Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(Faustikas @ 2008 06 21, 10:36)
mano vaikas jau trecia diena kaip sliauzioja! Na, dar ne per visa kambari, bet jau sliauzia. O juokingiausia, kad kai pamato zaisla- pasistoja ant rankyciu ir keliuku ir liuokteli link jo. Kaip zuvyte! Ir jau 4dienos kaip keturpescia ant delniuku ir keliuku siubuoja pirmyn-atgal. Mano drauge kaip pamate, stebejosi. Josios sunus taip dare 7-8 men.
O kaip musu bendraamziai?? Ar cia normalu ar vaikas sparciai vystosi?
- 4 men 20d. isdygo pirmas dantukas, lygiai 5men ir antras.
- Noriai sedim ir vieni issedim 1 min
- Ratu sukames, guledami ant pilvo. Karta suskaiciavau 19 ratu?!
- vezime-liulkoj pavojinga guleti, nes kabinasi rankytem ir sedasi, verciasi..Pavojus iskrist
- lovytej zaidziant ant pilvo, bandom nugrauzt groteles ir pamazu bandom stotis..
- maximoj, istacius liulka i pirkiniu vezima, verciames ir uz metaliniu vezimo tureklu besilaikydami sedim ir bandom griebti salia esancias prekes
- teveliams, minint 5 men sukakti restorane, sedint pas mama ant keliu bandem prisitraukti didele sunkia lekste ir labai jau skaiciuojam mamos kasnius. Geriant mamai is puodelio- irgi reikia, bet dar nemokam.  bigsmile.gif

na del pirmojo dantuko nepergyven, mano vyrui pirmas isdygo ir keturiu menesiu, uosviene pasakojo smile.gif o tavo vaikutis tiesiog gyvsidabris, clap.gif o musu mazajai iskart du dantukai lenda, smile.gif
Atsakyti
Ar jau papildomai maitinat? Jei taip, tai nuo ko pradėjot?
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mano mažylis labai noriai vartosi, pastoviai būna ant pilvuko, o sėdėti visai nasistengia, ir pastatomas kojytėmis nelabai nori remtis. man kažkaip neramu, kad bendraamziai tai stengiasi sėdėti, o mano tinginukas ne. schmoll.gif g.gif
Kaip manot ar tai normalu? blink.gif
Atsakyti
Labutis!
Mums irgi jau 5 meneseliai. Vis dar valgom MP. Daug kalbam ir cypiam, ypac rytais ir vakarais. Grauziam viska kas papuola po ranka. Dantuku vis dar laukiam. Vartomes tik i desine puse, kartais jau atsivercia atgal nuo pilvuko ant nugarytes. Jau bandom sliauzti, bet dar nosyte niekaip nepakyla nuo zemes,bet siaip ne taip prie norimo daikto prisliauzia.Svoris kazkur virs 7 kg, ugio nematuoja. Sestis labai nori, bet be atramos neiseina, ir stoveti jau bandom. Tai tokie musu pasiekimai smile.gif

QUOTE(marttelle @ 2008 06 23, 09:01)
Sveikos mamytės  4u.gif  Mano mažylis labai noriai vartosi, pastoviai būna ant pilvuko, o sėdėti visai nasistengia, ir pastatomas kojytėmis nelabai nori remtis. man kažkaip neramu, kad bendraamziai tai stengiasi sėdėti, o mano tinginukas  ne. schmoll.gif  g.gif

nemanau ,kad cia labai jau blogai. Visi vaikai skirtingi. O tu po truputi patreniruok, pasodink ant keliu keliom sekundem, po to pastatyk ant zemes trumpam, kad jis suprastu, kad galima ir taip. o kiek jus sveriat ?
Papildyta:
QUOTE(MeGu @ 2008 06 21, 19:00)
Ar jau papildomai maitinat? Jei taip, tai nuo ko pradėjot?

kadangi mes valgom MP, tai kosyciu dar nepradejom. Manau nuo 6 men, jau duosiu. O zadu pradet nuo vaikisku ryziu koseles. Ir dar, jei pas mazyli viduriukai buna kieti, tada siulo pradet nuo darzoviu kosyciu: bulves, morkos, o jei skystesni- nuo ryziu mirksiukas.gif
Atsakyti
musu mazylis turi jau net 2 dantukus! matyt valgyti jau rimtai nori pradeti, nes laaaabai jis megsta tai doh.gif
bando sestis , rieciasi paimtas uz rankuciu. paguldytas ant pilvuko jau tvirtai islaiko galvyte, kol nepavargsta. moka vartytis. jau moka paciupti savo kojyte guledamas ir traukia ja prie burnytes. biggrin.gif pastatytas ant kojyciu zingsniuja laikomas uz pazastu smile.gif visus zaisliukus kisa i burnyte, jau reaguoja i musu katina, mato ir stebi ji ax.gif
skiria tevus ir kitus zmones, ir atsisuka pakalbintas.daug plepa, ir rytais prabudes valgyti-nebeverkia iskarto, o dar puse val paplepa su savimi, labai graziai jam tai gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 06 23, 11:01)
Sveikos mamytės  4u.gif  Mano mažylis labai noriai vartosi, pastoviai būna ant pilvuko, o sėdėti visai nasistengia, ir pastatomas kojytėmis nelabai nori remtis. man kažkaip neramu, kad bendraamziai tai stengiasi sėdėti, o mano tinginukas  ne. schmoll.gif  g.gif

gal nelabai blogai, kad dar nesistengia sestis, bet kad jau reikia pradeti pratinti, tai manau, kad tikrai. tarkim musu jau sedasi isikabinusi i rankas, o vezimelyje, jei nemiega, tai jau sodinu, nes kitaip atidaro dudas tongue.gif . bet vartytis tingi schmoll.gif
mums jau matosi TRYS DANTUKAI, bet ir temperatura su jais uzkilo, tai siandien net i ligonineje apsilankeme verysad.gif - sake, kad virusa pasigavome. negeri tie musu dantukai..........
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 24, 12:38)
gal nelabai blogai, kad dar nesistengia sestis, bet kad jau reikia pradeti pratinti, tai manau, kad tikrai. tarkim musu jau sedasi isikabinusi i rankas, o vezimelyje, jei nemiega, tai jau sodinu, nes kitaip atidaro dudas tongue.gif . bet vartytis tingi schmoll.gif
mums jau matosi TRYS DANTUKAI, bet ir temperatura su jais uzkilo, tai siandien net i ligonineje apsilankeme verysad.gif  - sake, kad virusa pasigavome. negeri tie musu dantukai..........

Isikabines į rankas išpradžių riečia nugarytę, galvytė atsilieka (sunki labai biggrin.gif ) Jei pasiguldau ant saves ar vežimuke pusiau sėdom, tai kelia galvytę, stengiasi. O nuo lygaus paviršiaus niekaip galvytės nekelia schmoll.gif g.gif Sveriam virš 8kg. Gal sunku dar jam, o gal tingynukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 24, 12:38)
mums jau matosi TRYS DANTUKAI, bet ir temperatura su jais uzkilo, tai siandien net i ligonineje apsilankeme verysad.gif  - sake, kad virusa pasigavome. negeri tie musu dantukai..........

Oi pikti tie jūsų dantukai. Mane sūnelis tai apgavo, turbūt ant dantenų šiaip kas buvo, nes dantuko kaip nėr taip nėr. Taigi bedančiai mes dar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 06 24, 23:00)
Oi pikti tie jūsų dantukai. Mane sūnelis tai apgavo, turbūt ant dantenų šiaip kas buvo, nes dantuko kaip nėr taip nėr. Taigi bedančiai mes dar  tongue.gif

musu panelyte vakar pries miega taip issireke, kad net vyra siunciau i vaistine kokio tepaliuko.
beje, pirmiausiai turi isdygti apacioje priekyje dantukai, o po to virsuje. tai jei dantenos pabale kitoje vietoje, ar net jei taskiukas yra, tai jis vis tiek nepasirodys pirmas. musu sonia pabale, o priekyje net nebuvo, tik sekmadieni pajauciau net du iskart astrius dantukus. o ju visai net nelaukeme tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 25, 12:13)
musu panelyte vakar pries miega taip issireke, kad net vyra siunciau i vaistine kokio tepaliuko.
beje, pirmiausiai turi isdygti apacioje priekyje dantukai, o po to virsuje. tai jei dantenos pabale kitoje vietoje, ar net jei taskiukas yra, tai jis vis tiek nepasirodys pirmas. musu sonia pabale, o priekyje net nebuvo, tik sekmadieni pajauciau net du iskart astrius dantukus. o ju visai net nelaukeme tongue.gif

Buvo guziukas priekyje, apačioje, grynai kaip dantuko kampas, kietas toks. Buvo ir dingno blink.gif blush2.gif
O tepaliuką tai Dentinox pabandykit, aš pati per nėštumą naudojau. Man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marttelle: 25 birželio 2008 - 12:20
Sveikutės, mano vyrutis kažko zyzliukas pasidarė, vis kažkas negerai, tikriausiai netrukus sulauksime dantuko, nes jau baisus seilėtekis, o ir soskytę ne čiulpia, o graužia tą plastmasinę dalį, kišą viską į burnytę kas tik papuola po ranka, na gal pralinksmina tik šuniukas, beje, visai neseniai suprato, kad namuose turime dar vieną gyventoją, kuris kažkodėl maniškui labai juokingai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes
Maziukas sveria 9kg ir 70cm. Labai judrus ir jau sunku nulaikyti ti kas bus toliau g.gif labai vartosi, megsta guleti ant pilvuko kaip ir anksciau net nakti randu mieganti ant pilvo kas nelabai man patinka. Labai sukasi, jei zaisliukas netoli tai truputi prisitraukia paimti. Labai juokingai isispiria ir iskelia i virsu uzpakali bet neiseina su rankom atsistumti tongue.gif jei pasodini tai laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif . Valgom darzoviene ir ryziu kosytes. Labai snekus tauskia ir juokiasi.
Atsakyti