Neragavo dukryte ir kol kas nezadu duoti ragauti, geriame vaisiu arbata be cukraus, kompotus, negazuota ir nevirinta vandeni.
daviau dukrytei,bet ne itin patiko
tirštokos tos sultys
labiau mėgsta arbatas

esu davusi kelis kartus, bet tai tebuvo isimtini atvejai
Siaip stengiuosi vengti tokiu nenaturaliu gerimu...

duodu ,bet kad ju nelabai geria
kai mano sunelis metuku budamas tu sulciu paragavo ir apsiveme, daugiau niekada nepirkom.
manau jos netinka tokiem maziem vaikam. dabar sveciuose, labai retai, atsigeria ir dar gerti nori, nuo ju atsigerti neina. ypac karsta vasaros diena mes tik vandenuka geriam.

Kažkaip nedrįstų duoti savo vaikui jokių pirktinių sulčių, išskyrus skirtus kūdikiams (Hipp, Milupa).

Neduodu,nes tai tik viliojantis triukas. Mieliau renkames naturalias arba skirtas mazyliams. Manau tada jau geriau uz kubus sultys is tetrapaku kurias geriame patys.

Mano 1.5 metukų dukrai labai patinka. Išgeriau mažą buteliuką per dvi dienas, bet aš jau praskiedžiu su vandeniu maždaug 1:3.
Nematau ten jokios chemijos, nebent prie jų galima priskirti sudėtyje esančias "aromatines medžiagas".
Jokių alergijų ar viduriavimų dėl sulčių nebuvo.
Vyresnė dukra užaugo su Kubuš. Buvo jos mėgstamos sultis nuo 1 iki 3 metų, dabar negeria, nes nepatinka tirštumas. Irgi nėra alergiška.
Nematau ten jokios chemijos, nebent prie jų galima priskirti sudėtyje esančias "aromatines medžiagas".
Jokių alergijų ar viduriavimų dėl sulčių nebuvo.
Vyresnė dukra užaugo su Kubuš. Buvo jos mėgstamos sultis nuo 1 iki 3 metų, dabar negeria, nes nepatinka tirštumas. Irgi nėra alergiška.
ne tikrai
duodu dazniausiai hippo

Labai gerdavo šias sultis, išgerdavo per parą beveik 2 butelius. bet po kiek laiko nuo tų sulčių visas pagelto. Tai dabar jau visai jų nebeduodam.
Bandem,bet pats nesusizavejo