Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(gudytejol @ 2008 03 15, 14:42)

beje mums tas viburkolis irgi nepadeda  schmoll.gif

homeopatiniai niekad stipraus poveikio neturėjo ir neturės g.gif
paracetamolį ir nuo skausmo, ir nuo tempo deda, o jie labai klykia ir negali nusiraminti Tavegyl duoda (jie ir nuo alergijos ir raminantys), aišku be recepto nenupirksi.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Paskaitinėjau aš apie vaikelių pasiekimus ir neradau,kad kieno nors kūdikėlis jau mokėtų šliaužti,pilnai vartytis į visas puses ,o gal neatidžiai skaičiau? g.gif Maniškiui jau 5,5mėn., vartytis pradėjo jau ketvirto pabaigoje,tai dabar nebeužtenka jam paklotos vietelės ant grindų,kas penkias minutes ir dažniau lekiu žiurėt kur nukeliavo biggrin.gif ir randu tai jau staltiesę tempiantį žemyn,tai gėles lapų besiekiantį doh.gif Užpakaliuką atstato ir iriasi pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 15, 14:57)
homeopatiniai niekad stipraus poveikio neturėjo ir neturės g.gif
paracetamolį ir nuo skausmo, ir nuo tempo deda, o jie labai klykia ir negali nusiraminti Tavegyl duoda (jie ir nuo alergijos ir raminantys), aišku be recepto nenupirksi.

Tavegyl be recepto parduoda 4u.gif

nu bet skaitineju skaitineju, kad jau toki visi leliai pasieke, o mes tai apsitinginiavom truputi, nes tik pries pora dienukiu lovytej apsivertem ant pilvuko, ir tai rankele patrukde iki galo apsiversti. be mano pagalbos, tai visai nesedi schmoll.gif kazkaip su pirmaja lyg ir greiciau viskas vyko smile.gif nu bet aisku kad kiekvienam savas laikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 03 15, 16:37)
Tavegyl be recepto parduoda  4u.gif

nu bet skaitineju skaitineju, kad jau toki visi leliai pasieke, o mes tai apsitinginiavom truputi, nes tik pries pora dienukiu lovytej apsivertem ant pilvuko, ir tai rankele patrukde iki galo apsiversti. be mano pagalbos, tai visai nesedi  schmoll.gif kazkaip su pirmaja lyg ir greiciau viskas vyko  smile.gif nu bet aisku kad kiekvienam savas laikas  wub.gif

mano ir nesėdi schmoll.gif , net nenori, buvo pradėjęs, bet išmoko gerai ant pilvo verstis ir pamiršo kaip sėstis, tik pilvą kelia, o galvos ne lotuliukas.gif
aš irgi galvoju, kad kiekvieam savas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NAUMIESTIETE @ 2008 03 15, 16:24)
Sveikos mamytės 4u.gif Paskaitinėjau aš apie vaikelių pasiekimus ir neradau,kad kieno nors kūdikėlis jau mokėtų šliaužti,pilnai vartytis į visas puses ,o gal neatidžiai skaičiau? g.gif Maniškiui jau 5,5mėn., vartytis pradėjo jau  ketvirto pabaigoje,tai dabar nebeužtenka jam paklotos vietelės ant grindų,kas penkias minutes ir dažniau lekiu žiurėt kur nukeliavo biggrin.gif ir randu tai jau staltiesę tempiantį žemyn,tai gėles lapų besiekiantį doh.gif Užpakaliuką atstato ir iriasi pirmyn thumbup.gif

Koks šaunuolis,galima priskirti jūsų mažylio pasiekimus aukštesnėms įgudžiams budingoms kai kuriems tokio amžiaus vaikučiams.Kai žinau šliaužti vaikai pradeda tik nuo 6 mėnėsio ir irgi tai labai retai būna.Visi vaikučiai skyrtingi,bet tai neriaiškia, jai mažiukas pradėda pvz.šliaužti vėliau ,kad reikia panikoti.Yra vaikų kurie niekada nebešliauže,o iškarto pradėda eiti.Pvz.mano pirmas sūnus nebėšliauže, o būdamas 10 mėnėsių atsistojo ir žengė porą savo pirmų žingsnelių, o 10 su puse pradejo neblogai vaiksčioti.Dabar mano antras mažiukas pvz.nevartosi pilnai,tai aš pati ji mokynų,masažuoju.Nuo pilvo išeina,o atvirksčiai ne.Manau laukti neilgai lyko,kol pradės vartytis į visas puses.Viso. showoff.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 15 kovo 2008 - 21:35
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 15, 22:33)
Koks šaunuolis,galima priskirti jūsų mažylio pasiekimus aukštesnėms įgudžiams budingoms kai kuriems tokio amžiaus vaikučiams.Kai žinau šliaužti vaikai pradeda tik nuo 6 mėnėsio ir irgi tai labai retai būna.Visi vaikučiai skyrtingi,bet tai neriaiškia, jai mažiukas pradėda pvz.šliaužti vėliau ,kad reikia panikoti.Yra vaikų kurie niekada nebešliauže,o iškarto pradėda eiti.Pvz.mano pirmas sūnus nebėšliauže, o būdamas 10 mėnėsių atsistojo ir žengė porą savo pirmų  žingsnelių, o 10 su puse pradejo neblogai vaiksčioti.Dabar mano antras mažiukas pvz.nevartosi pilnai,tai aš pati ji mokynų,masažuoju.Nuo pilvo išeina,o atvirksčiai ne.Manau laukti neilgai lyko,kol pradės vartytis į visas puses.Viso.  showoff.gif  biggrin.gif

Tai jau taip,vaikas vaikui nelygus,mano mama sakė,kad aš net ropoti nemokėjau,o 9 mėnesių atsistojau ir ėjau tongue.gif Maniškis irgi gauna dozę mankštos ir masažo nuo manęs smile.gif bet va išmokęs šliaužti,nebenori sėstis,gal pamatė,kad ''vaikščioti'' įdomiau g.gif žodžiu kiekvienam savas laikas,pastebėjau,kad kuo mažiau vaikeliui padedi,tuo jis greičiau tobulėja ,ta prasme jei siekia kokio žaislo ir pradeda pykt,stengiuos iš karto neduot,tegu pats pasiekia ir dažniausiai taip ir padaro,gal čia toks charakteris užsispyrėlio smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytės.Kaip laikotes?Kaip mieguojo jūsų mažiukai?Mano neblogai,tik slogyte laikosi,jau ir valau ir lašiukus nauduoju vistiek pilna nuosyte snargliuku.Šiandien atsykėlės taip gražiai "kalbėjo",gugavo,dainavo.Nežynau su tą slogą,gal tikrai kai dantukai pasirodis praeis? g.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes! Na man sis rytas tikrai ankstyvas buvo, sumaste mano bernuzelis kartu su i darba einanciu teveliu keltis. Atmerke savo dideles akis puse sesiu ryto ir viskas, ziuri, sypsosi, guguoja. Taip ir nebeuzmigo, tai as visa apsimiegojusi vaikstau, o dar uz lango lietus doh.gif Na bet va dabar uzsnudo, tai jauciu eisiu ir as salia prigulsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 15, 15:17)
mum vakar blogai buvo verysad.gif  ta sloga nepraeina, o vakar vakare pradėjo klykti, kažką jam labai skaudėjo, nieks nepadėjo, tai paracetamolio nuo skausmo daviau, tada užmigo apsiramino, naktį temperatūra kilo, numušiau, ryte pediatrę atsivežiau, apžiūrėjo, lauksiu kaip toliau..dėl slogos nemiegojau savaitę, nes jis neprakvėpuodavo, o vakar jau visai doh.gif

mes irgi kątik slogytę turėjom, pora naktelių kankinosi mažiukė, bet išmoko kvėpuoti per burnytę, tai lengviau pasidarė. O šiandien jau beveik nebesloguoja. Labai gerai vaistukai padėjo į nosytę ir tuo pačiu imuninę sistemą stiprina. thumbup.gif
Atsakyti
vakar naktį vėl praklykė iki 4 ryto ant rankų, paracetamolis nepadėjo
šiandien nupirkau nuo skausmo, jei reikės duosiu naktį.
o šiaip laukiu, tikiuosi, kad dantys, tai laukiu dantų, o jei ne tai ryt jau 3 para bus, tai pasirodys, jei tridienė-išbers ar dar kas, nes jei ne dantys turi kažkas pasimatyti.
Atsakyti
Lendra- tavo kleckiukas gimes 26 o mano 24 diena mirksiukas.gif

Musu racionas: vis vien pagrindas yra MP- kasdiena valgo kosyte- ryziu, grikiu, aviziniu dribsniu- bet suvalgo tik koki 40-60ml, o po to dar butinai arba arbatytes ar Mp uzsigerti nori. Ragavom bulvytes bet tik kelis saukstelius suvalge. Na bet neskubu su tuo primaitinimu- dziaugiames kol yra MP smile.gif

Mano zukiui dabar 5men ir beveik 3sav- vartosi labai puikiai is ir ant nugarytes, sliauzia ir kelia uzpakaliuka aukstai, daug kalba savo kalbele ir cypia tokiu plonu balseliu mirksiukas.gif
O vitaminu tai duodu Vigantoli ( vit D), ir dar foline rugsti 1/3 tabletes - nes hemoglobino mazoka bet dar gelezies neskyre o liepe gerti foline rugsti o po menesio kontrolinis kraujo tyrimas ir spres ka toliau daryti. Ir cia daznai kad pusmetinukams mazoka hemoglobino-nes jau rezervai buna senkantys blink.gif

Atsakyti
nu kaip faina, kad MP maitinat rolleyes.gif o mum tai kazkaip ir nepavyko... to pienuko kazkaip mazokai buvo, o gal ir pastangu mano pritruko... bet su abiem merginom man taip paciai buvo. nu bet ka padarysi unsure.gif valgo tai labai gerai koseles, darzoviu su mesyte daviau hipp'o, tai visa 190 ml ir isvalge unsure.gif tai nlb ir zinau, cia normalu ar daug skaitosi...
Atsakyti