikrai kazkas ir i Zell am See vaziavo...
Reiks atsvers savo Ski Alpi zemelapi ir paziuret kur tas jusu Miashofen yra...

Nu va - atsiverciau ir tokio miestuko mano rodykle deja nera...
Saalbach Hinterglem regionas - trasos baigiasi tes 2km. Kaip ir minejau nera labai auksti kalnai. Kalnu slidinikams duoda 4 is galimu 5 zvaigzduciu, snieglentem - 5. Trasos pagrinde raudonis ir melynos. 36 keltuvai per klyna, 15 keltuvu su kedem ir 7 kapsules. Is viso trasu apie 200 km.

Salia yra Leogang - Saalfelden kurtai. Cia mazesni miesteliai. Kalnu slidem tos pacios 4 zvaigzdes, snieglentem tik 1. Trasu mazai - tik 50 km. Pagrinde melynos. Dra zemiau negu pries tai rasiau.

Dabar Europa Sportregion - vadinamas Kaprun. Apacioje Zeell am See ezeras ir miestukas. Kiek auksciau eina SChuttdor ir Kaprun. Ziuriu auksciai irgi nera dideli - iki 2 km. Vadinasi del ledyno busiu suklydusi... Kalnu slidem 4 zv, snieglentem 3. 130 km trasu. Pagrinde raudonis ir melynos. Juodu 25 km. 30 keltuvu per klyna, 14 su kedem, 9 kapsulese ir 1 troleibusas (kaip ji mes vadinam). Yra dirbtinio sniego patrankos, sky busai.
Jei idomu, galiu nespalvotai nuskenuoti idomius kurortus - tik viskas yra lenku kalba ir duomenys 2002 metu, taigi i ski pasu kaina neverta ziuert,. Mes siuo atlasu vadovaujames rinkdamiesi kurortus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 03 spalio 2008 - 09:19
QUOTE(ziulyte @ 2008 10 02, 16:52)

Hmm... mano ugis 178, Sprotline ishsimatavau gal 5 kelniu variantus ir vienos FIVE galiausiai tiko idealiai; Imanoma surasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 10 03, 11:02)
Maciau kazka panasau i slidienjimo tubus Sepaloj ir Lindekse. Aisku, tai toli grazu nera specializiuotos parduotuves, bet rubeliai buvo tikrai ne prasti...

Labai dėkui,visai apie jas buvau pamiršus doh.gif
Atsakyti