Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(agnita @ 2008 04 21, 15:08)
suprantu  drinks_cheers.gif , nieko, kažkada išlįs visi dantukai ir nebebus kankynės, jei nepradės gesti  doh.gif

jo islyst tai islys!!! tongue.gif bet kada ax.gif doh.gif KSENA o kaip jus krikstynas daret dideles ar ne!! nes mes zadam liepos men kai grysim i lietuva pakrikstyti!!!??? bet nezadu kazko didelio daryti, nes mano seima laaaabai maza!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 21 balandžio 2008 - 15:20
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 04 21, 15:15)
l
MIGDOLE- o jus taip anksti mesyte pradejot valgyt? kada? mes tai dar laukiam 7 menesiuku sukakties  g.gif
sekmes visoms!

Mesyte mazuliai gali pradet valgyt nuo 6.5men, jau turi pakankamai fermentu, kurie suvirskintu ja. taigi kasdien garu puode verdu degtuku dezutes dydzio gabaleli.pabandykit ir jus, bet is pradziu nuo puses degtuku dezutes dydzio kokia savaite, pavyzdziui vien versiena, nes organizmas turi priprast, po to triusiena.tada kalakutiena ir taip kaitaliot reik
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 21, 15:51)
Mesyte mazuliai gali pradet valgyt nuo 6.5men, jau turi pakankamai fermentu, kurie suvirskintu ja. taigi kasdien garu puode verdu degtuku dezutes dydzio gabaleli.pabandykit ir jus, bet is pradziu nuo puses degtuku dezutes dydzio kokia savaite, pavyzdziui vien versiena, nes organizmas turi priprast, po to triusiena.tada kalakutiena ir taip kaitaliot reik

migdole o tu ta mesyte maisai su darzovem ar vien duodi, o po to darzoves????????
Atsakyti
Ksena, jau dabar tikrai turesi aprasyt kaip svente vyko smile.gif visoms labai ydomu. ar pirkot spec rubus ir kur?mes tai norim uzsisakyt saldainiu specialiu (popiereli, I KURI BUS IVINIOTI SALDAINIAI. gal turit ideju ka uzrasyt?as galvojau:SIMUKO SALDAINIS. ar SIMUKO KRIKSTYNOS. dar apziurinejau pakvietimus. bet del ju dar tik uzklausima issiunciau i elstera.
Ksena dar parasyk pries kiek laiko derinot su kunigu ir kiek jam moket reikia? kelinta val ir ar ilga ceremonija?
Papildyta:
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 21, 16:55)
migdole o tu ta mesyte maisai su darzovem ar vien duodi, o po to darzoves????????

mesyte verdu kartu su bulve, morka ir kalafijoru, garu puode 20min.man net paciai skanu valgyt blush2.gif bet is pradziu tai viriau tik su bulve, po to tik su morka, tada kalafijoru, zodziu naujus ingridientus ivedu po viena ir ta pati duodu 5dienas is eiles.ir stebiu vaika.kol kas mums patinka sie produktai
Atsakyti
nauja tema krikstynos biggrin.gif kiek skaitau visos mamytes planuoja leliuko svente. na sita svente pas mus jau suplanuota. blush2.gif birzeli tikiuos, kad oras bus grazus, nes viena diena darom ir krikstynas ir vestuves mirksiukas.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 21, 18:22)
nauja tema krikstynos biggrin.gif  kiek skaitau visos mamytes planuoja leliuko svente. na sita svente pas mus jau suplanuota.  blush2.gif  birzeli tikiuos, kad oras bus grazus, nes viena diena darom ir krikstynas ir vestuves mirksiukas.gif  ax.gif
user posted image

kuria diena planuojat?mes birzelio28 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdole: 21 balandžio 2008 - 18:09
sveikos mamytės 4u.gif senokai neapsilankiau, nes vis per mažių laiko nėra ax.gif bet įdomu paskaitinėt, nes tikrai labai panašiai pas visas thumbup.gif mano atžalėlė labai neramiai miega naktim, nors ramus niekad ir nebuvo doh.gif be to, vis nepraeina sloga, o savaitgalį krikštynos bigsmile.gif ir maniškis taps krikščionimi thumbup.gif prisiruošiau visokių smulkmenų, žaidimukų, laikraštuką, tai tikiuos smagiai praeis ax.gif
KSENA mes irgi neturim dantukų, ir dar jokių dantenų patinimo ar kažko pan nematyti schmoll.gif tad neaišku, kada sulauksim ax.gif
kažkas apie mėsytę rašė, tai mudu irgi valgom, tik paskutiniu metu labai nenoriai, nors iš pradžių labai patiko smile.gif
tiesa, dar nepasigyriau, kad bando ropoti 4u.gif kelia užpakaliuką, iriasi į priekį, nors ir po trupučiuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis biggrin.gif Pradėsiu nuo krikštynų.Dalivavo šventėje patis artimiausios žmonės.Darem baliuką pas mus namuose,norėjau kavynėje,bet pagalvojau,kad tikrai mažiukui bus sunku ištverti ,o ypač man.Tai tam,kad būtu mažiau streso padarem namie.Dalivavo 15 žmonių ,vietos užteko visiems,gyvenam trijų kambarių bute.Bažnyčioje dalivavo 6 žmones: aš,vyras,viresnysis sūnus,krikštotėveliai ir mano sese.Su kunygų tarėmes prieš mėnėsį. O patį švente praejo pagal visas taisykles: ir dovanojame seneliams dovanos,skaitem 10 įsakymų krikšto tėveliams,skaitem eileraštukus,valgem krikšto vaikelio koše,žaidem fantus,padovanojame su mažiukų krikšto tėveliams padarytus pedučių antspaudos iš molio.Tik laikroštuko nepadarem,nespėjau.Ir žinoma užsakiau didelį torta specialiai papošta krikštynoms.Tik labai gailiosiu,kad neužsakiau fotografo,mes turim gerą skaitmenini fotika,bet vistiek profesionalas yra profesionalas,tai tikrai patarčiau mamytems nepagailieti pinigelių fotografui,geros meniškos nuotraukas liks geram prisiminimui jums ir vaikeliui.Dar klauset apie rubelius,kepuryte mums pasiūvo,o pats rubelis likes nuo pirmo sunaus,tai pagal papročius labai gerai rengti vaiką į broliuko rūbelius,jie atnęša sėkme.Tikrai šventė labai gražiai praejo ir svarbiausia mažiukas neišsigando tokio burio žmonių ir bažnyčioje elgesi gražiai, tik į pačia pabaigą pradėjo nerimauti,pavargo nuo ceremonijos.Labai daug gerų patarymų surasit Supermamoje apie krikštynas.Gero vakaro ir iki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 21, 19:08)
kuria diena planuojat?mes birzelio28 smile.gif

birzelio 28 diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 21, 18:22)
nauja tema krikstynos biggrin.gif  kiek skaitau visos mamytes planuoja leliuko svente. na sita svente pas mus jau suplanuota.  blush2.gif  birzeli tikiuos, kad oras bus grazus, nes viena diena darom ir krikstynas ir vestuves mirksiukas.gif  ax.gif
user posted image

bus galinga šventė thumbup.gif

QUOTE(gintariux.82 @ 2008 04 21, 22:05)
vis nepraeina sloga

ėch doh.gif , mes nuo vakar kankinamės, prieš mėn. irgi sirgo, tada užkrėtė mano tėvas, o dabar brolis atvažiavo su sloguojančia dukra, tai ir vėl doh.gif
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 21, 22:13)
Labas vakarėlis biggrin.gif Pradėsiu nuo krikštynų.

gal kokią nuotrauką įdėtum kaip atrodė ir visa kitą, įdomu būtu rolleyes.gif

mes vasarą galvojam apie krikštynas, gal kokį rugpjūtį g.gif , galvojau kavinėj, bet sutinku su tavim, kad sunkoka su tokiu mažiuku ilgėliau pabūti g.gif
Atsakyti
kas per laikrastis? ir kriksto kose?ir kokiu dovanu seneliams reik?gal inete zinot kur paskaityt?
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 04 22, 13:25)
kas per laikrastis? ir kriksto kose?ir kokiu dovanu seneliams reik?gal inete zinot kur paskaityt?

temoje apie šventes yra krikštynoms skirta tema, kur daugybė įvairių idėjų thumbup.gif aš viską ėmiau iš ten thumbup.gif laikraštuką šiaip dažnai krikštatėviai daro, bet aš žinau, kad mūsų nedarys, tai pati pasidariau ax.gif o košę irgi darysiu ax.gif radau širšių medaus receptuką, o ten tipo bus sūnelio košytė, kurios turės svečiai paragauti pasižadėję ką nors dėl šventės kaltininko lotuliukas.gif
Atsakyti