Tema sena, o informacijos reik naujos.
Man reikia pratęsti sveikatos paso galiojimą iki 23. Laiko per akis, tačiau šiand buvau Kauno g. (Vilniuje) poliklinikoje - neturi akių gyd. - jai nepasirašys.
Mano poliklinoje didžiulės eilės. Žodžiu, patarkit, kur čia nueit ir be didelių eilių viską sutvarkyt?
QUOTE(Orma @ 2008 03 06, 13:55)
Tema sena, o informacijos reik naujos.
Man reikia pratęsti sveikatos paso galiojimą iki 23. Laiko per akis, tačiau šiand buvau Kauno g. (Vilniuje) poliklinikoje - neturi akių gyd. - jai nepasirašys.
Mano poliklinoje didžiulės eilės. Žodžiu, patarkit, kur čia nueit ir be didelių eilių viską sutvarkyt?
man tas pats labai aktualu, nes MB dega laikas. Gal kuri pasidalins info?

As Karoliniskiu seimos klinikoje uzsipildziau sita knygele. Jei nesi ten registruotas kaina 30 Lt, bet viskas vyksta labai greitai ir be jokiu eiliu - man patikrino akis, ugi, svori, rentgena plauciu ir uzdejo antspauda 'dirbti gali'
O per kiek daktaru reikia pereiti turbut priklauso nuo darbo pobudzio

Lazdynų poliklinikoje, Erfurto g.
Tiesiai į 313 kab. Tiesa, būna eilutė, bet ji eina ypač sparčiai
10-15 min ir turėsit pratęstą pažymėjimą
kaina apie 20 lt. Tiksliai nepamenu.
Tiesiai į 313 kab. Tiesa, būna eilutė, bet ji eina ypač sparčiai

O kokius gydytojus reikia pereiti norint gauti sanitarinę knygelę?
Seskines poliklinikoj dirba senukas, kuris pasiraso be jokios komisijos, bet su gastronomo pagalba
Man tas kainavo 20 lt i jo kisene ir 0 lt i poliklinikos kasa 
Papildyta:
Tai priklauso nuo darbo pobudzio. Darbdavys turi surasyt i knygele kodus, o jau poliklinikoj pagal tuos kodus pasakys pas kokius daktarus reikes eit.

Papildyta:
QUOTE(LABUSKA @ 2008 04 21, 11:56)
O kokius gydytojus reikia pereiti norint gauti sanitarinę knygelę?
Tai priklauso nuo darbo pobudzio. Darbdavys turi surasyt i knygele kodus, o jau poliklinikoj pagal tuos kodus pasakys pas kokius daktarus reikes eit.
O gal kuri buvote diagnostikos poliklinikoje Vilniuje, Didziojoje gatveje? Idomu, kokios kainos tenais.. Ir ar reikia einant registruotis is anksto? Ar siaip gal kazkur zinote, kur galima eiti is anksto nesiregistrvus, ar eiles nedideles? Kai i poliklinika paskambinau savo, tai sake po menesio galiu ateiti

Siandien buvau pasiimti sveikatos knygele. Tai kad nereiketu laukti eileje, sesele priemime viska surase, paklause ar neturiu alergiju ir viskas

nors aisku ten tik 7 lt..ale vis tiek sutaupiau

Jei nėra akių gydytojo,kaip kažkuri rašė,tai eikite į privačią(akių gydytojas reikalingas tik tiems,kas turi bėdų su akimis,o šiaip užtenka ir jų tos paprastos apžiūros)
Vienam darbui užtenka šeimos gydytojo išrašo,kitam reikalinga atskirų gydytojų štampai.Ypač tai liečia vairuotojus,kas dirba su maistu,kas dirba su vaikais ir pan.
Vienam darbui užtenka šeimos gydytojo išrašo,kitam reikalinga atskirų gydytojų štampai.Ypač tai liečia vairuotojus,kas dirba su maistu,kas dirba su vaikais ir pan.
sveiki, o gal zinote, kur reikia pasidaryti sveikatos pazyma, bet kad butu anglu kalba, t.y. veztis i uzsieni darbui?