Šeštadienį kepiau maltinukus
. Šaldytuve buvo užsilikęs kiniško kopūsto storasis galas. Aš jį sutarkavau ir sumaišiau su faršu, dar įtarkavau didelį svogūną, nemažą morką, įbėriau miežinių dripsnių, įmušiau du kiaušinius, pribėriau prieskonių. Formavau maltinukus, apvoliojau juos miltuose ir kepiau aliejuje. Buvo labai skanu. Masės išėjo labai daug.

vakar dariau "hot dog'us", o siandien kepu bulves su deslelem ir likusiom paprikom

siandien pietums pievagrybiu sriuba, o vakarienei kotletai su grikiais
siandien kotleciuku asorti, nes nuo kiekvieno kepimo vis keli netilpdavo ant patusinimo i puoduka, tai i kamera imesdavau, tai daba susikaupe kad tereikejo juos visus isimti is kameros ir va jau kotleciukai tusinasi, valgysime su bulvemis virtomis ir marinuotomis darzovemis (agurkai, burokeliai, zirneliai)

QUOTE(eiven @ 2008 06 16, 12:17)
Taigi, planas pavyko - su viena višta apsisukau galima sakyti 2,5 dienos ir niekas nesiskundė mėsos trūkumu 

Man taip nepavyksta

QUOTE(aige @ 2008 06 16, 22:04)
Čia gal todėl taip man, kad valgantys mes tik du - aš ir draugas (kuris, tiesą sakant, valgo už du) o ir višta ta buvo beveik 2 kg svorio.
Šiandien kažką darysiu su ryžiais virtais - stovi šaldytuve ir akis bado

Gal pakepsiu su daaaug prieskonių ir sojos padažu - bus vegetariškas meniu
turiu padziuvusio batono ir farso kg, tai darysiu kotletus
prie ju buviu kose ir darzoves..

QUOTE(eiven @ 2008 06 17, 11:13)
Čia gal todėl taip man, kad valgantys mes tik du - aš ir draugas (kuris, tiesą sakant, valgo už du) o ir višta ta buvo beveik 2 kg svorio.

Na visi vyriškos lyties atstovai valgo už save ir dar už kažką, amžinai nėšti.

Iš ryžių gal salotos?

isviriau 4mažas leškutes,supjausčiau ir i puodą kur buvo išvirti makaronai,išmaišiau,ipyliau tomato ir valgem,beveik keturias dienas.
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 17, 15:47)
isviriau 4mažas leškutes,supjausčiau ir i puodą kur buvo išvirti makaronai,išmaišiau,ipyliau tomato ir valgem,beveik keturias dienas.
kas per lekskutes?
pusryciams skrudintaas batonas su sviestu, pietums pakepinti grikiai su likusiu kotletu ir kopustu-morku salotomis
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 17, 15:47)
Spėju, kad leškutės - kulšelės arba šlaunelės (gal vištienos)
Ryžius patroškinau keptuvėj su tarkuota morka, sultinio kubeliu ir sojos padažu. Pati valgiau taip, vienus, draugui, kad nesijaustų mėsėdis mano nuskriaustas, iš kameros kotletuką vieną įpjausčiau. Liuks vakarienė