QUOTE(Kurmiukė @ 2008 10 03, 10:40)
Aš esu nestandartas, nes man VISOS kelnės būna per ilgos, išskyrus šortus

O čia - super- pats tas
Nu bet negi niekas man nepatars, kaip slidinėjimui vaiką Lietuvoje apipirkt

Esu nevilty, o jis- dar labiau, vakar visai susiparino- mama jau turi kostiumą, o jis - ne
Na va kokios skirtingos musu problemos - sortus ir as labaiusiai megstu, nes jie nebuna per trumpi
Kokio amziaus tavo vaikas? Nepaziurejau gal ir parasyta

Maciau kazka panasau i slidienjimo tubus Sepaloj ir Lindekse. Aisku, tai toli grazu nera specializiuotos parduotuves, bet rubeliai buvo tikrai ne prasti...
QUOTE(Calla @ 2008 10 02, 20:11)
Nu miestukas tikrai Maishofen (Austrija), o planuojam vykt slidinet i siuos kurortus Zell am See, Kaprun, Saalbach, Bad Gastein
Idomu - jus is vienos vietos i kelias vietas vazinesit, ar jus dar tik renkates?
Apie Gastein pries tai rasiau - foto dejau. Paziurek pries kokius 2-4 puslapius. Saalbach ir Kaprun buve draugai. Kaprun kiek zinau yra ledynas, Saalbach trasos zemai. Jei prastesne ziema, gali kilt problemu su sniegu. Tikrai kazkas ir i Zell am See vaziavo...
Reiks atsvers savo Ski Alpi zemelapi ir paziuret kur tas jusu Miashofen yra...
Nu va - atsiverciau ir tokio miestuko mano rodykle deja nera...
Saalbach Hinterglem regionas - trasos baigiasi tes 2km. Kaip ir minejau nera labai auksti kalnai. Kalnu slidinikams duoda 4 is galimu 5 zvaigzduciu, snieglentem - 5. Trasos pagrinde raudonis ir melynos. 36 keltuvai per klyna, 15 keltuvu su kedem ir 7 kapsules. Is viso trasu apie 200 km.
Salia yra Leogang - Saalfelden kurtai. Cia mazesni miesteliai. Kalnu slidem tos pacios 4 zvaigzdes, snieglentem tik 1. Trasu mazai - tik 50 km. Pagrinde melynos. Dra zemiau negu pries tai rasiau.
Dabar Europa Sportregion - vadinamas Kaprun. Apacioje Zeell am See ezeras ir miestukas. Kiek auksciau eina SChuttdor ir Kaprun. Ziuriu auksciai irgi nera dideli - iki 2 km. Vadinasi del ledyno busiu suklydusi... Kalnu slidem 4 zv, snieglentem 3. 130 km trasu. Pagrinde raudonis ir melynos. Juodu 25 km. 30 keltuvu per klyna, 14 su kedem, 9 kapsulese ir 1 troleibusas (kaip ji mes vadinam). Yra dirbtinio sniego patrankos, sky busai.
Jei idomu, galiu nespalvotai nuskenuoti idomius kurortus - tik viskas yra lenku kalba ir duomenys 2002 metu, taigi i ski pasu kaina neverta ziuert,. Mes siuo atlasu vadovaujames rinkdamiesi kurortus