QUOTE(Faustikas @ 2008 06 21, 10:36)
mano vaikas jau trecia diena kaip sliauzioja! Na, dar ne per visa kambari, bet jau sliauzia. O juokingiausia, kad kai pamato zaisla- pasistoja ant rankyciu ir keliuku ir liuokteli link jo. Kaip zuvyte! Ir jau 4dienos kaip keturpescia ant delniuku ir keliuku siubuoja pirmyn-atgal. Mano drauge kaip pamate, stebejosi. Josios sunus taip dare 7-8 men.
O kaip musu bendraamziai?? Ar cia normalu ar vaikas sparciai vystosi?
- 4 men 20d. isdygo pirmas dantukas, lygiai 5men ir antras.
- Noriai sedim ir vieni issedim 1 min
- Ratu sukames, guledami ant pilvo. Karta suskaiciavau 19 ratu?!
- vezime-liulkoj pavojinga guleti, nes kabinasi rankytem ir sedasi, verciasi..Pavojus iskrist
- lovytej zaidziant ant pilvo, bandom nugrauzt groteles ir pamazu bandom stotis..
- maximoj, istacius liulka i pirkiniu vezima, verciames ir uz metaliniu vezimo tureklu besilaikydami sedim ir bandom griebti salia esancias prekes
- teveliams, minint 5 men sukakti restorane, sedint pas mama ant keliu bandem prisitraukti didele sunkia lekste ir labai jau skaiciuojam mamos kasnius. Geriant mamai is puodelio- irgi reikia, bet dar nemokam.
O kaip musu bendraamziai?? Ar cia normalu ar vaikas sparciai vystosi?
- 4 men 20d. isdygo pirmas dantukas, lygiai 5men ir antras.
- Noriai sedim ir vieni issedim 1 min
- Ratu sukames, guledami ant pilvo. Karta suskaiciavau 19 ratu?!
- vezime-liulkoj pavojinga guleti, nes kabinasi rankytem ir sedasi, verciasi..Pavojus iskrist
- lovytej zaidziant ant pilvo, bandom nugrauzt groteles ir pamazu bandom stotis..
- maximoj, istacius liulka i pirkiniu vezima, verciames ir uz metaliniu vezimo tureklu besilaikydami sedim ir bandom griebti salia esancias prekes
- teveliams, minint 5 men sukakti restorane, sedint pas mama ant keliu bandem prisitraukti didele sunkia lekste ir labai jau skaiciuojam mamos kasnius. Geriant mamai is puodelio- irgi reikia, bet dar nemokam.

na del pirmojo dantuko nepergyven, mano vyrui pirmas isdygo ir keturiu menesiu, uosviene pasakojo