QUOTE(wikonda @ 2008 11 24, 18:10)
1. Kaip tavo leliūzai ar išsikapstėt nors kiek iš tų sirgimų, nes tikrai pamenu sirgot ir sirgot
2. Žinok nutariau be jo, kaip ir minėjau,
kai davėm, tai už visą pusmetį
3. Į daržiuką dar neinam

tik kitamet rudenį žadu leisti
O Jūs gal jau einat

nes lyg ir buvai nutarus nevesti
Labuka
1. Joooo, mano kleckiukai praeita rudeni sirgo juodai, net nenoriu prisimint to laikotarpio... Nors iki to beveik nesirgo.... Mums visos ligos prasidejo, pradejus eit i darzeli
2. Kaip suprast "
uz visa pusmeti "

???
3. mes einam, jau abu eina: dukra i lopselinuku grupe, sunus i darzelinuku, tam paciam darzelyje
O kai buvau nutarus nevest i darzeli, tai taip ir padariau, kad pasaugot vaikus ir nors truput pastiprint po tokio ligu maratono. Nuo sausio iki rugpjucio buvau paemusu vaiko priez.atostogas ir buvau su vaikais, kartais leisdavau i darzeli.
Daba nuo rugsejo as jau dirbu vel, o vaikai keliauja i darzeli, kartais paserga, bet lankant darzeli, manau tai neisvengiama.... Nieko nevartojam, tik prie kokiu pirmu persalimo pozymiu iskart puolu ar Afubina, ar Influcida, ar Umckalora duot, kojites sildom, Eukabaliu pritrinu... va taip bandom saugotis... o vasara labai daug laiko praleidom kaime, grudinomes, vaikai lakste basi, pliuskenosi vandeni, svz vaisiai, uogos... tai manau tas taip pat padejo.... nes per ta laika nei vieno antibo nereikejo