O gal man mamytes galit padeti?
Mano sunus nebenori misinuko,-tamposi, spjauna, net susiraukia ir nei pro kur,-nei su buteliuku nei su sauksteliu pro sukastus dantis neilendu.Net nezinau,kas pasidare,-gydytoja liepe pradeti duoti pisinuko, tai pirmasias dvi dienas gere nors po truputi 30-60ml, o dabar niekaip. Geriam NAN 2.
Ar tai vaikas nenori butent NAN 2 skonio, ar nenori ,nes tai ne papulis,kuris iki siol buvo?
Ka daryti? pirkti kita misineli, ar netaip kazka darau?
mano suneliui 6 men. ir 20 dienu , nuo 5 menesiuku pradejom ragauti vaisiu tyrelis nuo 6 jau ragaujam darzoviu kosytes , na negaliu skustis jis jas valgo is pradziu kol paragauja sunkiau o paskui jau pats ziojasi .Vien darzoviu nieko sunkiau truputi valgo su mesyte bet jau baigiam priprasti.Suvalgo kol kas po labai nedaug, dar maitinu pati tai taip ir augam.Sedasi jau isikibes pats trumpai pasedi greitai virsta ant sono,isikibes sedasi ir jau spiriasi stotis.Vartosi nuo nugarytes ant pilvo ir atvirksciai ,labai daug burbuliuoja.
.Tik va dantuku dar neturime
smegenytes jau labi isbrinkusios , jau buna viena diena irzlesnis kita nieko.Miega tai gerai palyginus uzmiega vakare 8 ir keliasi 4 val.pavalgo ir vel miega iki 7 val.Diena miega mazai numiega kelis kart po pusvalanduka buna kad ismiega ir 2 val..Vaikstines dar nesodinu nes mediku patarimu kol jis pats gerai tvirtai nesedi nesodinti geriausia kokiam 7, 8 men. Na taip sake medikai .
.Soskes visai neciulpa ir su buteliuku truputi pykstames jau sunkiai nenorei is jo geria.Tai sitaip ir augam

Papildyta:
Pati nesusiduriau su sia problema kol kas ,nes maitinu dar pati, bet kiek zinau is draugiu patirties tai labai sunkei kol atrenka vaikui misinuka.Gal netinka butent sios rusies.Viena drauge tai isbande vos nevisos rusies misinukus kol atrado koki mazylei duoti , tai vemdavo tai viduriuodavo nuo kitu.
Tai manau pabandyk pakeisti misinuka .
Papildyta:
jo dar gali buti kol pripras prie butelio, reikes truputi pavargti .nes as ir pati bijausi to , nes maniskis kaip jau minejau nenori irgi is buteliuko gerti.Gerai kol dar pienuko yra papukuose
.
Dra pamirsau prideti mes sveriam 9 kg. ir ugis 74 cm
Papildyta:
Pati nesusiduriau su sia problema kol kas ,nes maitinu dar pati, bet kiek zinau is draugiu patirties tai labai sunkei kol atrenka vaikui misinuka.Gal netinka butent sios rusies.Viena drauge tai isbande vos nevisos rusies misinukus kol atrado koki mazylei duoti , tai vemdavo tai viduriuodavo nuo kitu.
Papildyta:
jo dar gali buti kol pripras prie butelio, reikes truputi pavargti .nes as ir pati bijausi to , nes maniskis kaip jau minejau nenori irgi is buteliuko gerti.Gerai kol dar pienuko yra papukuose
Dra pamirsau prideti mes sveriam 9 kg. ir ugis 74 cm
Labas mamytės
Mano pupytei šiandien lygiai 6 mėn. Na kiek sveriam ir kox ūgis nžn, nes esam ne LT ir nebuvom pas gyd. Bet tuoj grįšim ir lėksim, taip pergyvenu, kad tik viskas ok būtų, nes nebuvom pas gydytoja jau beveik du mėn. Na mano panelė labai komunikabili, kai einam pasivaiksčioti, ir būna ant rankų, nes vežimėlis kažkodėl priešas pasisdarė
tai eina visiems ir šypsosi kalbina. Dantukų neturim, bet taip nekantriai jų laukiam, nes mama jau mėn laiko sunkiai su leliuku susitvarko
Valgo daržovienes gerai, bet labiausiai mėgsta tas kur yra morkos, bet suvalgymo kiekis priklauso nuo dienos vieną karta 150ml, kitą tik 50ml, na o košes nelabai, bet kai padarau skystesnes valgo, bet šiaip tai tik avižinę, nes grikių labai nepatiko, o ryžiū taip ir ne, kitų dar nebandėm. Vaisių nevalgom ir sulčių negeriam, nes kažko pabėrę buvo, tai įtariu, kad ar nuo vaisių ar nuo kito mišinuko, tai gyd. sakė neduot kol kas, daržovės ir košės svarbiau
vat.. arbatytės ir negėrė, bet va pradėjo budinėtis apie 4 val ryto, nes eina miegot 9, tai duodu arbatytės ji man nemažai išgeria, tad ir diena po truputi pradėjo gerti. Vartosi puikiai nuo nugarytės ant pilviuko, bet šiaip tik iš vieno šono, vakar buvo įvykis pirmą kartą ji man užmigo gulėdama ant šono
nuo pilviuko nat nugarytės, tik atsitiktinai pasiverčia.
Dijanute dekui uz sveikinima
Shrekiuke sveikinimai su 6menesiukais
-musu pupos gime ta pacia diena
Cia aktuali tema siuo metu tai rasau savo irstorija su pratinimosi prie buteliuku ir misinuku.Kaip jau anksciau minejau mano panele neeme buteliuko-nes pripratus buvo prie papuko.Bandziau duot Hipp misinuka nepatiko,po to sugalvojau nusitraukt pienuko ir duot is buteliuko eme lengviau bet sunkiai suvalgydavo vos 10 ml
,mes naudojom "bebe confort"buteliukus,pakeitem i "avent" is situ eme daug geriau,bet reikejo pakovot kad valgytu-kovojom taip ispradziu rodem zaisliukus visokius kad atkreiptu demesi ir tuo paciu valgytu,geriausiai pasitarnavo mob telefonas su muzikom ir zaidimais.Kovojom 3dienas,sian suvalge 110ml pietum ir 150ml vakarienei
Tikiuosi mano istorija duos nors kiek naudos kovojanciom su buteliukais
Padariau isvada kad maziukus lengviau pripratint duodant savo pienuka ispradziu,po to misinukus pradet ir nuostabieji avent buteliukai-nes jie pimena papuli
Sekmes visom
Shrekiuke sveikinimai su 6menesiukais
Cia aktuali tema siuo metu tai rasau savo irstorija su pratinimosi prie buteliuku ir misinuku.Kaip jau anksciau minejau mano panele neeme buteliuko-nes pripratus buvo prie papuko.Bandziau duot Hipp misinuka nepatiko,po to sugalvojau nusitraukt pienuko ir duot is buteliuko eme lengviau bet sunkiai suvalgydavo vos 10 ml
Tikiuosi mano istorija duos nors kiek naudos kovojanciom su buteliukais
Padariau isvada kad maziukus lengviau pripratint duodant savo pienuka ispradziu,po to misinukus pradet ir nuostabieji avent buteliukai-nes jie pimena papuli
Sekmes visom
mamytes kreipiuosi i jus patarimo, mano drauges suneliui labai beria uzpakaliuka , jam 2 menesiukai. Isbande sauskelnias ivaires galvoja gal nuo ju , bet pastebejo kad ne , isbande visokius tepallus taip pat niekas nepadeda , pedietre israse kaskoki tepala nuo jo dar labiau isbere.Gal kas susiduret su sia problema ir galit patart ka tokiu atveju daryt.Ji yra Ispanijoje., gal kas sitoj sali esate ir zinot kokio tepaliuko pavadinima, kuris padejo.Ar gal ka nors is buities.
.
QUOTE(sandra_panda @ 2008 03 10, 14:30)
mamytes kreipiuosi i jus patarimo, mano drauges suneliui labai beria uzpakaliuka , jam 2 menesiukai. Isbande sauskelnias ivaires galvoja gal nuo ju , bet pastebejo kad ne , isbande visokius tepallus taip pat niekas nepadeda , pedietre israse kaskoki tepala nuo jo dar labiau isbere.Gal kas susiduret su sia problema ir galit patart ka tokiu atveju daryt.Ji yra Ispanijoje., gal kas sitoj sali esate ir zinot kokio tepaliuko pavadinima, kuris padejo.Ar gal ka nors is buities.
.
gal ji valo su servetelem uzpakaliuka?ar leidzia pakvepuot odytei po kiekvieno pamperso pakeitimo?istikruju jei daug vsisokiu tepaliuku tepe tai nuo to irgi galejo dar labiau susierzinti.Ar ji turi savo pienuko? maniskei kai buvo isbere su pienuku patepdavau ir leisdavau isdziut-padeda.Kas del Ispanijos yra temele kur ten gyvenancios lietuvaites bendrauja-gal ten uzklauskit,manau tikrai patars ispanijos mamytes
QUOTE(saule. @ 2008 03 10, 16:16)
gal ji valo su servetelem uzpakaliuka?ar leidzia pakvepuot odytei po kiekvieno pamperso pakeitimo?istikruju jei daug vsisokiu tepaliuku tepe tai nuo to irgi galejo dar labiau susierzinti.Ar ji turi savo pienuko? maniskei kai buvo isbere su pienuku patepdavau ir leisdavau isdziut-padeda.Kas del Ispanijos yra temele kur ten gyvenancios lietuvaites bendrauja-gal ten uzklauskit,manau tikrai patars ispanijos mamytes 
na taip valo su servetelem , dabar pradejo plaut uzpakaliuka ,bet leidzia pakviepot mazyli stengiasi palikti nuoga kuriam laikui , pries kiekviena maudyma taip pat leidzia mazyliui pabuti pliku uzpakaliuku,pienuko turi reikes pasakyt kad pateptu juo. Gali buti kad ir nuo kremo susielergizavo.Na daug niuansu. Labai dekui uz patarima reikes i ana foruma nueiti kur yra mamytes ispanes
Sveikos mamaites,
maniskei 6 men suejo penktadieni, kiek sveria ir ugi suzinosim tik kita penktadieni (butinai pasidalinsiu
)
Grazuole vartosi jau gera menesi, sedi savarankiskai apie 3 savaites, labai stengiasi pati atsisest ir ropot. Jei nori ka pasiekt (o yra gulscioj padeti) ridenasi iki to daikto
, o siaip be vaikstynes neisivaizduoju kaip gyvent reiktu - pas mus daug slenksciu ir visi kambariai vis per kelis laiptukus tai ji buna tik vienam kambari, bet viena palikt galiu tik vaikstynej, nes kitaip riksmai nerealus - siaip stovimos padeties reikalauja nuo 4 men.
Mes viska naudojam Avent -ir buteliukai ir uzpakaliuko kremuka ir t.t.t.t. labai patinka ir viskas tinka, buteliuko reikia tik kai su draugem kur islekiu - bet MB puikiai susitvarko.
Beja del taisykles - mes pradejom nuo darzoviu - tai net neziurejo, po to pabandem ryciu ir aviziniu dripsniu su visokiais vaisiais (obuoliai, melionai, moliugas) kapoja po 2 kart dienoj, ir dar laaaaabai megsta juoda duona
Labai pavydziu del miegelio - maniske miega ryte iki 11.00, bet vakare be 00.30 nenuvarau miegot niekaip, jei atsigula anksciau tai po valandos pabuna ir po to dar dvi valandas spektaklius organizuoja
maniskei 6 men suejo penktadieni, kiek sveria ir ugi suzinosim tik kita penktadieni (butinai pasidalinsiu
Grazuole vartosi jau gera menesi, sedi savarankiskai apie 3 savaites, labai stengiasi pati atsisest ir ropot. Jei nori ka pasiekt (o yra gulscioj padeti) ridenasi iki to daikto
Mes viska naudojam Avent -ir buteliukai ir uzpakaliuko kremuka ir t.t.t.t. labai patinka ir viskas tinka, buteliuko reikia tik kai su draugem kur islekiu - bet MB puikiai susitvarko.
Beja del taisykles - mes pradejom nuo darzoviu - tai net neziurejo, po to pabandem ryciu ir aviziniu dripsniu su visokiais vaisiais (obuoliai, melionai, moliugas) kapoja po 2 kart dienoj, ir dar laaaaabai megsta juoda duona
Labai pavydziu del miegelio - maniske miega ryte iki 11.00, bet vakare be 00.30 nenuvarau miegot niekaip, jei atsigula anksciau tai po valandos pabuna ir po to dar dvi valandas spektaklius organizuoja
O mes jau su vaikstynem bandom vaiksciuoti
Dar nelabai iseina tik sonu arba atbulomis
labai
,sokinedamas nueina iki savo tikslo
QUOTE(Paprastoji @ 2008 03 12, 12:52)
O mes jau su vaikstynem bandom vaiksciuoti
labai
,sokinedamas nueina iki savo tikslo 
Sveikinam