QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 10 11, 10:20)
sveiki, nauji darbdaviai prašo, kad atsineščiau sveikatos pažymą, pagal kažkokią spec formą, kuri reikalinga darbinantis
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja
žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas...
gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja

žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas...

gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...

sveikatos pazyma uz pinigus ir greitai daro ta pati poliklinika, tik atejus i registratura taip ir reikia pasakyti - kad atejai pazymos darbdaviui ir zinai, kad reiks moketi, tada siuncia iskart pas darbo gydytoja ar kaip jis ten vadinasi.
man uztruko 10 minuciu - susimoketi uz pazyma ir gauti ja is gydytojo.
negarantuoju,kad visose poliklinikose yra ta pati tvarka, bet pasiteiraukite.
Beje, man reikejo tureti is darbdavio tam tikra forma, kuroje buvo parasytas darbo pobudis - ar su irengimais kazkokiais dirbti, ar dar kazkas, nes priklausomai nuo to gali skirtis a la patikrinimas ir pazymos isdavimas.