apie sveikatos pasa tu klausi? juos visi seimos gyd. turetu isduoti, kaina 20Lt. As gavau per 5 min pas savo seimos gyd.

QUOTE (Iva @ 2004 02 05, 18:09) |
apie sveikatos pasa tu klausi? juos visi seimos gyd. turetu isduoti, kaina 20Lt. As gavau per 5 min pas savo seimos gyd. ![]() |
Na, kad israsyt ta pasa per 5 min imanoma tai suprantu

tai taip ji man ir israse, be jokiu kitu gyd. apiejimo ir t.t., uzrase viska ka reikia ir viso gero, bet ji privacioje seimos klinikoje dirba
Justuose

As buvau seimyniskiu gatvej (netoli saruno viesbucio,berods) pas privatu gydytoja.Pasiskambini,uzsirasai ir atejus labai greit ir maloniai aptarnauja. Tik va kainos truputi kandziojasi - vien vizitas pas gydytoja 60Lt,o dar berods krauja tikrina. Na,del kainos reiketu pasiskambint pasiteiraut.
Bet moterytes tikrai labai saunios ir laikas bei nervai susitaupo
Bet moterytes tikrai labai saunios ir laikas bei nervai susitaupo

Aš ėjau ten pat kur ir Afyte, šalia Šarūno viešbučio, ten labai jau greit išdavė ir be jokių eilių ir be jokių super patikrinimų..Tiesiog apžiūrėjo, "paklausė", pakamnatinėjo ir išrašė sveikatos pasą. Kiek mokėjau nebepamenu, bet tikrai daugiau nei 20 Lt..gal kokius 45. Berods su kraujo tyrimu kainuoja apie 60 lt, bet man nedarė
O jei eiti rimtai tikrintis, kaip pridera, tai apžiūra ir jos sparta priklauso nuo to kur dirbsi..jei viešojo maitinimo įstaigoje, vaikų darželyje, medicinos paslaugų sferoje ir pan. tai reiks daugiau nei biuro administratorei tyrimų atlikt ir gyd. aplankyt..Man reikėjo atlikti šlapimo, kraujo tyrimus, fluorografija, ginekologo apžiūra, terapeutas, lyg ir neurologas (nors nesu tikra...) Tai tada, kai dirbau su maisto produktais, nors aš jų ir neliesdavau savo purvinomis rankomis
, kai darbinausi tarnyboje, tai reikėjo tik kraujo tyrimo, fluorografijos, terapeuto konsultacijos. Po visomis tų gyd., išvadomis pasirašo kažkokia komisija (sakė poliklinikoje skyriaus vedėja ir ar keli gyd.), bet aš nenuėjau, nes teko falsifikuoti "sveikatą" ir nuslėpti nėštumą..be plaučių rentgeno nebūtų pasirašę, o kaip aš atliksiu..o jei neatliksiu įrašys nėštumą
Tai užteko ir mano gyd. parašo ir seno plaučių rentgeno įrašo

O jei eiti rimtai tikrintis, kaip pridera, tai apžiūra ir jos sparta priklauso nuo to kur dirbsi..jei viešojo maitinimo įstaigoje, vaikų darželyje, medicinos paslaugų sferoje ir pan. tai reiks daugiau nei biuro administratorei tyrimų atlikt ir gyd. aplankyt..Man reikėjo atlikti šlapimo, kraujo tyrimus, fluorografija, ginekologo apžiūra, terapeutas, lyg ir neurologas (nors nesu tikra...) Tai tada, kai dirbau su maisto produktais, nors aš jų ir neliesdavau savo purvinomis rankomis

man tokio daikto kaip ir nereikejo, o va vyrui teko issiimti.
Ejom i poliklinika kauno gatveje, ten sumokejome uz knygute ir gavome sarasa gydytoju, kuriuos reikia praeiti.
Beje, eilese laukti nereikia. Komisijos gydytojai yra pereinami pirmumo tvarka. T.y tu eini, o kiti pacientai su taloneliais turi laukti.
P.S o dabar pas mus irgi seimos gydytojas isduotu - jisai gi atstoja ten visokius okulistus, terapeutus, chirurgus.... Brolis teisems medicinine ejo - tai tik is narkologinio ir is psichikos sveikatos centro reikejo antspaudelius nuvaziuoti susideti - visa kita surase seimos gydytoja
Ejom i poliklinika kauno gatveje, ten sumokejome uz knygute ir gavome sarasa gydytoju, kuriuos reikia praeiti.
Beje, eilese laukti nereikia. Komisijos gydytojai yra pereinami pirmumo tvarka. T.y tu eini, o kiti pacientai su taloneliais turi laukti.
P.S o dabar pas mus irgi seimos gydytojas isduotu - jisai gi atstoja ten visokius okulistus, terapeutus, chirurgus.... Brolis teisems medicinine ejo - tai tik is narkologinio ir is psichikos sveikatos centro reikejo antspaudelius nuvaziuoti susideti - visa kita surase seimos gydytoja
Bent jau Panevėžyje yra paskirti viename koridoriuje gydytojai ir ten jokių eilių nėra apart tų kurie turi prareiti med.apžiūrą. ir aš perėjau per 0.5val per 6 ar kiek daktarų.20Lt reikėjo mokėti.
Patarimas akiniuotoms - žiūrėkit, kad neįrašytų -6D arba net daugiau. Paskui jei kokia dura prisikabins, bus šakės. Nes su tokiu minusu tipo neleidžiama kompu dirbt. O kur šiais laikais rasi darbą be kompo
O vargau vargau prieš pora metų

O vargau vargau prieš pora metų

sveiki, nauji darbdaviai prašo, kad atsineščiau sveikatos pažymą, pagal kažkokią spec formą, kuri reikalinga darbinantis
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja
žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas...
gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja

žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas...

gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...