Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 19, 12:18)
labutis mirasevindik, su dantukais dar vargstam, niekaip neprasikala, o naktinis rezimas ir pas mano kleckiu isijunge, miega labai prastai, labai zirzia naktimis, jau trecia naktis taip vargstu doh.gif  blink.gif
o tavo mergytei iskile dantukai? g.gif

ne dar irgi ne kazkoks vargas su tais dantim bash.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 19, 16:36)
ne dar irgi ne kazkoks vargas su tais dantim bash.gif

doh.gif vargas vargelis, apetitas subloges, naktim sokineja nuo vieno sono ant kito pravirksta per miegus schmoll.gif nzn ka cia man daryt, nes kantrybe tai trumpeja g.gif blush2.gif tex ne kleckiui bet mamytei valerijono lasu isgert blush2.gif ax.gif g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
oi merginos ir as pritariu ,tikras vargas su dantukais,as ir jau trys dienos nebesusikalbu su vaikiuku,diena zyzia ,rekauja,nepatenkintas gyvenimu doh.gif doh.gif nakti ir per miegus pradeda verk,ir diena labai mazai miegot pradejo doh.gif ,o cia mamytei nelabai patinka ax.gif lotuliukas.gif .Sekmes ir kantrybes visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 19, 19:58)
doh.gif  vargas vargelis, apetitas subloges, naktim sokineja nuo vieno sono ant kito pravirksta per miegus schmoll.gif  nzn ka cia man daryt, nes kantrybe tai trumpeja g.gif  blush2.gif  tex ne kleckiui bet mamytei valerijono lasu isgert blush2.gif  ax.gif  g.gif

user posted image
user posted image

Na pastebejimas,mano vaikiuko vardas irgi Lukas,ir gimimo diena skiriasi 4dienelem lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Del dantuku tai ir mes labai vargstam, virsuje is karto du kalasi, tai daug sunkiau ir skausmingiau nei apatiniai. Vargsiukas verkia, niekas nebegerai, neidomus zaisliukai ir kutenimai, naktim praktiskai nemiega unsure.gif
Atsakyti
labas rytelis!!!! na kiek pastebejau tai beveik visoms tas pats vargas bemieges naktys ir dienom ant ranku!!! mazai buna vieni, nes zyzia!!!! mazai valgo o ypac visai nenori kosiu tik pienuko!! verysad.gif na bet nieko nepadarysi toks mamos likimas!! mazi vaikai mazi vargai!! dideli vaikai dideli vargai!!! ax.gif laikykimes isikibusios!!!maniske nakti miegojo nekaip, bet prabudusi 8 ryte vis dar vartosi lovyteje ir kalba su savim iki siol tai as ir kavutes atsigert galiu blush2.gif nes nevisada tokie momentai pasitaiko!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 20 balandžio 2008 - 08:40
4u.gif Labas rytas
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pasigirsim blush2.gif , turim 5 dantuką thumbup.gif , šiandien rėkėm iš skausmo, bet rezultatas yra bigsmile.gif
Atsakyti
ir mes jungiamės prie zyziukų nemiegiukų kompanijos 4u.gif
apatiniai dantukai išdygo taip, akd net nepastebėjom, o va su viršutiniais vargstam unsure.gif
išsiemiegojimui vienas variantas - bent vieną miegelį pamiegoti dienos metu su mažium kartu thumbup.gif (tada maniškis nors 1 val. išmiega, nes paskutiniu metu tai sunkiai )
Kantrybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 20, 13:44)
Laba 4u.gif
Pasigirsim  blush2.gif , turim 5 dantuką thumbup.gif , šiandien rėkėm iš skausmo, bet rezultatas yra bigsmile.gif

nagi nagi jus ir duodat!!!! kiek jau daug dantuku turit jau turbut greit riesutus gliadysit!! biggrin.gif o kaip jums su valgtmu ir zirzimu??? ar gi nieko nejutote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 20 balandžio 2008 - 16:15
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 20, 15:44)
Laba 4u.gif
Pasigirsim  blush2.gif , turim 5 dantuką thumbup.gif , šiandien rėkėm iš skausmo, bet rezultatas yra bigsmile.gif

nu ir saunuoliai thumbup.gif ,jau tiek dantuku turit thumbup.gif
o pas mus dar tik du apacioje,bet irgi prastai miega tai galvoju gal kur kitur jau dygs g.gif ,jau spejo dviem dantukais man svetaineje staliuka apgrausti lotuliukas.gif ,tai dabar turiu saugoti doh.gif
Atsakyti
o mus siandien sloga uzpuole verysad.gif negali prakvepuoti vargse. tai naktis bus visai be miege jauciu ax.gif
Atsakyti