Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Aciu visiem uz sveikinimus ir jus sveikinam 4u.gif

[quote=lendra,2008 04 03, 09:30]
l
Ar jusu vaikai jau zino savo varda, ar atsisuka tik kaip i garsa?
Daktare liepe nuo kosulio trinti krutine ir nugara zasies taukais, ar kam padejo? Brangus bjaurybes ir jeigu nepades...

varda mes jau savo atpazystame, tik nei sliauziojam nei stotis bandom

mes trynem rezorban tepalu krutine, nugaryte ir pedutes ir dar inhaliacijas darem. Bent jau nakciai ramiau miegodavo

kokios firmos avizine kose duodat?
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 04 03, 11:28)
aš dar nedaviau jokių sausainių schmoll.gif , mišinuko tik prieš naktinį miegą geriam, nebenori jis jo, jam skaniau rimtas maistas bigsmile.gif
vakar buvom skiepų  ax.gif , neverkė, po skiepo jokių pokyčių nebuvo  4u.gif

kaip tik norejau klaust apie skiepus, mes eisime treciadieni ir skiepytis ir svertis.
Dziugu, kad jums nebuvo jokiu komplikaciju, tikiuosi ir mes lengvai pernesime.

Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2008 04 03, 13:21)
4u.gif sveiki visi pusmetinukai...
linkejimai nuo rytoj sulauksiancios puses metu fejos wink.gif Ji turi jau senai islindusius du dantukus,bet tik dabar labai darosi irzli ir prastai miega...  valgo viska,bet po mazai..  yra ilga,plona  tipo manekene smile.gif)

labai grazus jusu vardelis smile.gif auginkit manekene bus musu dzigitui i pora biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, paskaiciau apie vaiku peduciu ir delnuku atspaudus, ir mums laikas daryt. Kaip manot? Taigi visiems au po pusmeti suejo biggrin.gif
Papildyta:
mano sunui labai patinka zaist su kamuoliukais, jis juos numeta tolyn ir paskiu sliauzia pasiimti ir taip varineja ir treniruojasi, ir is viso jis judrus ir neramus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 04 03, 15:46)
Mamos, paskaiciau apie vaiku peduciu ir delnuku atspaudus, ir mums laikas daryt. Kaip manot? Taigi visiems au po pusmeti suejo biggrin.gif
Papildyta:
mano sunui labai patinka zaist su kamuoliukais, jis juos numeta tolyn ir paskiu sliauzia pasiimti ir taip varineja ir treniruojasi, ir is viso jis judrus ir neramus doh.gif

peduciu ir delniuku atspaudai... jei tai tie ant molio, tai mes pasidarem kai maziui buvo 1.5men.

smagu, kad jus sliauziojat, o mes tik ant rankyciu ir niekur kitur
Atsakyti

na va,vakar mums jau suejo 7men. 4u.gif victory.gif ,dabar iseinam i kita temele smile.gif ,iki
Atsakyti
Labas, mamos.
Kaip jus pasidaret atspaudus tokiam mazam vaikuciui, juk 1.5 men. dar pirstukai suriesti?
Duodu HOLLE firmos avizu kose, valgo biggrin.gif . vakar pasiuliau kita ( nezinau kaip kruopos vadinasi, tokios mazos geltonos, visciukams mociute duodavo g.gif ) labai patiko bigsmile.gif .
Dabar darysiu taip: pietu kokia nors darzove, vakariene kose, gert kada nori vandenuko, nes per savaite pats ismoko gert is buteliuko su snapeliu thumbup.gif , jis ji ir pakramto ir pageria thumbup.gif
OI LAUKEM LAUKEM, MES DANTUKU LAUKEM.
OI LAUKEM LAUKEM, MES DANTUKU LAUKEM.
VAKAR PAGALIAU SULAUKEM PIRMO
clap.gif yahoo.gif assa.gif liezuvis.gif ASTRUS KOKS bigsmile.gif
O sloga kaip pas arkli blink.gif
Atsakyti
ten visai nesudetinga su antpaudais, tik reikia salia tecio, kuris gerai isminkytu moli ir tada suformuoja blyna ant kurio ir ispaudem delniuka ir pedute. Visai nieko atminciai

O tos geltonos kruopos gal soros?
Atsakyti
labas mamytes,mes pas jus irgi norim apsigyventi menesiukui,mums siandien pusmetukas thumbup.gif
pasiekimai musu kaip ir visu panasus,tik dantu dar neturim,bet laukiam nes labai jau neramus doh.gif ,vartytis mokam,idomu zaisti su kojytemis,valgom kosytes ivairias,prasirgom tridiene karslige,liga labai jau nemaloni nes tempa tik numusi ir vel kyla doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes smile.gif O aš pasidariau pėduties antspaudą ant poperius,nudažiau kojyte guašu ir prispaudžiau,išejo labai gražūs atvirukas.Taip pat galima ir rankyte padaryti.Mano mažiukas vel ankstyvas.Dabar užmigo.Dantukų jau nusibodo laukti doh.gif Kada jie pagaliau išdygs?Geros ir linksmos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 balandžio 2008 - 09:45
4u.gif Sveikos merginos,na mums jau ir puse meteliu thumbup.gif .Dantuku dar vis nera kuriu as kasdien ieskau burnyteje,kadangi seilejasi labai ir irzlus buna.Siendien po skiepo ir pries pietu miega neramuolis buvo,tai va laukiame nakteles idomu kokia ji bus,as tikiuos rami rolleyes.gif .o valgom jau koses darzoviu,mesiskas,ir bandom jau kruopines,siaip vaikinas neisrankus tinka viskas lotuliukas.gif .Dar keliasi naktim kas tris val valgyt doh.gif ,aisku as laukiu kada jis man miegos ilgiau,tik neaisku kada sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 04 balandžio 2008 - 13:57
O mes jau radome savo pimpaliuka. mirksiukas.gif Tik nuimu sauskelnes ir traukia, maigo ir juokiasi. kad taip entuziastingai ropot pradetu, tai man butu linksmiau
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 04, 17:26)
O mes jau radome savo pimpaliuka.  mirksiukas.gif Tik nuimu sauskelnes ir traukia, maigo ir juokiasi. kad taip entuziastingai ropot pradetu, tai man butu linksmiau

bajeristas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 04, 17:26)
O mes jau radome savo pimpaliuka.  mirksiukas.gif Tik nuimu sauskelnes ir traukia, maigo ir juokiasi. kad taip entuziastingai ropot pradetu, tai man butu linksmiau

thumbup.gif mes tai dar tik kojytes atradę lotuliukas.gif tai nusitveria už didžiojo pirštuko ir džiaugiasi good.gif na viskas, turiu bėgt, mažius jau miego nori 2.gif:
Atsakyti