Sloga negerėja
labas mamytes, nu jo maniskis ir po truputuka, atbulas zliauzt bando, bet jei kas nepavyksta, supyksta ir labai greit supyksta, tada jau reikia ant ranku paimt.
o sianakt is vis kosmaras
keliausi prie mazio kas valanda.
kai visai mazutis buvo, tiek daznai nesikeliau nakti, o dabar... nzn niekaip nepraeina zirzliukas,
agnita as ir taip zuvyte
o sianakt is vis kosmaras
agnita as ir taip zuvyte
QUOTE(agnita @ 2008 04 23, 13:49)
mums irgi nosis užsikimšusi, o po vakarykščio skiepo dar ir šiandien temperatūros šiek tiek yra, tad gaila mažiuko
Raganiauskiene[COLOR=blue] mums irgi ši naktis katastrofa
nežinau, kas jam paskutinu metu naktimis darosi
o dantukų nematyti 
[/quote]
pas mano kleckiu du iltiniai dantukai lyg ir atsikise, nuo trecio men, bet dabar jau kokia trecia savaite, kaip naktinis zizliukas.
o ir dantukai niekaip ne vienas neprasikala
[/quote]
pas mano kleckiu du iltiniai dantukai lyg ir atsikise, nuo trecio men, bet dabar jau kokia trecia savaite, kaip naktinis zizliukas.
Mamytes, o yra vaikuciu, kuriems 6.5 menesiu isdygo iltiniai dantys?(antri, o pirmi apacioje). Nebuvau taip girdejus dar, o mano sunukui taip yra
Nieko baisaus, kad pirmi iltiniai isdygo. taip buna. nusiraminkit.
o mano mazius jau buciuotis moka
mamos nesirkit, laikykites
o mano mazius jau buciuotis moka
mamos nesirkit, laikykites
[quote=Raganiauskiene,2008 04 23, 14:34]
nežinau, kas jam paskutinu metu naktimis darosi
o dantukų nematyti 
[/quote]
o ir dantukai niekaip ne vienas neprasikala 
[/quote]
nu mes irgi vis dar be dantes taip kad kose lazykim!!! o kiti tegul riesutukus gliaudo
Papildyta:
o agnita!!!! ar gi ne greit laikas bega!? ka tik i sesta puslapi atsikelet is jau ne uz kalnu jau septintame busit!!!
[/quote]
[/quote]
nu mes irgi vis dar be dantes taip kad kose lazykim!!! o kiti tegul riesutukus gliaudo
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 04 23, 12:49)
Maniškis nuo vakar išmoko atbulai čiuožti, tai dabar jau ne vienam taške malasi, arba sukasi apie save, arba atgal pačiuožia, arba vartosi.
Sloga negerėja
, o man pačiai jau irgi ne kas, dar ir gerklę kutena. 
Sloga negerėja
o agnita!!!! ar gi ne greit laikas bega!? ka tik i sesta puslapi atsikelet is jau ne uz kalnu jau septintame busit!!!
QUOTE(mirasevindik @ 2008 04 23, 20:13)
tikrai
ateinantį pirmadienį jau mums 7mėn. bus, reikės išsikraustyti
QUOTE(agnita @ 2008 04 23, 20:39)
tikrai
, pati kartais stebiuosi kaip laikas greit bėga, anksčiau greit bėgo, o dabar jau tiesiog lekia
nieko, neuzilgo ir mes vatsikelsim pas jus
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 04 23, 21:17)
neišvengiamai
Labutis
Mamytes , norejau paklausti ar einata kartu su mažiukais į parduotuves apsipirkti?
Sveikos
Va ir mums pastarosios naktys katostrofa
Niekad neišmiegodavo visą naktį, kaip čia kažkurie geriečiai, niu bet dabar tai kas valandą verkia. Bet nepabunda ir valgyti nenori, o makaluojasi per miegus, sėdasi, griūna. Niu, žodžiu, košmariukas
O į parduotuves mes kartu seniai vaikštom - kur gi tą spirgą palikti? Dabar tai mes "kieti"
- kaip dideli jau prekių vežime toj atverčiamoj dalį sėdim, laikomės dairomės. Ir Maximose dabar net atskira kasa padaryta mamoms su molekulėm, tai ir eilėse stovėti nebereikia. Pagaliau bent vienas PC susiprotėjo
Ir šiaip, mamytės, ar nesusiduriat su šita problema - užeini kur nors su lialka ant rankų, o tau jokių nuolaidų, priėjimo be eilės ir pan?
Va ir mums pastarosios naktys katostrofa
O į parduotuves mes kartu seniai vaikštom - kur gi tą spirgą palikti? Dabar tai mes "kieti"
Ir šiaip, mamytės, ar nesusiduriat su šita problema - užeini kur nors su lialka ant rankų, o tau jokių nuolaidų, priėjimo be eilės ir pan?