Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo, pasiekimai

QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 25, 15:08)
Sveikutės, mano vyrutis kažko zyzliukas pasidarė, vis kažkas negerai, tikriausiai netrukus sulauksime dantuko, nes jau baisus seilėtekis, o ir soskytę ne čiulpia, o graužia tą plastmasinę dalį, kišą viską į burnytę kas tik papuola po ranka, na gal pralinksmina tik šuniukas, beje, visai neseniai suprato, kad namuose turime dar vieną gyventoją, kuris kažkodėl maniškui labai juokingai atrodo lotuliukas.gif

mano aukselis irgi jau katina atpazista, stebi ji! bigsmile.gif o svarbiausia kad ir katinas ji stebi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Mano maziukui irgi penki menesiukai.Dar nesliauziojam,bet vartomes smile.gif .Maitinu dar savo pienuku ir dar zadu ilgai maitint. soske.gif Beje sverem lygiai penkiu menesiu 9,9kg,o ugis 72cm biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 26 birželio 2008 - 21:31
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 06 26, 08:23)
Sveikutes
Maziukas sveria 9kg ir 70cm. Labai judrus ir jau sunku nulaikyti ti kas bus toliau  g.gif labai vartosi, megsta guleti ant pilvuko kaip ir anksciau net nakti randu mieganti ant pilvo kas nelabai man patinka. Labai sukasi, jei zaisliukas netoli tai truputi prisitraukia paimti. Labai juokingai isispiria ir iskelia i virsu uzpakali bet neiseina su rankom atsistumti  tongue.gif  jei pasodini tai laimes pilnos kelnes  lotuliukas.gif . Valgom darzoviene ir ryziu kosytes. Labai snekus tauskia ir juokiasi.

oho kokie jus jau dideli, o as galvojau kad mano mazoji nemaza mirksiukas.gif Mano princesyte tik ant pilvuko miega ir visa nakti ismiega neapsiversdama doh.gif Is pradziu irgi nerimavau, pastoviai ziuredavau ar kvepuoja doh.gif , bet dabar jau schmoll.gif Oi kaip greit auga musu angeleliai smile.gif
Atsakyti
Mano Džiugui 25 dieną sukako smile.gif 5 mėn. Ta proga aplankėm gydytoją. Svoris 8540 gr, ūgis 67,5 cm. Labai nori sėstis. Patinka gulėti ant pilvo. Paguldytas nei minutės neguli ramiai, pradeda kelionę aplink savo ašį. Apsisuka aplink 360 laipsnių ir jau tada "krenta" be jėgų. Viskas, ką pasiekia ir pakelia keliauja į burną, o rankytės tai nuolatos burnoje. Ieško dantukų, o jų vis nėra sad.gif. Laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2008 06 27, 15:10)
, o rankytės tai nuolatos burnoje. Ieško dantukų, o jų vis nėra sad.gif. Laukiam smile.gif

Maniskiui rankytes burnoje jau nuo 3men.Tai nereiskia,kad dantukai kalas.Mano dukrai pirmieji dantukai buvo 10men,tai speju,kad suniukui gali irgi velokai pasirodyt.
Atsakyti
O mes vakar pas daktare buvom, sveriam 8 kg, ūgis 69 cm. Išprašiau masažiukų, kad padėtų tinginuka išvaryt, gal greičiau sėstis pradės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 06 27, 18:41)
O mes vakar pas daktare buvom, sveriam 8 kg, ūgis 69 cm. Išprašiau masažiukų, kad padėtų tinginuka išvaryt, gal greičiau sėstis pradės blush2.gif

na va kaip mes panasiai augam bigsmile.gif .prades ir jusiskis rodyti nora sedeti, o po to ir vaikscioti. as galvoju, kad kiekvienas vaikas individualus, ir tik jis nusprendzia kada jam ka daryti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Maniske 5 menesiu sveria 7600g, db jau itraiu daugiau, ugis 67 cm. Per penkta menesiuka mums prasikale trys dantukai wacko.gif
labai norim viska stebeti, viska matyti, guleti visai nenorim. sedeti taip pat labai norime. tiesa, lankom masaziukus, nes mazoji labai tinginiuke, visai nenori vartytis unsure.gif bet nieko pasitaisysim mirksiukas.gif valgom jau bulves su morkom, ir ryziu koses jau po truputi ragaujam.
Atsakyti
Šiandiena su rankyte prisitraukė koją į burną, visą rytą vyras stengėsi kiek galėdamas, o panašiai per pietus pagaliau pavyko. Tai džiaugsmo buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
uz savaiteles mums jau puse metuku. SLIAUZIOJAM!! Jau savaite laika. Pracekinom siuksliadeze, isvertem is indeliu suniuko maista (gerai, kad i burna nespejom susikist), bandem nuverst dideli geliu vazona, i balkona per slenksti bandem nusigaut, kisam i burnyte batus visu sveciu...Ir jei, kas ne pagal mus- cypiam-klukiam lyg skerdziami...Oziarage tongue.gif Mamapradeda izvelgt auganciu velniuku daigelius akytese rolleyes.gif Bus mums cia kiti tolimesni 0. 5 metu...Kur dingo ta rami besisypsanti mergyte? AUUUU?
Atsakyti
Labutes...

Mano mazoji sveria 7.200gr ir 70cm. Begalo judri ir turinti nemazai sveikateles. Laukiam jau besikalancio 3dantuko. Ka uzciuopia viska kisa i burnyte, jau pasiekia savo kojyte ir idemiai ja tyrineja. Daug dziaugsmo sukelia pasodinimas, net balsu juokiasi biggrin.gif pati apsivercia ant pilvuko ir nemazai laiko ant jo guledama prazaidzia su zaisliuku...
Nebeguli vezimelyje,nes jai viskas idomu ir smalsu. Atpazista savus ir svetimus, nebetkas bepaima ant ranku.
Valgom visas koses (darzovines, gudines),nelabai patenkinta, bet.... 4u.gif
Nakti keliames 2kartus pavalgyti... ax.gif ,o ryte atsikelus randu uzmigusia ant pilvuko... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vingiliauskiene: 30 birželio 2008 - 09:30
QUOTE(MeGu @ 2008 06 21, 19:00)
Ar jau papildomai maitinat? Jei taip, tai nuo ko pradėjot?

papildomai mes jau valgom kosyte aviziniu dribsniu, taip pat valgem ir grikiu, bei ketriu grudu kosyte,nuo ju ir pradejom, dabar ir bulvytes ir morkytes kosyte valgom, ragaujam jau ir mesytes, taip ir vaisiu tyreles HIPP firmos smile.gif
Atsakyti