Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Uvetta @ 2008 03 10, 12:22)

labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220  doh.gif

Iš 247 hihihi.gif ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 14:36)
Iš 247 hihihi.gif ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250  bigsmile.gif  bigsmile.gif

doh.gif tada jau tikrai man galva susisuko blush2.gif lotuliukas.gif

bet suniukai ir kaciukai mane labiausiai ''kabina'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 12:21)
nekusink žmogaus, ims ir pasisakys...
po balsavimo nono.gif

pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje  thumbup.gif

nebent kuri kita žino kas tai per augalai ir gali apie juos papasakoti iki balsavimo pabaigos ax.gif Išties, gražios gėlės, puikios spalvos, labai įdomi nuotrauka smile.gif

--

Man katinai irgi gyvenimo meilė. Bet šį kartą balsuosiu už kitokius gyvūnėlius - po balsą kiekvienos rūšies atstovui (nebent, tų rūšių pasirodys daugiau nei balsų). Pagimdžiusi karvytė su vaikeliu tikrai gaus, o kitų - nenumanau. Sunku iš tokių grožybių išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
atrodo, turim 250! gal daugiau balsų duos? ....
Atsakyti
Aš jau išsirinkau kam savo balsiukus atiduosiu. Tikrai labai sunku, nes foto gražumas wub.gif
Atsakyti
user posted image
kokie katinukai wub.gif
as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 18:46)
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 
as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku biggrin.gif

aha, superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 17:46)
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 

Ir mano balsas šiai garantuotas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

kokie katinukai  wub.gif 

bigsmile.gif cia tie patys grazuoliai "pavasarine puokste",tik jau pakeista foto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif na, va kokie mano favoritai. Tikiuosi daugiau nuomonė nebepasikeis...
Atsakyti
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 

Man ši foto tikrai gražesnė nei buvo bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnėM: 10 kovo 2008 - 18:26
tikrai sunku issirinkt uz ka balsuot doh.gif Tiek grazumu! wub.gif Nebalsuosiu uz labai buitines nuotraukas,na,dar uz vora schmoll.gif (atsiprasau autores,kad ir kokia grazi butu voro nuotrauka,paniskai ju bijau.Net nuotraukoj doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti