Mums kai kalesi pirmas dantukas vaikelis buvo neramus kelias savaites- oj pavargau as tada- bet laukem laukem ir dantukas pasirode. Po to lindo i virsu ir dabar jau is tolo sviecia abu dantukai- o kai ikanda tai atrodo kaip su pjukliuku

Kai kalesi dantukas ir buvo sloga
Nuo slogytes naudojom Vibrocil- na jis man atrodo vienas saugesniu vaistu- kiti gali sukelti po to alergini rinita nes atrofuojasi(nyksta) nosies gleivines epitelis. Tai liecia ypac stipresnius vaistus nuo slogos. ]
Maziukams buna kad liga prasideda nuo slogos, bet del trumpo nosies-ausies kanalo infekcija nusileidzia i ausi- buna otitas ( ausies uzdegimas)- o cia gydymas tik antibiotikais nes po to gb problemu su klausa

Otitas rimta liga nes negydyta gali sukelti kitas komplikacijas
Mano mazius sirgo bronchitu tai mums labai pagelbejo Actifed sirupukas- nors ir neskanus bet veiksmingas
Aciu mamytei aprasusiai pratimukus- as pati maziuka masazuoju ( taip kaip moku- tiesiog isglostau visa kuneli), o siek teik pratimuku parode reabilitante (turejom problemu su padidejusiu koju tonusiuku)- manksteles nieko nekainavo, bet ligoniu kasu nustatyta kad priklauso tik 5xmetus- na tai cia su tokiais kiekiais nieko neprisimankstinsi- reik ieskoti privaciai
Kiek laiko leidziat sedeti savo maziukams? Maniskis jau nelab nori guleti, kai pasodinu ( dazniausiai jo nugaryte remiasi i mane, arba pasodinu ji namineje keduteje) jau buna patenkintas bet bijau kad tokiam mazam stuburiukas neiskryptu