Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

VISOMS MAMYTEMS LINKIU KIETU IR MARGU MARGUCIU thumbup.gif
Atsakyti
O mums Velykų Bobutėpirmą dantuką atnešė clap.gif yahoo.gif assa.gif
Vakar maudantis patikrinom ir radom biggrin.gif
O tepaliuko net nespėjau panaudoti, nusipirkom, bet dar nesitikėjom blink.gif Nes nuo 3 mėn seilojosi ir viską graužė lotuliukas.gif
Ir sėdim jau tvirtai, ir atbuli ropojam labai greitai, bet va nuo nugaros ant pilvo niekaip schmoll.gif Cia gelbsti gerklė - rėkiam, rėkiam, kol kas nors ateina gelbėti ir padėti lotuliukas.gif

Gerų visiems švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mamytės biggrin.gif Tiek šiandien darbų,kad tik dabar galiu parašyti.Kad mums irgi Velyko bobutė dantukų atneštu,būtu tiesiog puiku biggrin.gif tačiau dar nesuradom.Nuo nugarytės ir mano mažiukui dar neišeina apsiversti,bet šiandien jau labai stegiesi,bet neišejo,manau greit parodis mamytei akrobatinius triukus clap.gif tik spiesiu gaudyti. Nežinau,bet sloga laikosi jau trys savaitės,ir snargliukai kažkur viduje ,traukiu su Rinomeru,rėkia vargšiukas,bet ką daryti?Mamytės parašykit ,gal kam irgi taip ilgai slogytė laikidavosi?Aš jau nebežinau kaip ir gyditi,lašiukus taip ilgai negalima nauduoti,tai tik valau su Humėru ir tepu tepaliuku Nosytą.Kaltynu dantukus,bet labai jau tą slogą negera,net knarke kai miega ar guli.Tai va tokie reikaliukai.Noriu palynkėti visom mamytėm ramių ir švėsių Velykų. 4u.gif
Atsakyti
aggressive.gif nesuprantu kodel ta velyku bobute neatejo pas mus i danija!!! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 23 kovo 2008 - 10:27
[FONT=Arial][SIZE=7]Labas rytas mamos!! kur dingot? ar kiausinius dauzot taip ilgai, nei vienos nuo vakar nera! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 24, 10:13)
[FONT=Arial][SIZE=7]Labas rytas mamos!! kur dingot? ar kiausinius dauzot taip ilgai, nei vienos nuo vakar nera! wub.gif

Labutis.Vakar to paties norejau paklausti biggrin.gif tikriausiai visos mamytės pavargo nuo margučių dažymo hihihi.gif tai dabar ilsiesi,o tėveliai mažiukus prižiūri clap_1.gif Mano mažiukas dabar miega.O slogą taip ir laikosi,nežinau reikės gydytojiui pasirody 4u.gif tis
Atsakyti
tai vas pas mus ir prisnigo, tai niekur neinam kad nepasigautumem slogos ar kosulio!!! orelis tai nusisauk, pavasari sniego iki keliu!!! verysad.gif
Atsakyti
na stai siandien ir vel mamu nera! viena kaip pirstas as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 03 24, 16:48)
na stai siandien ir vel mamu nera! viena kaip pirstas as cia blush2.gif

Kaip taip nėra?Mes dviese ,jūs ir aš.Manau,rytoi tikrai būs linksmiau biggrin.gif Atvažiuos visos mamytės jų vaikučiai iš svėčių ir papasakos apie savo pasiekimus.Lauksim. biggrin.gif
Atsakyti
labas, mamos. Nu kad nieko naujo ir nera. schmoll.gif Tik marguciai ax.gif
pasiekimai tie patys, dantuko dar nera schmoll.gif , nuo bulves isbere nugatyte ir kojytes, tai bulve nedrauge verysad.gif siandien ragavo hipp obuoliu bananu tyres, patiko thumbup.gif
pasikeiciau su kita mama zaisliukais, tai dabar - laime thumbup.gif ,tik daug nauju zaislu. tai va. ate.
Atsakyti
Sveikos mamytes rolleyes.gif , as irgi prie jusu prisijungiu, nes mums jau penki menesiukai.Mano mergyte sveria 7.500 kg, ji pas mane tikra apzoriuke valgo dazniausiai kas dvi arba tris valandas MP, pradejom po biskiuka ragauti ir darzoviu.Irgi paskutiniu metu turim slogyte, tai as lasinu Humer ir kartais savo pienuko.Kolkas dantuju dar neturime, nors seiliojasi daug ir viska kisa i burnyte, tikiuosi neuzilgo jau pasirodys dantukai smile.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi aelituke!!!!
Atsakyti