Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

maniškis anksčiau naktį jau tik vieną kart valgydavo, o dabar per ligą viskas išsibalansavo, ir valgis, ir miegas doh.gif

mirasevindik , jei nori, kad rodytų liniuotė, tai prieš skelbiant žinutę uždėk varnelę, kad rodytų parašą ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aciu uz sveikinumus OKSIK. Na pora dienu pries pasirodant dantukui mano berniukas atsikele su 37,7C temperatura. Sudaviau vaistuku, bet visa diena temperatura tokia ir laikesi. Is pradziu issigandau, bet kadangi nekosejo, neslogavo ir valge gerai, taip ir pagalvojau kad nuo dantuku. Kita ryta atsikele jau be temperaturos ir elgesi taip pat kaip visada, na o dar kita diena tepdama Bonjela pirstu pajutau astria dantuko virsunele, o paskui ja ir iziurejau. Na tas dantukas dar tik vos vos matos, bet jau tikrai lenda bigsmile.gif Dabar vargsiukas vis paaimanuoja, viska kisa i burnyte, seiles bega, turbut labai niezti doh.gif
Siaip daug mamyciu rase, kad vaikiukai sloguoja. Na as daug kur skaiciau, kad dygstant dantukams maziukai gali sloguoti. Laikykites, mamytes, jusu maziukams dabar labai jusu reikia smile.gif
Atsakyti
nu jo. Tos slogos tai tikra beda verysad.gif nakti blogiausia ir buna, o ir nelabai nakti isvalysi, nes prikels ir kaimynus lotuliukas.gif .
man patare drauge taip - vakare vonioj leisti dusu karsta vandeni is aukstai, bus daug garu, jais kvepuoti ir snargliai pradeda tirpti ir begti, o jau tada reik gerai istraukt smile.gif
pabandziau tikrai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
As darau inhaliacijas su ramuneliu arbata. pakvepuoja keleta minuciu, pastebejau, kad geriau. Bandziau maudyt, pilna vonia garu padarius, bet nelabai.
Atsakyti
As tai nosytei valyti naudoju Sterimar juros druskos purskikli, kai snargliukai suminksteja isvalau. Is pradziu nelabai patikdavo, o dabar per daug nepriestarauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 12, 12:27)
mes irgi labai stipria sloga sirgom, jau geriau, bet dar snargliukų pilna, irgi pakosėja g.gif , taip pat galvojau, kad nuo snargliukų, bet dabar kosulys į bronchus nusileido, tai nupirkau sirpuko g.gif

O kokius lašiukus nauduojate nuo slogytes?Aš tai Vibrocilio,gal yra kitų gėresniu.Vakar irgi nupirkau sirupo nuo kosulio heomopatinio Stodal,dodu po puse arbatinės šaukštelės 3 kartus,dar nosyte su Humerų valau.Mums ta sloga jau antra karta,nežinau net nuo ko?Šiaip vaikas atrodo sveikas temperaturos neturi,bet neramus,aš tai vis galvoju nuo dantuku,jai slogyte nepraeis kviesim gyditoja. g.gif
Atsakyti
Mes Vibrocil nebenaudojam, nes padeda tik keliom valandom. dabar mums israse gaminamus vaistus ir dar parekomendavo Euforbium purskala ir Nisita tepala. Ju dar nebandem. Mums nosytes valymas tai tikras kosmaras. tetis laiko, as tvarkau, o vaikas zviegia.
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 12, 14:48)
O kokius lašiukus nauduojate nuo slogytes?Aš tai Vibrocilio,gal yra kitų gėresniu.Vakar irgi nupirkau sirupo nuo kosulio heomopatinio Stodal,dodu po puse arbatinės šaukštelės 3 kartus,dar nosyte su Humerų valau.Mums ta sloga jau antra karta,nežinau net nuo ko?Šiaip vaikas atrodo sveikas temperaturos neturi,bet neramus,aš tai vis galvoju nuo dantuku,jai slogyte nepraeis kviesim gyditoja. g.gif

Lašiukų jokių nelašinau schmoll.gif , tik jūros vandeniu papurškiu, o nupirkau hedelix sirupą ,mum temperatūra tik pirmą ligos dieną buvo.
Atsakyti
mus vel turbut uzpuole ausu uzdegimas,kartojasi kas dvi savaites doh.gif ,jau net nezinau ka daryti,tai uzrasiau privaciai pas lora,nes pas ji vytesniajam sunui operavom adenoidus,uzdejau kompresus ilasinau vaistuku,bet visa naktele be miego,ziuresim kas cia bus,nes tie antibiotikai tokiam mazam tai tikrai negerai schmoll.gif

saugokit savo maziukus ax.gif ,o tai tokie orai,basilos ir neisalo schmoll.gif
Atsakyti
Mums kai kalesi pirmas dantukas vaikelis buvo neramus kelias savaites- oj pavargau as tada- bet laukem laukem ir dantukas pasirode. Po to lindo i virsu ir dabar jau is tolo sviecia abu dantukai- o kai ikanda tai atrodo kaip su pjukliuku lotuliukas.gif Kai kalesi dantukas ir buvo sloga doh.gif
Nuo slogytes naudojom Vibrocil- na jis man atrodo vienas saugesniu vaistu- kiti gali sukelti po to alergini rinita nes atrofuojasi(nyksta) nosies gleivines epitelis. Tai liecia ypac stipresnius vaistus nuo slogos. ]
Maziukams buna kad liga prasideda nuo slogos, bet del trumpo nosies-ausies kanalo infekcija nusileidzia i ausi- buna otitas ( ausies uzdegimas)- o cia gydymas tik antibiotikais nes po to gb problemu su klausa blink.gif Otitas rimta liga nes negydyta gali sukelti kitas komplikacijas doh.gif
Mano mazius sirgo bronchitu tai mums labai pagelbejo Actifed sirupukas- nors ir neskanus bet veiksmingas mirksiukas.gif

Aciu mamytei aprasusiai pratimukus- as pati maziuka masazuoju ( taip kaip moku- tiesiog isglostau visa kuneli), o siek teik pratimuku parode reabilitante (turejom problemu su padidejusiu koju tonusiuku)- manksteles nieko nekainavo, bet ligoniu kasu nustatyta kad priklauso tik 5xmetus- na tai cia su tokiais kiekiais nieko neprisimankstinsi- reik ieskoti privaciai unsure.gif

Kiek laiko leidziat sedeti savo maziukams? Maniskis jau nelab nori guleti, kai pasodinu ( dazniausiai jo nugaryte remiasi i mane, arba pasodinu ji namineje keduteje) jau buna patenkintas bet bijau kad tokiam mazam stuburiukas neiskryptu g.gif blush2.gif
Atsakyti
as jau sodinu na ne viena nes vienas dar nugriuna o atremta ant keliu pusiau gulom . mazius labai piktas , seilemis taskosi ,viska kisa i burna ir kanda , jau laukiam dantuku. ismokom apsiversti nuo pilvo ant nugaros ,nors anksciau iseidavo tik nuo nugaros ant pilvo . tai dabar tik spek gaudyt vartaliojasi . labai smagu leliukui clap.gif
Atsakyti
Mamos, jeigu skaitote rusiskai, tai va taip ir darom mes masazus tose treniruotese. http://www.friendshi...assage_00.shtml
Rence25 ar musu suneliai gime ta pacia diena? ax.gif
Atsakyti