Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(atura @ 2008 03 16, 15:33)
mes irgi kątik slogytę turėjom, pora naktelių kankinosi mažiukė, bet išmoko kvėpuoti per burnytę, tai lengviau pasidarė. O šiandien jau beveik nebesloguoja. Labai gerai vaistukai padėjo į nosytę ir tuo pačiu imuninę sistemą stiprina. thumbup.gif

Labukas atura.Parašyk prašau kokius vaistus vartuojate,rašote,kad labai gėri.Mano mažiukas toks mažas, o jau du kartus slogavo,ir dabar vel! schmoll.gif Aš tai Vibrocilio lašynu,bet jo ilgai lašinti negalima.Manau,kad greitai turesim dantuką,nuo to gali ir sloga būti. smile.gif
Atsakyti
Mums jau tuoj 5men norejom pasidziaugti kartu pasiekimais ax.gif Labai daug ciauska,guguoja ir visokius kitus garsus leidzia,vartosi kaip tik gali po lovyte,pamazu spiriasi kojytemis tik dar nedaieina kad ir rankom dirbt reikia ir aria per lova isispraudzia kur i kampa ir tada jau pyksta baisiai kad vel tenka ant nugaros verstis lotuliukas.gif ismiega visa nakti(nebesikelia valgyt nuo 3.5men)megsta su visais bendrauti,bevei islindes dantukas jau braizo pirsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pats siekia barskuciu jau neblogai nulaiko o kai tik gauna iskart i burna lotuliukas.gif apziurineja savo rankas o pats smagiausias uzsiemimas(tecio parodytas) kojos pirstu ciulpimas ir siaip pakeles apziurineja,o tada mama jau keisk nuo seiliu permirkusias koines lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas, mamkos. Labas NAUMIESTIETE, musu vaikai gime ta pacia diena drinks_cheers.gif .
Nikas jau seniai vartosi ir sliauzioja, o dabar kaip ir taviskis mokosi ropoti, labai norejo sedeti, bet pats dar nemoka lotuliukas.gif , o dabar kam sedeti, jeigu gali visur nusliauzti bigsmile.gif .Sveria 8500, ugis apie 70cm. Valgo MP, siastadieni paragavo virto trynio su MP, patiko, nors paskui rugavo, bet nieko. Sekmadieni paragavo ant garu virto antaninio obuolio, jau kad susirauke blink.gif , bet isiragavo ir patiko, dabar vel obuoli verdu. Daktare liepe,kai bus 6 men. pradeti nuo ziedinio kopusto, paskui is eiles rope, morka, bulve. Mama jau prisipirko visokiu vaikisku patiekalu ir kantriai laukia tu 6 men. essen.gif
Sloga praejo, kosuliukas praejo, nu pilvukas tai keistai dirba, bet kakis grazus, nuotaika pasitaise thumbup.gif , o dantuko dar nera schmoll.gif .lausim, nes aisku kad iesko.
Ate. assa.gif
Atsakyti
nu va mes siandien buvom daryti galvytes echo,tai bisky pakitimu yra,bet siaip viskas gerai,tai musu neurologe nuspres ar reikia vaistuku ar ne g.gif

sakykit mamytes kaip jus uzmigdot savo mazylius,maniskis tai tik ant ranku uzmiega,o man taip nugara jau skauda doh.gif ,pirma sunu irgi ilgai migdziau ant ranku,jau budavo kojos ant lovos lotuliukas.gif ,bet vistiek pasupti reikejo doh.gif ,tai galvoju kad ir su antru tas pats bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 17, 16:22)

sakykit mamytes kaip jus uzmigdot savo mazylius

ant rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=gudytejol,2008 03 17, 16:22]

sakykit mamytes kaip jus uzmigdot savo mazylius,

mes irgi užmiegam tik ant rankų, kitokios minties net būt negali wink.gif dažnai užsupus pirmąjį kartą dar ir pakartot reikia, nes įkėlus į lovą vėl atsimerkia doh.gif

dar dėl sėdėjimo pasiteiraut norėjau ax.gif kai kurios mamytės rašo, kad jų mažyliai jau sėdi, na mano irgi labai nori, bet masažistė sakė, jog pastebėjo, kad šonkauliukai kažkaip linksta tipo dėl to, kad šiek tiek sodinau blush2.gif o jūs kiek laiko leidžiate sėdėt ir kokiu būdu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 17 kovo 2008 - 18:36
[quote=gintariux.82,2008 03 17, 20:26]
[quote=gudytejol,2008 03 17, 16:22]

sakykit mamytes kaip jus uzmigdot savo mazylius,

mes irgi užmiegam tik ant rankų, kitokios minties net būt negali wink.gif dažnai užsupus pirmąjį kartą dar ir pakartot reikia, nes įkėlus į lovą vėl atsimerkia doh.gif

dar dėl sėdėjimo pasiteiraut norėjau ax.gif kai kurios mamytės rašo, kad jų mažyliai jau sėdi, na mano irgi labai nori, bet masažistė sakė, jog pastebėjo, kad šonkauliukai kažkaip linksta tipo dėl to, kad šiek tiek sodinau blush2.gif o jūs kiek laiko leidžiate sėdėt ir kokiu būdu? 4u.gif ax.gif
[/quote]
as leidziu pasedeti gal kokias 5min,nes vis dar jis netvirtai sedi tai paskui kad stuburiukui nebutu blogai,o siaip tai sedi keduteje arba ant ranku pusiau gulscias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 03 17, 17:16)
ant rankų  mirksiukas.gif

o mano vaikas atvirksciai ant ranku uzmigdyti be sansu, tai as paguldau i lovyte ikisu soskyte dar merliuka duodu tai pati bezaisdama ir uzmiega, net supti nereikia smile.gif
Atsakyti
laba vakara, turbut visos jau migdote savo mazius smile.gif ir mes jau ruosiames. pries gera menesi as ir turedavau supti, nesioti. O dabar pavalgom, pasiguldau salia ant soniuko ir niuniuoju, ir grazuoliukas uzmiega. Net paciai keista.

Kodel sugalvojote, kad vaikui reikia duoti trynio? Suaugusiems nerekomenduoja duot kiausinio trynio, o cia mazuliukui.
Atsakyti
Labas vakaras. Mano maziukas naktinio miegucio visada pats lovytej uzmiega, o diena kartais nori kad pasupciau ar salia pabuciau.
Del kiausinio trynio ir apskritai del kiausinio 100% sutinku su Migdole, negalima gi leliukams bent iki metu kiausinio!!! unsure.gif
Atsakyti
mamos, brangiosios. As nesugalvojau, bet daktare taip liepe. Nu internete paskaiciau, su kitom mamom pasitariau, visos sako - NE. Paskambinau daktarei ir vel ta pati ji man sneka: tokia sistema g.gif Vakar viena drauge patare taip: sakyk, kad davei ta tryni, o daugiau neduok, ir nelauk tos savaites iki 6 men, o pradek duot valgyt, nes vaikas realiai alkanas. Sianakt kelesi kas 2 val, su asarom, vartesi labai ir valge MP verysad.gif
suprantat daktare mano gera drauge, jeigu neklausysiu irgi negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 18, 10:07)
mamos, brangiosios. As nesugalvojau, bet daktare taip liepe. Nu internete paskaiciau, su kitom mamom pasitariau, visos sako - NE.  Paskambinau daktarei ir vel ta pati  ji man sneka: tokia sistema g.gif Vakar viena drauge patare taip: sakyk, kad davei ta tryni, o daugiau neduok, ir nelauk tos savaites iki 6 men, o pradek duot valgyt, nes vaikas realiai alkanas. Sianakt kelesi kas 2 val, su asarom, vartesi labai ir valge MP  verysad.gif
suprantat daktare mano gera drauge, jeigu neklausysiu irgi negerai doh.gif

drauge ar ne drauge tu geriau ziurek kas vaikui butu gerai, gal pasitark su kita gydytoja tuo klausimu paziuresi ka sakys, nes as irgi del kiausinio trynio pirma kart girdziu, kad tokiam maziukui siulo duoti doh.gif
Atsakyti