Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikatos patikrinimas prieš pradedant dirbt

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 10 11, 10:20)
sveiki, nauji darbdaviai prašo, kad atsineščiau sveikatos pažymą, pagal kažkokią spec formą, kuri reikalinga darbinantis
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja sad.gif
žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas... sad.gif
gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...  ax.gif

sveikatos pazyma uz pinigus ir greitai daro ta pati poliklinika, tik atejus i registratura taip ir reikia pasakyti - kad atejai pazymos darbdaviui ir zinai, kad reiks moketi, tada siuncia iskart pas darbo gydytoja ar kaip jis ten vadinasi.
man uztruko 10 minuciu - susimoketi uz pazyma ir gauti ja is gydytojo.
negarantuoju,kad visose poliklinikose yra ta pati tvarka, bet pasiteiraukite.
Beje, man reikejo tureti is darbdavio tam tikra forma, kuroje buvo parasytas darbo pobudis - ar su irengimais kazkokiais dirbti, ar dar kazkas, nes priklausomai nuo to gali skirtis a la patikrinimas ir pazymos isdavimas.
Atsakyti
aha, man sakė, kad turi būti darbui su kompiuteriu skirta pažyma
Atsakyti
as taip pat -susimokejau ir per 15min turejau pazyma, centro poliklinikoje, vytenio fil.
Atsakyti
aš esu centro poliklinikoje, tik pamėnkalnio ar pylimo, nepamenu tiksliai kaip tas vadinasi filialas
tai gal ir ten greitai duotų?
Atsakyti
Man irgi atejo laikas paruosti medicinos pazyma darbui ir irgi laiko neturiu, kad vaziuot i savo poliklinika ir dar prie viso ko stoveti eilese...
Teks kazka mastyt iki sio trieciadienio smile.gif doh.gif
Atsakyti
Suzinojau viska, kad gauti sveikatos darbo pazyma. Geriausias budas sutvarkyti pazyma nueiti adresu Kauno37/Vytenio 59 i poliklinika (eiti gali bet kas, ir tas, kuris nera tenais uzsiregistraves) - darbo medicinos centra. Tenais viska iskart turetu sutvarkyti. Dirba nuo 8 iki 12. Su savimi reikia tureti asmens dokumentus ir uzpildyta pazyma nuo darbdavio (medicinine knygele 48a forma arba 47 pazyma). Paslauga mokama. Kaina 25 LTL.
Atsakyti
QUOTE(Zana @ 2008 01 07, 17:08)
Tenais viska iskart turetu sutvarkyti.

Sutvarko per 2 dienas: vieną padaro tyrimus, kitą eini atsakymų ir gauni antspaudą smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Girdejau, kad nuo siu metu sveikatos pazymos galioja 1m.Idomu ar cia visiems be isimties.Kai pernai praejom, tai isdave 2m., bet jei visiems galioja, tai tureciau siais metais vel eiti.
Gal zinot kaip yra is tiesu, nes niekur neradau informacijos. smile.gif
Atsakyti
Sveikatą tikrinamės kas met. ( dirbu mokykloje ) Turim tokias knygeles ( mes jas vadinam "sanitarinėmis knygelėmis" ) ir kas met ( dažniausiai gruodį ) visi masiškai siunčiami pasitikrinti sveikatą ir atnešti knygees su gydytojų antspaudais ir išvadomis. Pasitikrini gana greitai ( jei nepatenki į eilę ), kitas gydytojas tik štampą uždeda, net į kabinetą nepakviečia smile.gif.
Atsakyti
Tai mokytojomspecialybe turbut reikalauja tikrinimo kas 1m, nes yra tokiu profesiju.O kitu profesiju uztekdavo kas 2m, bet dabar girdejau, kad lyg visiems padare kas 1 m.Tai vat sita ir noriu issiaikinti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 02 09, 17:38)
Tai mokytojomspecialybe turbut reikalauja tikrinimo kas 1m, nes yra tokiu profesiju.O kitu profesiju uztekdavo kas 2m, bet dabar girdejau, kad lyg visiems padare kas 1 m.Tai vat sita ir noriu issiaikinti 4u.gif  ax.gif

Tikrintis reikia pagal darbų pobūdį.Tau knygelėje turi būti įrašas apie sekančio patikrinimo datą.Terminas priklauso nuo to kokie kenksmingi faktoriai tavo darbo vietoje tave veikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2008 02 11, 16:40)
Tikrintis reikia pagal darbų pobūdį.Tau knygelėje turi būti įrašas apie sekančio patikrinimo datą.Terminas priklauso nuo to kokie kenksmingi faktoriai tavo darbo vietoje tave veikia. mirksiukas.gif

Tai vadinasi, kad mane pasieke klaidinga informacija, ir, kad is tiesu niekas nesikeite.Kam 2-tam2, o kam 1-tam 1metai. smile.gif
Atsakyti