Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Na mums ir sia savaitele sukako 6 men 4u.gif Dziaugiuosi smile.gif Sveriam 8 kg 200 g ugis - 72 cm. Maniskis siauniai "varo" keturiom, taip pat jau ir vaisktyne isbandem, labai tinka, tai dabar marsiruoja po kambarius is paskos thumbup.gif Galiu daug ka jau ir pasidaryti namie - valgyti, susitvarkyti ax.gif Nuo gimimo geriam tik misinuka, pati maitinau tik menesiuka verysad.gif Nuo keturiu menesiu kirtom viena diena darzoviene, kita diena koses, viena karta dienoj, nuo penkto menesio jau valgem du kartus - viena karta darzoviene, kita - kose. Dabar jau nuo sesto menesio valgom tris kartus, zinoma atsikelus pirma geriam misinio, po to kas 3 val. valgom darzoviene su mesa, kose, darzoviene ir pries nakti dar misinuko duodu blink.gif Deja nakti dar keliasi 2 kartus (dazniausiai) pavalgyti - misinuko schmoll.gif A diena miegam mazdaug kas dvi valandas, vakare eina miegoti 20.00 o ryte keliasi 06.30. bet bandau dabar ta jo miego ritma biskeli pratemti iki 21.00 na atrodo sauniai laikomes. labai gerai ir ilgai mano mazius miega lauke kai iseinam pasivaikscioti biggrin.gif Antibijotiku teko mums taip pat ragauti is karto po gimimo ir dabar pries keleta dienu schmoll.gif nieko blogo nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 04, 23:09)
Blogos naujienos verysad.gif Mano mažiukas susirgo ausies uždiegimų sad.gif Va jums ir slogą nuo dantukų schmoll.gif Labai esų pikta ant savęs ir ant daktarų.Ant daktarų,kad laikų nepadejo,o ant savęs,kad sedėjau ir laukiau tikiedama,kad praeis tą slogą,o sloga nusileido iki asičių.Vargšiukas mano,kaip jam skauda. verysad.gif

Labai padeda kiškio taukai. Ištirpdai ir po lašiuką ar du įlašini į ausytes, ir rytą ausytės sveikos thumbup.gif . Aš pati ne kartą taip išgydžiau savo sūnelį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2008 04 05, 21:24)
Labai padeda kiškio taukai. Ištirpdai ir po lašiuką ar du įlašini į ausytes, ir rytą ausytės sveikos thumbup.gif . Aš pati ne kartą taip išgydžiau savo sūnelį.  4u.gif

nori pasakyt, kad rimtą uždegimą kiškio taukais gydyti? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes smile.gif Mažiukui jau geriau clap.gif Miegojo nelabai ramiai,bet temperaturos nebūvo.Rytoj pas LORA,apžiūres.O sloga nepraeina schmoll.gif Dantukų neturim,nors kramto viską ką paima į rankas.Šiandien atsykėlė linksmesnis,tai man linksmiau.Nėra nieko baisesnio,kai serga mažiukai.Geros visiems dienelės 4u.gif
p.s kiškio taukus turiu,žinau,kad jos reikia ant vatos gabaliuko uždieti ir principas toks,jai skauda pvz.kaire ausite,tai į dešine ausite isidieti tamponiuką,atvirkštine tvarką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 balandžio 2008 - 10:01
LABAS RYTAS MAMYTES!! NA STAI IR MES PRISIJUNGIAM PRIE PUSMETINUKU clap.gif IR SVERIAM 7 KG 62 CM BET MES TOKIOS MAZUTES NES GIMEM TIK 1,900 KG!! DANTUKU DAR VIS NETURIM KURIU JAU LAUKIAM TAIP ILGAI!! NANIEKO ATEIS LAIKAS IR ISDYKS smile.gif BUS MALONU SU JUMIS BENDRAUTI VEL gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(romixxx @ 2008 04 05, 22:20)
Na mums ir sia savaitele sukako 6 men 4u.gif Dziaugiuosi  smile.gif Sveriam 8 kg 200 g ugis - 72 cm. Maniskis siauniai "varo" keturiom, taip pat jau ir vaisktyne isbandem, labai tinka, tai dabar marsiruoja po kambarius is paskos  thumbup.gif Galiu daug ka jau ir pasidaryti namie - valgyti, susitvarkyti  ax.gif Nuo gimimo geriam tik misinuka, pati maitinau tik menesiuka  verysad.gif Nuo keturiu menesiu kirtom viena diena darzoviene, kita diena koses, viena karta dienoj, nuo penkto menesio jau valgem du kartus - viena karta darzoviene, kita - kose. Dabar jau nuo sesto menesio valgom tris kartus, zinoma atsikelus pirma geriam misinio, po to kas 3 val. valgom darzoviene su mesa, kose, darzoviene ir pries nakti dar misinuko duodu  blink.gif Deja nakti dar keliasi 2 kartus (dazniausiai) pavalgyti - misinuko  schmoll.gif  A diena miegam mazdaug kas dvi valandas, vakare eina miegoti 20.00 o ryte keliasi 06.30. bet bandau dabar ta jo miego ritma biskeli pratemti iki 21.00 na atrodo sauniai laikomes. labai gerai ir ilgai mano mazius miega lauke kai iseinam pasivaikscioti  biggrin.gif Antibijotiku teko mums taip pat ragauti is karto po gimimo ir dabar pries keleta dienu  schmoll.gif nieko blogo nepastebejau  biggrin.gif

mes lygiai taip pat viska darem,bet vaikstyne jam nepatinka,o einam miegoti apie 22-23val,tada apie 3- 4ryto valgom,paskui apie 7val,ir dar pamiegam iki 9val ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as cia su tokia problemele. schmoll.gif Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu. Man biskuti baisu kad po tiek daug reikia gerti ta D vitamina, ar kam taip buvo nutike.
O siap mazius labai judrus, vartosi, su vaikstyne laksto, sliauzioti pradejo. Dantukus dar tik 2 turim, kazko sustojo augti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 06, 11:19)
LABAS RYTAS MAMYTES!! NA STAI IR MES PRISIJUNGIAM PRIE PUSMETINUKU clap.gif IR SVERIAM 7 KG 62 CM BET MES TOKIOS MAZUTES NES GIMEM TIK 1,900 KG!! DANTUKU DAR VIS NETURIM KURIU JAU LAUKIAM TAIP ILGAI!! NANIEKO ATEIS LAIKAS IR ISDYKS smile.gif BUS MALONU SU JUMIS BENDRAUTI VEL  gathering.gif

Laba. Sveikinu su pusmetuku user posted image
o mes visiškai priešingai nei jūs esam labaaaai dideli, ūgis 80cm, svoris 12,5kg, o gimėm irgi labai dideli 5,1 cool.gif

QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 12:01)
Sveikos mamytes, as cia su tokia problemele.  schmoll.gif Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu.

žinok ir po 10 lašiukų geria, aš pati po 5 lašiukus duodavau, nes didelis vaikas, greitai auga, taip kad 7 manau nėra daug, jei taip prakaituoja 4u.gif
Atsakyti
Na gal tada ir nedaug, bet kodel nepraeina tas prakaitavimas???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 16:03)

tai gal dar mažai g.gif , o kiek laiko prakaituoja?, nuo gmimo?
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 16:03)

o ar seniai tokiais kiekiais geriate? wink.gif mums iš pradžių gydytoja po 2-3 rekomendavo gerti, o kadangi lyg ir rachitą įtaria, tai liepė po 4 duoti ax.gif bet kiek žinau, perdozuoti vitamino D yra dar blogiau nei nedaduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2008 04 06, 12:01)
Sveikos mamytes, as cia su tokia problemele.  schmoll.gif Mano maziui ziauriai dregnos rankytes ir kojytes, jei apmauni kokius batukus tai visai kojytes greziamos. Daktare sako, kad D vitamino truksta, jau pora men po 7 lasus geriam kasdien, bet pokyciu nepastebu, viena men ir zuvu taukus gerem priedu. Man biskuti baisu kad po tiek daug reikia gerti ta D vitamina, ar kam taip buvo nutike.

O ar į burnytę lašinatės? smile.gif
Atsakyti