Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

labukas mamukai ir ju mazyliai 4u.gif
skaiciau cia jusu pasisakymus ir apie ligas tai toks vaizdas kad mano mazyle apraset bigsmile.gif irgi biski slogavom, dabar jau maziau, bet kazkokia durna sloga, pagrinde ryte uzsikemsa nosyte, bet as lasinu toki stipriai metom kvepianti aliejuka ant pataliuku, tai jis labai lengvina kvepavima thumbup.gif taip pat biski pakosti, negaliu suprasti ar cia rimtas kosulys, ar cia siaip g.gif ir paskutines dvi dienas jau toooookia irzli siaubas, neleidzia nieko pasidaryt, tik ant ranku biski nurimsta. ir valgo kazkodel prasciau g.gif sakot dantukai, nu gal.. bet jau greiciau tegul islenda jie.

rytoj skrendam i LT drinks_cheers.gif
norejau paklausti mamyciu kurios valgo APTAMIL, nuo keliu menesiu APTAMIL2 ir kokios spalvos pakuote, nes man trupuciuka neaisku, mes valgom APTAMIL2 (violetine dezute) bet ji galima nuo naudoti gimimo, tik jis trup sotesnis negu APTAMIL1 (melyna pakuote, irgi nuo gimimo tinkama). APTAMIL3 nuo 6 men. taigi ar LT yra toks APTAMIL2 kuri galima valgyti nuo gimimo? o gal cia toks tik pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 12, 11:54)
maniškis anksčiau naktį jau tik vieną kart valgydavo, o dabar per ligą viskas išsibalansavo, ir valgis, ir miegas doh.gif

mirasevindik , jei nori, kad rodytų liniuotė, tai prieš skelbiant žinutę uždėk varnelę, kad rodytų parašą ax.gif

labai aciu ir labai atsiprasau, nes nelabai zinau kai reikia daryti blush2.gif
Papildyta:
tiesa mamos, kaip jums sekesi su pirmais skiepais???? mums temperatura 40.3, bet siandien jau krinta, bet labai nenori valgyti verysad.gif

user posted image

Papildyta:
o ir as ne lietuvoje gyvenu, taip kad nezinau ka cia daryti, bet viskas labai idomu apie vaikuciu, nes mano dukryte kazkokia ydomi, nei vartosi, nei ant pilvuko nori guleti verysad.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 03 12, 23:50)

norejau paklausti mamyciu kurios valgo APTAMIL, nuo keliu menesiu APTAMIL2 ir kokios spalvos pakuote, nes man trupuciuka neaisku, mes valgom APTAMIL2 (violetine dezute) bet ji galima nuo naudoti gimimo, tik jis trup sotesnis negu APTAMIL1 (melyna pakuote, irgi nuo gimimo tinkama). APTAMIL3 nuo 6 men. taigi ar LT yra toks APTAMIL2 kuri galima valgyti nuo gimimo? o gal cia toks tik pas mus?  g.gif

mes Aptamil valgom, iš pradžių valgėm Aptamil AR, o dabar Aptamil 2, pastarasis nuo 4 mėn., o Aptamil 3 nuo 8 mėn., bent jau taip rašo ax.gif , o pakuotė mėlyna
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 13, 10:30)
labai aciu ir labai atsiprasau, nes nelabai zinau kai reikia daryti blush2.gif

tiesa mamos, kaip jums sekesi su pirmais skiepais???? mums temperatura 40.3, bet siandien jau krinta, bet labai nenori valgyti verysad.gif

user posted image

jei kas neaišku gali klausti 4u.gif
mums kol kas temperatūros nebuvo, bet sako 6 mėn. skiepas sunkus, daug kam būna g.gif
Atsakyti
agnita kiek tavo zuikis sveria ir kiek mazdaug suvalgo per viena karta?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 13, 10:52)
agnita kiek tavo zuikis sveria ir kiek mazdaug suvalgo per viena karta?

user posted image

mano tikrai daug sveria lotuliukas.gif , jau 4mėn. svėrė 10,2kg blush2.gif , o 5 nevedžiau, nes nėra skiepo, tai dabar tikrai daugiau sveria ax.gif
o valgom taip:
ryte 8.30 - 210 mišinuko
10.30 - puse indelio slyvų ar kitokios vaisinės tyrelės
12 - morkos ir nedaug užsigerti
15 - 210 mišinuko
18 - ryžių košė ir atsigerti
20.30 - 210 mišinuko
4u.gif
anksčiau naktį jau tik vieną kartą valgydavom, o po ligos išsibalansavom unsure.gif
Atsakyti
dukra suvalgo tik 80 ml anksciau suvalgydavo iki 135 ml. verysad.gif mamos parasykit savo vaikuciu raciona, nes tik cia galiu suzinoti kaip maitinti savo dukra, o tie danai nieko nesupranta apie maitinima schmoll.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 13 kovo 2008 - 10:31
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 13, 11:28)
dukra suvalgo tik 80 ml anksciau suvalgydavo iki 135 ml. verysad.gif

o primaitini?
gal mišinys nepatinka, taip tikrai gali būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 13, 10:30)
o primaitini?
gal mišinys nepatinka, taip tikrai gali būti ax.gif

ta musu sesele sake kad tas geriausias o cia danijoje nera pasirinkimo verysad.gif tiesa valgo NAN1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 13 kovo 2008 - 10:33
na maniskis irgi prastai valgo po 100ml,kas dvi val,bet jis taip nuo gimimo valgo,gyd sako matyt jau jo toks zarnynas g.gif ,o kosiu tai visai nenori,o ypac kaip sirguliuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 13, 10:40)
na maniskis irgi prastai valgo po 100ml,kas dvi val,bet jis taip nuo gimimo valgo,gyd sako matyt jau jo toks zarnynas  g.gif ,o kosiu tai visai nenori,o ypac kaip sirguliuoja  doh.gif

O KIEK SVERIA TAVO VAIKUTIS GUDYTEJOL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 13 kovo 2008 - 10:59
Labas rytas mamytės.Prašet parašyti racioną.Valgome mes taip:

9.00/9.30-vaisių tyrelė,mišynėlis apie150 ml.
12-12/30 -daržoves su mėsytė,biškuti atsigerti
15.00-15.30-mišynėlis apie 150mi.
18.00-18.30-pradejom ragauti košė ryžių ar grykių apie 150ml.
21.00-21.30-mišynėlis 150 ml.
naktinis maitynimas apie 1.30-2.00 -mišynėlis 120 ml.
5.30-6.00-120ml.mišynelis
Aišku nevisada sutampa laikas ir valgio kiekis.Šio metų vaikelis labai neramus kaip jau rašiau atsirado slogyte,dantukai kalosi,tai nelabai su to valgių.Lauksim kada pagaliau pasirodis dantukas.Dar norejau parašyti apie pasiekymus,nelabai nori mano vyrukas vartytis,retkarčiais nuo pilvuko į nugaritę apsyverčia o atvirksčiau neišeina.Norejau mamyčiu paklausti kokius garsus tarė jusų mažiukai?Mano kažkoks tylenis,jau būvo pradėjas guguoti,o dabar rėčiau,tik
kaip aš jokaujiu dainuoja. Sveriam mes virš 8kg,tiksliai nežinau,važiuosim 6 mėnėsiu pas pediatrą skiepukus daryti tai pasisvers.Perskaičiau,kad rašote,kad 6 mėnėsiu skepai sunkiau pernęša vaikučiai kodel? Mano mažiukas po skiepų apie savaite neramus būna,temperaturos tai neturejom. essen.gif doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 13 kovo 2008 - 11:15
CIA DANIJOJE TAI VAIKAI SKIEPIJAMI3 MEN 6 MEN IR 1 METU TAI AS TIKRAI NEZINAU NUO KO SKIEPIJAMI LITUVOJE 6 MEN ZUIKIAI
Atsakyti