Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(California @ 2008 04 10, 10:59)
manau tam ,kad cia ikelt nuotrauka turi pirmiausia surinkt 100 zinuciu...  ax.gif

jo as ir skaiciau sita, bet yra mamu kurios moka ikeli ir kitaip!!! friends.gif
Atsakyti
labukas visoms! 4u.gif
kaip gi jus gyvenate, kaip jusu mazyliai?
mes beveik menesi atostogavome Lietuvoje thumbup.gif daremes masaziukus su mazaja, skiepijomes, ilsejomes, netgi uzsiauginome du grazius dantukus- perliukus bigsmile.gif siandien eisim pasisvert. siaip mano mano mazyle irgi kazko labai zyzle pasidare, visai atsitraukt neina, bet mums jau isdygo du dantukai, tai neisivaizduoju, kas yra...
idomu ka valgot, ar mesytes jau ragaujat??
Atsakyti

[/quote]
siaip jau valgom daug ka o vistiena tai kas dien nes laaaabai megsta!!!!! netgi duonos duodu blush2.gif nors jos galima tik nuo 7 men bet ji labai megsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 10, 12:56)
labai dekui!!! nes ir as kaip ir visos turbut nori parodyti zuikius bet nemoka!!  4u.gif

AGNITA mane mokina,bet man niekas ten nesigauna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=mirasevindik,2008 04 10, 10:26]
[/quote]
siaip jau valgom daug ka o vistiena tai kas dien nes laaaabai megsta!!!!! netgi duonos duodu blush2.gif nors jos galima tik nuo 7 men bet ji labai megsta wub.gif
[/quote]

oho bigsmile.gif
o kaip jus vistiena valgote? verdi? ar perki paruostas tyreles su mesyte? ir duona, nu nieko sau, nebijai kad pasprings? o gal sutrini? mes tai valgom vaisiu ir darzoviu tyreles bei pieniska kosyte. po biski jau galvoju apie mestytes ivedima bet nelabai kolkas isivaizduoju kaip. beje, gydytojos paklausiau kada ir kaip ta mesyte, tai sake nuo 7 menesiu ir versiuko arba triusiuko pradeti. vistiena sake ne mesa g.gif zinoma jinai taip juokavo, bet sake nuo vistienos gali alergizuoti todel ja atideti velesniam laikui. bet jeigu jus valgot ir jums tinka tada viskas gerai vadinasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=mrs.ieva,2008 04 10, 12:11]
[/quote]

oho bigsmile.gif
o kaip jus vistiena valgote? verdi? ar perki paruostas tyreles su mesyte? ir duona, nu nieko sau, nebijai kad pasprings? o gal sutrini? mes tai valgom vaisiu ir darzoviu tyreles bei pieniska kosyte. po biski jau galvoju apie mestytes ivedima bet nelabai kolkas isivaizduoju kaip. beje, gydytojos paklausiau kada ir kaip ta mesyte, tai sake nuo 7 menesiu ir versiuko arba triusiuko pradeti. vistiena sake ne mesa g.gif zinoma jinai taip juokavo, bet sake nuo vistienos gali alergizuoti todel ja atideti velesniam laikui. bet jeigu jus valgot ir jums tinka tada viskas gerai vadinasi drinks_cheers.gif
[/quote]
vistiena verdu is susmulkinu labai, o duona kai duodu tai sedziu prie jos o jei duodu mazais gabaliukais tai ji net neryja kol neistirpsta o isspjauna lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gudytejol @ 2008 04 10, 14:37)

mamytes nepykit mokinuosiu kaip ideti nuotrauka ax.gif ,cia mano vyresnysis sunus ax.gif
tik dar viena beda reikia ja sumazinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 04 10, 12:42)
user posted image
Papildyta:

mamytes nepykit mokinuosiu kaip ideti nuotrauka  ax.gif ,cia mano vyresnysis sunus  ax.gif
tik dar viena beda reikia ja sumazinti  doh.gif

vooooooooooooooooooww kokia didele!!! bet vistiek tu jau kazka moki thumbup.gif o me laukiam su nekantrumu bigsmile.gif
Atsakyti
oho, kokie maštabai, geras lotuliukas.gif , nu svarbiausia, kad išmokai įdėt, po to išmoksi ir sumažint lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
niu..... sunkoka ka ir besuprast smile.gif
Atsakyti
Laba ryta visoms smile.gif pikti mes ir siandien, jauciu, kad ne nuo skiepo, o kalasi dar vienas dantukas apacioje, jau svyti balta virsunele, tai dar pora dieneliu ir vel linksmuciai busim smile.gif o skiepus daro du, viena i rankyte-jis neskausmingas, o i slaunyte0skausmingas-kaip sake ygd, reik stebet durio vieta, nes daznai buna parausta, tada ir temperatura pakyla, tai rekomendavo tokiu atveju eferalgana duot, dake yra ir skystis. Tai va mokykites idet nuotraukytes, kur gi kitur ismoksit, jei ne cia, niek nepyks smile.gif mes ir idesim kai tetis grys, nes dabar zirzeklis ant ranku, tai ner galimybes ramiai pasedet smile.gif
Atsakyti