Na mums ir sia savaitele sukako 6 men
Dziaugiuosi
Sveriam 8 kg 200 g ugis - 72 cm. Maniskis siauniai "varo" keturiom, taip pat jau ir vaisktyne isbandem, labai tinka, tai dabar marsiruoja po kambarius is paskos
Galiu daug ka jau ir pasidaryti namie - valgyti, susitvarkyti
Nuo gimimo geriam tik misinuka, pati maitinau tik menesiuka
Nuo keturiu menesiu kirtom viena diena darzoviene, kita diena koses, viena karta dienoj, nuo penkto menesio jau valgem du kartus - viena karta darzoviene, kita - kose. Dabar jau nuo sesto menesio valgom tris kartus, zinoma atsikelus pirma geriam misinio, po to kas 3 val. valgom darzoviene su mesa, kose, darzoviene ir pries nakti dar misinuko duodu
Deja nakti dar keliasi 2 kartus (dazniausiai) pavalgyti - misinuko
A diena miegam mazdaug kas dvi valandas, vakare eina miegoti 20.00 o ryte keliasi 06.30. bet bandau dabar ta jo miego ritma biskeli pratemti iki 21.00 na atrodo sauniai laikomes. labai gerai ir ilgai mano mazius miega lauke kai iseinam pasivaikscioti
Antibijotiku teko mums taip pat ragauti is karto po gimimo ir dabar pries keleta dienu
nieko blogo nepastebejau
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 04, 23:09)
Blogos naujienos
Mano mažiukas susirgo ausies uždiegimų
Va jums ir slogą nuo dantukų
Labai esų pikta ant savęs ir ant daktarų.Ant daktarų,kad laikų nepadejo,o ant savęs,kad sedėjau ir laukiau tikiedama,kad praeis tą slogą,o sloga nusileido iki asičių.Vargšiukas mano,kaip jam skauda. 
Labai padeda kiškio taukai. Ištirpdai ir po lašiuką ar du įlašini į ausytes, ir rytą ausytės sveikos
QUOTE(atura @ 2008 04 05, 21:24)
Labai padeda kiškio taukai. Ištirpdai ir po lašiuką ar du įlašini į ausytes, ir rytą ausytės sveikos
. Aš pati ne kartą taip išgydžiau savo sūnelį. 
nori pasakyt, kad rimtą uždegimą kiškio taukais gydyti?
Labas rytas mamytes
Mažiukui jau geriau
Miegojo nelabai ramiai,bet temperaturos nebūvo.Rytoj pas LORA,apžiūres.O sloga nepraeina
Dantukų neturim,nors kramto viską ką paima į rankas.Šiandien atsykėlė linksmesnis,tai man linksmiau.Nėra nieko baisesnio,kai serga mažiukai.Geros visiems dienelės
p.s kiškio taukus turiu,žinau,kad jos reikia ant vatos gabaliuko uždieti ir principas toks,jai skauda pvz.kaire ausite,tai į dešine ausite isidieti tamponiuką,atvirkštine tvarką.
p.s kiškio taukus turiu,žinau,kad jos reikia ant vatos gabaliuko uždieti ir principas toks,jai skauda pvz.kaire ausite,tai į dešine ausite isidieti tamponiuką,atvirkštine tvarką.
LABAS RYTAS MAMYTES!! NA STAI IR MES PRISIJUNGIAM PRIE PUSMETINUKU
IR SVERIAM 7 KG 62 CM BET MES TOKIOS MAZUTES NES GIMEM TIK 1,900 KG!! DANTUKU DAR VIS NETURIM KURIU JAU LAUKIAM TAIP ILGAI!! NANIEKO ATEIS LAIKAS IR ISDYKS
BUS MALONU SU JUMIS BENDRAUTI VEL
QUOTE(romixxx @ 2008 04 05, 22:20)
Na mums ir sia savaitele sukako 6 men
Dziaugiuosi
Sveriam 8 kg 200 g ugis - 72 cm. Maniskis siauniai "varo" keturiom, taip pat jau ir vaisktyne isbandem, labai tinka, tai dabar marsiruoja po kambarius is paskos
Galiu daug ka jau ir pasidaryti namie - valgyti, susitvarkyti
Nuo gimimo geriam tik misinuka, pati maitinau tik menesiuka
Nuo keturiu menesiu kirtom viena diena darzoviene, kita diena koses, viena karta dienoj, nuo penkto menesio jau valgem du kartus - viena karta darzoviene, kita - kose. Dabar jau nuo sesto menesio valgom tris kartus, zinoma atsikelus pirma geriam misinio, po to kas 3 val. valgom darzoviene su mesa, kose, darzoviene ir pries nakti dar misinuko duodu
Deja nakti dar keliasi 2 kartus (dazniausiai) pavalgyti - misinuko
A diena miegam mazdaug kas dvi valandas, vakare eina miegoti 20.00 o ryte keliasi 06.30. bet bandau dabar ta jo miego ritma biskeli pratemti iki 21.00 na atrodo sauniai laikomes. labai gerai ir ilgai mano mazius miega lauke kai iseinam pasivaikscioti
Antibijotiku teko mums taip pat ragauti is karto po gimimo ir dabar pries keleta dienu
nieko blogo nepastebejau 
mes lygiai taip pat viska darem,bet vaikstyne jam nepatinka,o einam miegoti apie 22-23val,tada apie 3- 4ryto valgom,paskui apie 7val,ir dar pamiegam iki 9val
Sveikos mamytes, as cia su tokia problemele.
Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu. Man biskuti baisu kad po tiek daug reikia gerti ta D vitamina, ar kam taip buvo nutike.
O siap mazius labai judrus, vartosi, su vaikstyne laksto, sliauzioti pradejo. Dantukus dar tik 2 turim, kazko sustojo augti
O siap mazius labai judrus, vartosi, su vaikstyne laksto, sliauzioti pradejo. Dantukus dar tik 2 turim, kazko sustojo augti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 06, 11:19)
LABAS RYTAS MAMYTES!! NA STAI IR MES PRISIJUNGIAM PRIE PUSMETINUKU
IR SVERIAM 7 KG 62 CM BET MES TOKIOS MAZUTES NES GIMEM TIK 1,900 KG!! DANTUKU DAR VIS NETURIM KURIU JAU LAUKIAM TAIP ILGAI!! NANIEKO ATEIS LAIKAS IR ISDYKS
BUS MALONU SU JUMIS BENDRAUTI VEL 
Laba. Sveikinu su pusmetuku

o mes visiškai priešingai nei jūs esam labaaaai dideli, ūgis 80cm, svoris 12,5kg, o gimėm irgi labai dideli 5,1
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 12:01)
Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu.
žinok ir po 10 lašiukų geria, aš pati po 5 lašiukus duodavau, nes didelis vaikas, greitai auga, taip kad 7 manau nėra daug, jei taip prakaituoja
Na gal tada ir nedaug, bet kodel nepraeina tas prakaitavimas????
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 16:03)
tai gal dar mažai
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 16:03)
o ar seniai tokiais kiekiais geriate?
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 12:01)
Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu. Man biskuti baisu kad po tiek daug reikia gerti ta D vitamina, ar kam taip buvo nutike.
O ar į burnytę lašinatės?