Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(agnita @ 2008 04 10, 18:08)
būtent drinks_cheers.gif , o kai ropot pradės, tai ir paragaus viko kas tik paklius, steriliai namų neišdezinfekuosit lotuliukas.gif

va va, pritariu - kad ir kaip švariai išplaunu (bent man taip atrodo ax.gif ), vis tiek kur nors įlenda ir ką nors suranda doh.gif O dar ir šuo namie, tai ir jo "paragauja" lotuliukas.gif Neatitversiu gi aš vaikiaus nuo visų ir visko biggrin.gif

čia mes (bandau, nes 100 žinučių dar neturiu g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 04 10, 19:51)
La bamba  thumbup.gif  saunuoliai.
gudytejol Grazus du kiskiai piskiai lotuliukas.gif ,o ka svencia?
Apie kokius jus cia buteliukus? Ar tuos kur misinukai buna? Mano misiuniu dar neragaves, tai ir buteliuku neturiu blush2.gif , o vandeni ir sultis geria is snapelio. Tarp kitko mamos, siandien mokiau gerti kaip suauge is stiklines. MOKA!  blink.gif , nu aisku drabuziai irgi slapi, bet tai niekis bigsmile.gif
Dar ko!!!! maudyt virtam vandeny!!!!!!?? Taigi negyvens sterilioje aplinkoje! Gyvens tarp mikrobu ir siukslinam ir uzterstam pasauly blink.gif

svente maziuko pusmetuka,bet gi puse zvakes neuzdesi lotuliukas.gif ,tai teko visa deti ax.gif
o as kas pora savaiciu isvirinu buteliukus ax.gif
Atsakyti
la_bamba, smagu, kad pasirodėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 10, 17:08)
būtent drinks_cheers.gif , o kai ropot pradės, tai ir paragaus viko kas tik paklius, steriliai namų neišdezinfekuosit lotuliukas.gif

kai vaikuciai jau moka ropoti tai jie jau dideli ir organizmai ju daug stipresni negu mazu ka tik gimusiu kudikeliu, todel ir patartina naujagimius 'steriliau' auginti kol jie sustipreja. o visokiu negeru dalyku visada spes prisiragauti.
Atsakyti
"mrs.ieva
labukas visoms! 4u.gif
kaip gi jus gyvenate, kaip jusu mazyliai?
mes beveik menesi atostogavome Lietuvoje thumbup.gif daremes masaziukus su mazaja, skiepijomes, ilsejomes, netgi uzsiauginome du grazius dantukus- perliukus bigsmile.gif siandien eisim pasisvert. siaip mano mano mazyle irgi kazko labai zyzle pasidare, visai atsitraukt neina, bet mums jau isdygo du dantukai, tai neisivaizduoju, kas yra...
idomu ka valgot, ar mesytes jau ragaujat??"

mes ir pries menesiuka buvom Lietuvelej, perejom per daktarus, kad galetume ramia sirdim but biggrin.gif
o dantukai visa dar niekaip neislenda verysad.gif biski vargstam, bet tikiuos, kad vargstantiems dangus biggrin.gif mirksiukas.gif o kas del skiepu, tai visus skiepus daromes cia U.K siandien taip pat pasisverem smile.gif sveriam 9.180 bigsmile.gif o ugis 70cm ax.gif
o valgom viska, labai patiko vistiena, va o kiaulienos vaikas nepripazysta schmoll.gif

Papildyta:
la_bamba grazus tavo lelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 04 10, 18:33)
mes vandenuka geriam virinta ir misinuka is virinto vandens darom. is krano tik prausiames  ax.gif  bet as tai manau kad dar pavirinsiu tuos buteliukus del viso pikto. as nevirinu, bet sterilizuoju mikrobangu krosnelej. jei bunu kur sveciuose tai perpilu verdanciu vandeniu.

mrs.ieva.Galit pasidalintis kaip sterelizuojat buteliukus mikrobangu krosnelije?Aš tai verdu vandienį ir puode sterelizuojiu,prisipažinsiu ne kiekvieną dieną. blush2.gif
Atsakyti
kas dėl sterilumo, tai 6 mėn. vaikai ne vien iš buteliuko valgo, jau ir vaisiai, ir daržovės, ir košės, tada reikia kiekvieną kartą ir šaukštus, ir lėkštes virinti bigsmile.gif , na man tiek stogas nevažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 10, 21:01)
kas dėl sterilumo, tai  6 mėn. vaikai ne vien iš buteliuko valgo, jau ir vaisiai, ir daržovės, ir košės, tada reikia kiekvieną kartą ir šaukštus, ir lėkštes virinti bigsmile.gif , na man tiek stogas nevažiuoja.

sutinku agnita thumbup.gif Manau,kad ir taip buna nelengva jai vaikelis neramus ar serga,tai geriau jam skyrti daugiau dėmėsio nei toms nelabai reikalingoms proceduroms.Reikia laikytis auksinio viduriuką "ne per daug ir ne per mažai".Mums irgi mamoms kartais reikia pailsieti,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nius,mes jau miegam smile.gif
O del virinimo,tai pirma menesi pavirinau ir viskas..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 10, 19:00)
mrs.ieva.Galit pasidalintis kaip sterelizuojat buteliukus mikrobangu krosnelije?Aš tai verdu vandienį ir puode sterelizuojiu,prisipažinsiu ne kiekvieną dieną. blush2.gif

sudedu isplautus buteliukus ir zindukus i stiklini inda, ipilu trupuciuka vandens ir uzdengiu atitinkanciu dangciu, kad nebutu plysiu. 5 min mikrobangu krosneleje ant pacio karsciausio stai ir viskas smile.gif

QUOTE(agnita @ 2008 04 10, 19:01)
kas dėl sterilumo, tai  6 mėn. vaikai ne vien iš buteliuko valgo, jau ir vaisiai, ir daržovės, ir košės, tada reikia kiekvieną kartą ir šaukštus, ir lėkštes virinti bigsmile.gif , na man tiek stogas nevažiuoja.

as buvau kudikiu maitinimo seminare ir eksperte sake kad reikia sterilizuoti tuos indus, is kuriu vaikutis geria pienuka, nes piene ar misinyje susidaro labai blogos bakterijos, kurios pateke i vaikucio organizma gali smarkiai pazeisti skranduka ar visa virskinimo sistema. taigi, visokias lekstutes ir saukstukus tereikia nuplauti karstu vandeniu, o buteliukus, is kuriu buvo geriamas pienukas, sterilizuoti iki vaikui sukaks vieneri metukai.
Atsakyti
La Bamba, laaaaabai fainuolis thumbup.gif thumbup.gif
Buk gerute, pasakyk kaip nuotrauka idejai? Gali i AZ.
Vakar norejau bambli nuvest i muzika, nu NEEE doh.gif , jeigu nemiega, tai lauko drabuziu nesirengia doh.gif Istempiau rekianti i lauka, pastovejom prie laiptines ir vel namo verysad.gif O ryte tai jau labai pasiseke, net valanda miegojo lauke lotuliukas.gif Vargstu as su tais pasivaiksciopjimais verysad.gif , bet jau gal tuoj susiprotes, kad lauke gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas!!! na siandien kelemes ir nakti ir siaip miegojom negerai!!! bet dantuko vis dar nesimato verysad.gif o la bamba tikrai pasakyk kaip tu savo zuikio nuotrauka idejai!! nu niekaip neiseina blush2.gif
Atsakyti