Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip taupyti sauskelnes

Dar ir Lenkijoje Jumbo pakuote kainuoja ~15lt pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Su eurovaistine tai tikrai geras pasiulimas thumbup.gif
O dar gal tas daugkartines reikes pabandyt g.gif , bet gal kai silciau bus ax.gif
Atsakyti
geras dėl eurovaistinių thumbup.gif , ir mes pasinaudosime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isola @ 2007 02 01, 21:57)
geras dėl eurovaistinių  thumbup.gif , ir mes pasinaudosime  4u.gif

tik eurovaistinej mes kai ziurejom 4 dydi,tai 2 lt brangiau,negu senukuose ar maximoj.bet jei -15 proc,tada thumbup.gif o dar eurolitai thumbup.gif
Atsakyti
Gaila, eurovaistinėj nėra tokių - kurias mes perkame verysad.gif , net maistelio kitą kartą negaunu verysad.gif
Atsakyti
na kas del eurovaistiniu tai man irgi nelabai, nes ka naudojam ten nera, o avent produkcija isvis isbrauke, o mes naudojama ja (soskes, buteliukai ir pan) schmoll.gif
Mes gaudavome su nuolaida Libero, o dabar naudojama Maxima pampersus ir thumbup.gif o dar gauni kvitus maximos ir daznai buna akcijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2007 02 02, 13:53)
na kas del eurovaistiniu tai man irgi nelabai, nes ka naudojam ten nera, o avent produkcija isvis isbrauke, o mes naudojama ja (soskes, buteliukai ir pan)  schmoll.gif
Mes gaudavome su nuolaida Libero, o dabar naudojama Maxima pampersus ir  thumbup.gif  o dar gauni kvitus maximos ir daznai buna akcijos. biggrin.gif

O Maxima sauskelnės labai skirisi nuo Pampers firmos sauskelnių ? Gaila, kad nebūna Maximos sauskelnių mažų pokuočių, kad pabandyti g.gif
Atsakyti
kažkaip nepastebėjau ar kas čia rašė, kad 3 dideli Maximos pokai parduodami už 2 kainą. čia jau pora men akcija vyksta. visuose maximose (del viso pikto pasidomekit pas kokia darbuotoja, jei atskirai akcija nepažymėta, nors aš kai kalbėjau, sakė, gali imti ir iš lentynų, vis vien jų kodas vienodas)
tas pats su hugies, tik šitokią akcija mačiau tik maximos bazeje
taigi mes maximos pripirkom 4 menesiams i prieki, sudejom viska po vaiko lovyte, iki pat viršaus gavosi blush2.gif
Atsakyti
Na mes tai Pampers naudojame ir juos perkame Maximoje, gauname taškų ir pokalbių. Bet va gerai, kad sužinojau apie Eurovaistinės nuolaidas, geriau pirksim tenai. smile.gif
O tos daugkartinės sauskelnės Mio... Kur jas galima rasti Kaune?
Atsakyti
Sveikos mamos!Cia daugelis dziaugiasi koks puikus budas deti merliukus i pampersus ( is kuriu iskratytas zele) as ir taip padariau, bet supratau kad odele nekvepuoja, nes trukdo kvepuoti pats pamperso karkasas. Tai dedu tik vienus merliukus. sulankstau juos ir idedu i trikampio formos merliuka, tada ir uzrisu vaikuciui, gaunasi kaip kelnytes. Ir stengiuosi per diena kad vaikas butu su merliukais bent 2 v. Nes mano maziukas yra berniukas, nenoriu istisai laikyti su pampersais, nes tai nesveika. O merliukus deti i papperso karkasa nera gerai. As dariau toki eksperimenta paemiau pamperso karkasa ir pakisau po kranu vandens nei laso neprabega, tai ka jau kalbeti apie deguonies praleidima. Pagalvokite mamos!
Atsakyti
gera buda zinau taupyti ,o gi visa nedeti lotuliukas.gif ,dedu tik nakties miegui ir i lauka jei einame .
Atsakyti
QUOTE(*Alionka* @ 2007 02 05, 11:59)
Sveikos mamos!Cia daugelis dziaugiasi koks puikus budas deti merliukus i pampersus ( is kuriu iskratytas zele) as ir taip padariau, bet supratau kad odele nekvepuoja, nes trukdo kvepuoti pats pamperso karkasas. Tai dedu tik vienus merliukus. sulankstau juos ir idedu i trikampio formos merliuka, tada ir uzrisu vaikuciui, gaunasi kaip kelnytes. Ir stengiuosi per diena kad vaikas butu su merliukais bent 2 v. Nes mano maziukas yra berniukas, nenoriu istisai laikyti su pampersais, nes tai nesveika. O merliukus deti i papperso karkasa nera gerai. As dariau toki eksperimenta paemiau pamperso karkasa ir pakisau po kranu vandens nei laso neprabega, tai ka jau kalbeti apie deguonies praleidima. Pagalvokite mamos!

Pagalvojam. Užtai ir sauskelnių nenorim. Taip, taip, visur celofanas ir brangiose kelnaitėse Bambino mio, ir sauskelnėse VISOSE (lieka ir iškratytose sauskelnėse, aišku). Man irgi tai labai nepatinka. Bet jei nenoriu šlapių baldų, tai dedu taip. Bet jau susidomėjau kitu dalykėliu. Gal ką sudomins (pasiskaičiau SM temoje čia ). Vilnonės kelnytės. Jas lanolinizuoja ir jos tampa neperšlampamos, bet pralaidžios orui. Taip sako mamos. Bandysiu ir aš tą dalyką. mirksiukas.gif Nes ne visada ant puoduko suspėjam, o balų namie oi kaip nesinori. doh.gif Prisipažinsiu, labai skeptiškai aš žiūrėjau į vilnonius triusikėlius (ypač vasarą) blush2.gif , bet nuomonę VISIŠKAI pakeičiau sužinojus plačiau. biggrin.gif
Atsakyti