saltibarsciai siandien

pas mus šiandien pusryčiams sumuštiniai, o pietums kepsniai su bulvem ir žirneliai+svogunas+prieskoniai+majonezas vakarienei tas kas liko nuo pietu tik pašildyta
Vakar buvo makaronai su dešrelėm iš šaldymo kameros lobių.
Kadangi liko makaronų, o šaldytuve dar mėtosi neaiškus mėsos gabalėlis ir sūrio, šiandien bus apkepas
Kadangi liko makaronų, o šaldytuve dar mėtosi neaiškus mėsos gabalėlis ir sūrio, šiandien bus apkepas
puryciams arbatele su dziuveseliais, MB bananas, pietums kiausiniene su desrelemis
pas mus siandien pietums mums su maziuku issivirem viena kulsele ir tame buljoniuke gavosi barsciu sriubytes, tai mazius pietu taip pavalge, o as kazkaip ir nebeprisedau, kavos atsigeriau ir psio, tai sriubytes liks vakarienei visiems po bliudziuka, ir dar kotleciukus is kalakutienos darysiu (akcijos metu prisipirkau farso
) valgysim su agurkeliais marinuotais, kukuruzais, zirneliais visko po biskuti ir pagal nora, + virtos bulves su krapiukais pabarstytais, desertui zele sala
ir dar kompociuko atsigerimui yra like

vakarienei kepti blyneliai su uogiene
ne nu vakar vakarienes kotleciukai tai gavosi skanus, tai vyras muset trys sykius vakariene valge, kol damuse visus
siandien pusryciai man kavute, vyrui kakava su buterbrodziukais su suriu,
pietums, man kokis buterbrodas ir kava trys viename (cia jau ritualas kavos gavosi pas mane
), monstriukui ale kotleciukas is to farso kur vakar kotletai buvo, ir barsciu sriubyte
vakarienei dar nesugalvojau, o jei nieko doro nesugalvosiu, tai bus barsciu sriubos vyrui ir koldunai mums abiems
mazajam jau tyreles varskytes ir t.t. kol nueis miegoti

siandien pusryciai man kavute, vyrui kakava su buterbrodziukais su suriu,
pietums, man kokis buterbrodas ir kava trys viename (cia jau ritualas kavos gavosi pas mane

vakarienei dar nesugalvojau, o jei nieko doro nesugalvosiu, tai bus barsciu sriubos vyrui ir koldunai mums abiems

vakar lietiniu su bananais pietums ir varskes apkepas vakarienei.. o siandien krabu lazdeles tesloje
lepinimosi dienos

šiandien spageti makaronus su padažiuku dorosime

siaubas, susipirkau uzvakar produktus daryti ceburekams ir tyngiu
nezinau kaip cia bus... siandien valgom virtas bulves su desrelem ir kefyru, nes po vakarykcio
, siandien nieko daugiau rankos nekyla daryt

Penkatadienį buvo nesveiko maisto diena - pavalgėm hesburgery
O šeštadienį, kaip ir buvau žadėjusi, dorojau vištą - krūtinėlę atskirai išpjoviau, iš jos kepsneliai šeštadienio pietums ir vakarienei su ryžiais, likusią vištą išviriau, iš sultinuko gavosi puiki sriuba su morkytėm, bulvytėm ir makaroniukais, kurios dar likutis šiandienai pietums. Išvirusią vištą nukaulinau, gavosi guliašas su ryžiais vakardienos pietums. Taigi, planas pavyko - su viena višta apsisukau galima sakyti 2,5 dienos ir niekas nesiskundė mėsos trūkumu

O šeštadienį, kaip ir buvau žadėjusi, dorojau vištą - krūtinėlę atskirai išpjoviau, iš jos kepsneliai šeštadienio pietums ir vakarienei su ryžiais, likusią vištą išviriau, iš sultinuko gavosi puiki sriuba su morkytėm, bulvytėm ir makaroniukais, kurios dar likutis šiandienai pietums. Išvirusią vištą nukaulinau, gavosi guliašas su ryžiais vakardienos pietums. Taigi, planas pavyko - su viena višta apsisukau galima sakyti 2,5 dienos ir niekas nesiskundė mėsos trūkumu