Įkraunama...
Įkraunama...

"KUBUS" sultys

Siu sulciu neduodu ir neduosiu schmoll.gif kiekviena diena spaudziu pati,sviezias sultikes smile.gif
Atsakyti
aišku geriausia vaikui, šviežios, naminės sultys. Vasarą, kai daug šviežių uogų, tai pasigaminam ir mes kompoto ar sulčių. bet žiemą tai pagrinde pirktines geriam. g.gif
Atsakyti
Cia per karscius buvom nupirke.Daviau atskiestas vandeniuku,taciau ir taip nepatiko schmoll.gif Mieliausiai geria paprasta vandeni smile.gif
Atsakyti
Duoda, bet nelabai patinka tirstos, labiau megsta skystesnes.
Atsakyti
o mano geria labai noriai.... neduodu daznai, bet koki karta i menesi gauna, siaip perkam HIPP dazniausiai....labai jau jam patinka...smile.gif
Atsakyti
LAbas rytas, as savo mazei duodu siu sulciu aisku proto ribose, koki buteli ( ta dideli ) per menesi,tik perku tas kur be morku, ir visai nieko, tik va jos maniskiai per tirstos tai skiedziu virintu vandenuku. Ir nematau cia nieko blogo. Maniske jau ir sokolado yra ragavusi, ir medaus ir visko po truputi, apelsinus labai megsta, bet per daug negauna, bijau kad nenubertu smile.gif Mano nuomone reikia duoti visko tik proto ribose.Sekmes mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai duodu sultys KUBUS ir tas db naujas sultys buteliuke kol silpnai pilasi,tai su mielu noru geria.. bet aisku ne kasdien tas malonumas buna.. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
O gal zinoves pasakys ar tas buteliukas kur spec vaikams tinkamas metinukams? Ar neformuoja kokio tai netaisyklingo sakandzio ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 08 06, 09:35)
O gal zinoves pasakys ar tas buteliukas kur spec vaikams tinkamas metinukams? Ar neformuoja kokio tai netaisyklingo sakandzio ir pan?

Sito tai tikrai nezinau, as visada ipilu jai sultis ar arbata i puodeli su snspeliu arba i buteliuka. 4u.gif
Atsakyti
As savo mazyliui nuo metu duodu "nevaikisku" sulciu gerti ir neskiedziu. unsure.gif
Atsakyti
Neduodu ir neketinu duoti. Spaudziam naturalias sultis ir skiedziam vandeniu, kad geriau isisavintu organizmas.
Atsakyti
Oi ne ir net suaugusiam nesiulyciau schmoll.gif , nes pati buvau jomis apsinuodijus (buvo morkos su braskem ir dar kaskuo unsure.gif ), pykino 3 dienas ir viskas toletan iseidavo - siaubas... kaip dabar atsimenu...brrr... verysad.gif
Merginos paziurekite ka duodat, nes gali pakenkti vaikiukam. mirksiukas.gif
Atsakyti