Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(Migdole @ 2008 04 09, 21:19)
gudytejol, mazutis labai grazutis smile.gif

as dabar pajutau skiepo pasalini poveiki, zviegia, net nezinau, ka ir daryt, valgyt nenori, nemiega.zodziu ne kas

tai įdėk paracetamolio žvakutę.
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 09, 21:19)

as dabar pajutau skiepo pasalini poveiki, zviegia, net nezinau, ka ir daryt, valgyt nenori, nemiega.zodziu ne kas

Labas migdole.Užjaučiu,pora dieneliu reikės pakentieti.Mes irgi dar turim padaryti skiepą,bet del ligos atidėjom.O temperaturos nėra?Mano mažiukas po skiepu apie savaite labai neramus būna.O dabar du durius dare?Girdėjau,kad 6 mėnėsiukų skiepas sunkesnis. schmoll.gif Laikykites.
Atsakyti
mum jokio poveikio po skiepų nebuvo, bet gal čia ir kiti dalykai kalti, pvz dantys?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif mums jokio poveikio po visu darytu skiepu nebuvo... Sako,dabar retai buna,nes tos vakcinos,kitokios,nei budavo anksciau... Laukiam vizito smile.gif Vel skiepys... tai parasysiu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 09, 22:19)

mums po skiepo irgi nebuvo pasalinio poveikio,tfu,tfu

o mano maziukas daznai vakarais buna neramus,niekas netinka,zyzia,o diena visai geras buna,gal vakare jau buna nuvarges tai del to g.gif o kaip jusu mazyliai g.gif
Atsakyti
pamirsau pasigirti mes turim pirmaji dantuka,ir antras turetu jau islysti thumbup.gif

mes pabandem HIPP sausainukus nuo 6men,visai patiko tik reikia sedeti ir ziureti nes greitai atsikanda,bet jie ir gerai tirpsta burnyteje thumbup.gif ,ir dar pabandem vaikstyne,bet jam nelabai patinka pabuvo 5min,ir jau reikia iskelti is jos schmoll.gif
Papildyta:
pabandysiu parodyti du broliukus tongue.gif http://images36.fotk....jpg?1207566931
Papildyta:
AGNITA dariau kaip tu sakei nu bet vel nuoroda,o ne pati nuotraukyte doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes biggrin.gif Mažiukas mano atsykele nelabai patenkintas.Kiša į burnyte rankytes ir kramto su tokiu pikčiu,norejau patepti dantienas tai neduoda.Gal pagaliau dantukas pasirodis?Sloga nusibodo,nepraeina nors tu ką schmoll.gif Jau greit pusantro mėnėsio bus kai laikosi doh.gif Visi vakučiai labai gražus,o kaip gali būti kitaip?O kiekvienai mamai savo vaikas yra pats gražiausias ir nuostabiausias. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 10 balandžio 2008 - 09:46
QUOTE(gudytejol @ 2008 04 10, 10:14)
pamirsau pasigirti mes turim pirmaji dantuka,ir antras turetu jau islysti  thumbup.gif

AGNITA dariau kaip tu sakei nu bet vel nuoroda,o ne pati nuotraukyte doh.gif

sveikinu 4u.gif
man atrodo supratau ką darai ne taip mirksiukas.gif
tavo sūneliai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas moterys!! kaip jus tas noutraukas ikeliat pasakykit man tamsiam zmogui??!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 10, 10:59)
Labas rytas moterys!! kaip jus tas noutraukas ikeliat pasakykit man tamsiam zmogui??!!! verysad.gif

aš gudytejol aiškinau, tai ji tuoj išmoks iki galo ir tau aiškins, bus kaip estafetė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 10, 10:14)
aš gudytejol aiškinau, tai ji tuoj išmoks iki galo ir tau aiškins, bus kaip estafetė mirksiukas.gif

labai dekui!!! nes ir as kaip ir visos turbut nori parodyti zuikius bet nemoka!! 4u.gif
Atsakyti
manau tam ,kad cia ikelt nuotrauka turi pirmiausia surinkt 100 zinuciu... ax.gif
Atsakyti