QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 15, 22:33)
Koks šaunuolis,galima priskirti jūsų mažylio pasiekimus aukštesnėms įgudžiams budingoms kai kuriems tokio amžiaus vaikučiams.Kai žinau šliaužti vaikai pradeda tik nuo 6 mėnėsio ir irgi tai labai retai būna.Visi vaikučiai skyrtingi,bet tai neriaiškia, jai mažiukas pradėda pvz.šliaužti vėliau ,kad reikia panikoti.Yra vaikų kurie niekada nebešliauže,o iškarto pradėda eiti.Pvz.mano pirmas sūnus nebėšliauže, o būdamas 10 mėnėsių atsistojo ir žengė porą savo pirmų žingsnelių, o 10 su puse pradejo neblogai vaiksčioti.Dabar mano antras mažiukas pvz.nevartosi pilnai,tai aš pati ji mokynų,masažuoju.Nuo pilvo išeina,o atvirksčiai ne.Manau laukti neilgai lyko,kol pradės vartytis į visas puses.Viso.
Tai jau taip,vaikas vaikui nelygus,mano mama sakė,kad aš net ropoti nemokėjau,o 9 mėnesių atsistojau ir ėjau

Maniškis irgi gauna dozę mankštos ir masažo nuo manęs

bet va išmokęs šliaužti,nebenori sėstis,gal pamatė,kad ''vaikščioti'' įdomiau

žodžiu kiekvienam savas laikas,pastebėjau,kad kuo mažiau vaikeliui padedi,tuo jis greičiau tobulėja ,ta prasme jei siekia kokio žaislo ir pradeda pykt,stengiuos iš karto neduot,tegu pats pasiekia ir dažniausiai taip ir padaro,gal čia toks charakteris užsispyrėlio