manau geriausia išeitis, jei tik yra galimybė, tai atsisakyt pamperių
mes 8 val. per parą praleidžiam be jo, tai tikrai susitaupo
kainuoja ūkiškas muilas, vanduo ir viskas. Laiko neįskaičiuoju, nes jis nelyginamas su vaiko sveikata, judėjimo laisve ir pan.
o šiaip ne vieną mamytę pažįstu, kur jei pamperis prieš kelias min. uždėtas, o vaikutis daro rimtą reikalą, tai greit sauskelnes žemyn ir laikraštuką po užpakaliuku, iš šono kvailai atrodo, o ką darysi? Gyvenimas verčia ir šiaip nesinori leist uždirbt sauskelnių firmom....

Maximoj
nes turiu kortelę,tai man pigiausiai gaunas

QUOTE(zibutes @ 2007 02 02, 15:01)
O Maxima sauskelnės labai skirisi nuo Pampers firmos sauskelnių ? Gaila, kad nebūna Maximos sauskelnių mažų pokuočių, kad pabandyti 

mažiausia maximos pakuotė apie 36 sauskelnes (gerai nepamenu), o dėl skitumo, tai mes maxima naudojam ir mums

mes maximos tris už 2 kainą kai pirkom ilgai užtekom, tai ta akcija

QUOTE(ddile @ 2007 02 08, 10:58)
As tai irgi perku Norfoje arba maxsimoje, kad eurovaistineje nera dideliu pakuociu kiek ziurejau.
Yra, bet mažesnės pakuotės. Bet su nuolaida visvien apsimoka.

QUOTE(nuotaka @ 2006 08 07, 19:24)
mes naudojam pakaitom maxima ir huggies zalius, is pradziu buvau labai nusistaciusi pries maxima, bet kai is pinigeliu taupymo nusipirkau likau nustebinta, labai gera kokybe o ir kaina
, perkant su maximos kortele dar pigiau o eurovaistinej dar 15% nuolaida + eurolitai kitam pirkimui 

as taip pat perku maximos,3 pakiai uz 79 lt.vienas pampersas jei perki su nuolaidos kortele teiseina apie 30cnt.o mylinti mociute kas men atveza dovanu pampers jumbo paki.sake ner cia ko eksperimentuoti vaiko odeles saskaita pigiais pampersais! nu ir ka toms mociutems bepasakysi!

Mes perkam Happy, nes kitokie netika musu rurytei, isberia. Ju pakuote 76vnt. kainuoja 50lt. Tai pigiausias variantas

Aš ir perku maxima sauskelnes savaitgalį eurovaistinėj, man patinka jų kokybė ir pigu

Nuo pat gimimo suneliui naudojam Pampers, nei alergijos, nei issutimu jokiu
Perkam sekmadieniais eurovaistinej su Maxima kortele su 15% nuolaida, liux. Kad ir kaina brangesne apie 2 lt nei prekybos centruose, bet apsimoka

Mes perkam Huggies Newborn 2. Mums jie patys
Pampers nepatiko
Tik gaila, kad tik Rimi jie pigiausi - 48 vnt. kainuoja 30 Lt su ct. Niekur kitur pigiau nemačiau

mes kiek bebandem pampers geriausi musu vaiko odelei
pigiausia mums yra pirkti norfo, po 20val tada su nuolaida gaunasi visai padori kaina, jei kam idomu ryt pirksiu glesiu pskyti tikslia kaina