Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

sveiki, tai pasirodo, visos dabar mes keliames gan anksti. mes ir siandien nuo 6:30 nubude. Tai jei kuriai bus sunku, tai jus pagalvokite, kad tokiu musu ne viena ir tada lengviau smile.gif
As ir esu skaiciusi, kad ant pagalveles guldomas leliukas nuo metu. nes iki to jo stuburo linkiai dar nera susiformave, kuriu zmogus turi du: ties kaklu ir juosmeniu. taip, kad manau dar neskubame, bent jau perlenkta pala tai tikrai galima.
Siandien savo maziui pripirkome zaislu, skirtu nuo 6men, bet jis dar nesuprato ka cia daryt reikia smile.gif mano kelniu raisteliai jam daug ydomesni. Siandien darem taip: atsisedau ant sofos, tarp koju ji suspaudziau, tai mazius toks patenkintas zaide su raisteliais, kad grazu ziuret koki 30min. O po to gi ziuriu, kad cia ir mano kojytem gera manksta smile.gif taip kad ir jus pabandykit, ant vasaros manekenes busim smile.gif
Atsakyti
Labas, mamos. Maniskis visada keliasi 6 - 7, vaje kaip sunku buvo pradzioje, nes as galiu miegoti ilgaaaai, bet jau pripratau blink.gif , iki 8 darom manksta, prausiames, mama geria kava, vaikas sike po nakties vedina ax.gif. Nuo 9 iki 10 butinai eina miegot ir pamiega, jeigu pasiseka tai iki 11 thumbup.gif .
Valgo, t.y. ka nors ragauja + MP, zaidzia arba zaidziam, pyksta, nuo 14-15 vel miega ir jau uzmigusi mama tempia i lauka, nes kitaip nenori rengtis ir neguli vezime doh.gif Nu, jeigu lauke pamiega valanda, tai mama laiminga thumbup.gif
Namo, valgom, siuntam, laaabai laukiam tetes bigsmile.gif , siunta su tete. Apie 18 eina miegot kokiam pusvalandziui, bet nevisada. 20 val su tete i vonia, valgyt MP, pasivartyt, padurniuot ir 21- 22 miegucio. Anksciau valge nakti miegodamas, pats randa MP, bet dadar jau savaite kaip miega blogai, daznai pabunda ir virkauja verysad.gif
Parasykit savo dienotvarkes, idomu palyginti! mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos noriu pasiteirauti man suneluj sueina ryt lygei 5 men.man pradejo dar tik smegelis patine apacioja viska griauziau pyksta,nervuojas ir dar matosi,kad pabale.kada gali isdykti tas dantukas jam gali but,kad uzmenesio ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyytee @ 2008 03 20, 22:48)
smile.gif sveikos noriu pasiteirauti man suneluj sueina ryt lygei 5 men.man pradejo dar tik smegelis patine apacioja viska griauziau pyksta,nervuojas ir dar matosi,kad pabale.kada gali isdykti tas dantukas jam gali but,kad uzmenesio ar ne. biggrin.gif

gali kiekvieną rytą lotuliukas.gif , mes jau 3 turim ir ketvirtas tuoj bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyytee @ 2008 03 20, 22:48)

Bet kuria diena ir gali buti kad labai greitai, mums irgi taip buvo, paskui dienai pakilo temperatura, o rytojaus diena jau ir dantukas islindo mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas mamos!!! mes tai dar dantuku neturim cry.gif bet jau labai noretusi nors viena pamatyti wub.gif
Papildyta:
[ mums siaip vieno menesiuko truksta,esam neisnesiotukai ax.gif biggrin.gif

labytis LELKA!! kokio svorio tavo vaikutis gime ir kokio yra dabar, klausiu nes mes taip pat gimem 3 savaitem anksciau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 21 kovo 2008 - 08:08
Labas rytas mamulkos biggrin.gif Mano mažiukas šiandien vėl ankstyvas : :ax:Atsykelė 6.15 ir iki 9.30 išdikavo. O mama taip norėjo miegučio rolleyes.gif Dantukas dar nepasirodė schmoll.gif Oras bjaurus tai tikriusiai į lauką neišeisim schmoll.gif Pasiekimai tokios pačios,naujienu nebeturim.
Atsakyti
labas rytas mamytes,nors jau tuoj ir pietus tongue.gif
maziukas mano kaip niekad visa nakty sianakt ismiegojo thumbup.gif tik 6ryto valgem o paskui iki 9.30dar miegojom,bet vakar visa diena beveik buvo nemiegojes ir piktas tai matyt labai jau nusikankino g.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 17, 10:43)
Labas, mamkos. Labas NAUMIESTIETE, musu vaikai gime ta pacia diena drinks_cheers.gif .
Nikas jau seniai vartosi ir sliauzioja, o dabar kaip ir taviskis mokosi ropoti, labai norejo sedeti, bet pats dar nemoka lotuliukas.gif , o dabar kam sedeti, jeigu gali visur nusliauzti bigsmile.gif .Sveria 8500, ugis apie 70cm. Valgo MP, siastadieni paragavo virto trynio su MP, patiko, nors paskui rugavo, bet nieko. Sekmadieni paragavo ant garu virto antaninio obuolio, jau kad susirauke blink.gif , bet isiragavo ir patiko, dabar vel obuoli verdu. Daktare liepe,kai bus 6 men. pradeti nuo ziedinio kopusto, paskui is eiles rope, morka, bulve. Mama jau prisipirko visokiu vaikisku patiekalu ir kantriai laukia tu 6 men. essen.gif
Sloga praejo, kosuliukas praejo, nu pilvukas tai keistai dirba, bet kakis grazus, nuotaika pasitaise thumbup.gif , o dantuko dar nera schmoll.gif .lausim, nes aisku kad iesko.
Ate. assa.gif

Labutis,mūsų leliai ne tik tą pačią dieną yra gimę,bet ir svorio ir ūgio panašūs drinks_cheers.gif ir dėl sėdėjimo jų ta pati nuomuonė biggrin.gif Sėkmės valgant daržoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 20, 21:57)

Parasykit savo dienotvarkes, idomu palyginti! mirksiukas.gif

maniškis keliasi apie 7, tai šiek tiek pasivartaliojam lovoj, nes mama dažniausiai dar akių atplėšt negali ax.gif po to prausiamės, tvarkomės, mama geria kavutę thumbup.gif šiek tiek pažaidžiam ir apie 9 vėl miega pusvalanduką smile.gif tuomet mama reaktyviniu greičiu skuba atlikt būtiniausius darbus, susiruošt ką nors pietums, kad tėvelis ką valgyt turėtų cool.gif pabudus mažiui vėl žaidimai, nešiojimai ant rankų ir pietukų darymas karsta.gif miegot pietų miegučio pradeda 12 -13val. jei viskas gerai išmiega apie 2val thumbup.gif bet būna kad ir už pusvalandžio pabunda doh.gif žinoma, dažniausiai einam į lauką, o jei ne, miegame balkone thumbup.gif po to vėl žaidimai, vakarinis miegelis apie 18 val ir laukiam grįžtančio tėvelio wub.gif na ir vėl užsiėmimai su mažučiu, vakarinės maudynės ir apue 21 eina meigučio assa.gif tačiau užmiega tik prie krūties, o naktį keliamės ir 3, ir daugiau kartų doh.gif tiesa, nepaminėjau, kad per prietus ragaujame kokios nors košytės, o pavakariais kartais vaisių tyrelės arba banano paskanaujame drinks_cheers.gif na o MP kaip papuola smile.gif kartais kas 2 -3 val, kartais ir po valandžiukės atsigert nori smile.gif
smagu pasidalinti rūpestėliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
nusprendziau ir as prisijungti 4u.gif ,mes jau ipusejom i 5 menesi. Matau kad ne mes vienos ankstyvos nuo 7 ryto mirksiukas.gif .Gal nereiktu skustis nes mano maziuke uzmiega 9 vakaro ir prabunda tik 7 ryto, man tik tenka atsikelt ir uzklot nes visada naktimis kaldryte nusispardo.MP nemaitinu verysad.gif , tai gal delto ir ismiega man visa nakti, nes misinukas kaip ir sotus. O diena tai labai mazai miega uztat, daugiau bendrauja, krykstauja, vartosi jau stipriai, jei palikta buna nesiokleje is jos islenka ant kilimo, nepasilieka jau nei minutej viena ramiai.Valgom banana, koseles, tyreles, barankeles ciulpiam, taip pat juodos duonos kampuciu dantu smegeneles pasikasom. ax.gif . Bet va, tu dantuku kazkaip vis ner, o noretusi jau pamatyt bent viena rolleyes.gif .
Atsakyti
Labas vakaras.Prisipažinsiu mamytės šiandien labai pavargau unsure.gif Mažiukas mano visą dieną labai neramus,pamėgojo gal apie pusę valandieles per visą dieną doh.gif Pats užmiegimas irgi sunkiai sekasi,nors dieną jis ir geros nuotaikos nelabai jau ilgai miega,bet šiandien rekordas tokios nemigos.Vis kaltinu dantukus ,todėl kad rankos iš burnytės neištraukė,viską nori kišti ,kramtyti.Rytoi parašysiu ,kaip mūms sekasi.Labanaktis. 4u.gif
Atsakyti