Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(sandra_panda @ 2008 03 13, 15:37)
sveikutes , mes kai buvom gryze i Lt atostogu pries pora menesiu tai irgi vedem savo mazyli profilaktiskai pas masaziste , ismasazavo sunu apziurejo kaip vystosi. tuo metu jam buvo 5 menesiukai tai sake jau kai ka daro kaip 6 men vaikai.Tik va dabar pradejom kosytes valgyt , tai jam nuo pirktiniu kosyciu , grudu ir t.t ten ju visokiu  yra, kur reikia su misinuku arba mamos pienu ruosti, tai uzkietiejo viduriukai.Pedietre sako neduoti jos . bet as manau kad mazylis turi prie visko priprasti ir po truputi visko paragauti.Patarkit ka daryt?  g.gif  doh.gif

Jeigu duodi grūdų košytes, tai gali į jas dėti slyvų tyrelės, arba truputį aliejuko įpilti, pabandyk...

Jau 2 dienos draugaujam su puoduku (Gavom tokį prabangų klorzetą dovanų clap.gif ) tai tik naktį su sauskelnėm buvo, o šiaip pertas 2 dienas tik 2 palutes sugadinom. Ir mažo ir didelio reikalo einam ant puoduko thumbup.gif . Aišku sėstis jai neleidžiu, palaikau už pažastyčių ir valio-o-o-o-o. Mes jau didelės panos bis.gif
Atsakyti
mums 6 men ir savaite, diena pries sukankant pusei metuku pasirode pirmieji dantukai biggrin.gif thumbup.gif Jūsų liniuotė:

Tam kad įdėti į forumą, nukopijuokite žemiau esančią eilutę į jūsų parašą forume:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Paprastoji @ 2008 03 13, 16:54)
jaigu uzkietejo,tai aisku neduok schmoll.gif .
As tai isverdu bulvite,morkyte,gabaliuka versienos ir su blenderiu viska susmulkinu(ir to sultynio biskiuka ipilu) thumbup.gif nu su mielu noru valgo
essen.gif .
O ka tie pirkti chimikatai,paziurek ju galiojimus,koks normalus maistas galios metus?Perku tik jeigu kur vaziuojam,o namie tik sveikas maistas good.gif

As tai irgi tik uz sveika maista,pati buvau pradejusi duoti pirma is pakeliu o po to man nevalge jokiu kosiu,tai dabar net neduodu tu is pakeliu,o tik pati kur isverdu,ir niekam nepatarciau tu sintetiniu kosiu,aisku jei ekstra atveju,pvz.kelioneje...Paprastoji,o tu jau duodi mesyte?Mums gydytoja sake tik nuo 7 men.galesim,mums uz savaites bus 7 men.As tai i kose dar idedu kopusto ir saldytu zirneliu,o paskaninu su grietine biski,tai kerta irgi apsilaizydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shliuze @ 2008 03 13, 19:23)
As tai irgi tik uz sveika maista,pati buvau pradejusi duoti pirma is pakeliu o po to man nevalge jokiu kosiu,tai dabar net neduodu tu is pakeliu,o tik pati kur isverdu,ir niekam nepatarciau tu sintetiniu kosiu,aisku jei ekstra atveju,pvz.kelioneje...Paprastoji,o tu jau duodi mesyte?Mums gydytoja sake tik nuo 7 men.galesim,mums uz savaites bus 7 men.As tai i kose dar idedu kopusto ir saldytu zirneliu,o paskaninu su grietine biski,tai kerta irgi apsilaizydama  lotuliukas.gif

Buvau pas gydytoja 5,5men,tai sake jau reikia duot,tai ir pradejau ax.gif Maziui patiko,tai taip ir valgom apsilaizydami thumbup.gif .
Kopusto ir as idedu,buna ir svoguniuko pora gramu,o nuo zirnelio nepucia pilvuko??? blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes na ir mes prie jusu prisijungiam atkeliavom is 5 menesiuko tai jau su kitais ir pazystami drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(kristina.domeikiene @ 2008 03 13, 19:00)
Jau 2 dienos draugaujam su puoduku (Gavom tokį prabangų klorzetą dovanų  clap.gif ) tai tik naktį su sauskelnėm buvo, o šiaip pertas 2 dienas tik 2 palutes sugadinom. Ir mažo ir didelio reikalo einam ant puoduko  thumbup.gif . Aišku sėstis jai neleidžiu, palaikau už pažastyčių ir valio-o-o-o-o. Mes jau didelės panos  bis.gif

geras...kaip fainiai, o kaip supranti kada reikia sodinti.Na didelio reikalo, tai dar suprantu, o sysioti kada? mes irgi jau noretume pradeti pratinti prie sito reikalo.
Atsakyti
QUOTE(kristina.domeikiene @ 2008 03 13, 18:00)
Jeigu duodi grūdų košytes, tai gali į jas dėti slyvų tyrelės, arba truputį aliejuko įpilti, pabandyk...

Jau 2 dienos draugaujam su puoduku (Gavom tokį prabangų klorzetą dovanų  clap.gif ) tai tik naktį su sauskelnėm buvo, o šiaip pertas 2 dienas tik 2 palutes sugadinom. Ir mažo ir didelio reikalo einam ant puoduko  thumbup.gif . Aišku sėstis jai neleidžiu, palaikau už pažastyčių ir valio-o-o-o-o. Mes jau didelės panos  bis.gif

saunu sveikinam kad jau ismokt naudotis naktiniu podeliu 4u.gif .Aciu uz patarima vakar daviau slyva sutrinta su obuoliuku tai siannakt miegojom gerai 9 val. vakaro iki 8 val. ryto thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paprastoji @ 2008 03 13, 20:17)
Buvau pas gydytoja 5,5men,tai sake jau reikia duot,tai ir pradejau ax.gif Maziui patiko,tai taip ir valgom apsilaizydami thumbup.gif .
Kopusto ir as idedu,buna ir svoguniuko pora gramu,o nuo zirnelio nepucia pilvuko??? blush2.gif

Nu siaip atrodo kad nepucia pilvuko,as labai nedaug idedu,kelis tik.Mus nuo morku beria tai nebededu,turbut ir nebegales ju valgyti,nes buvau padariusi pertrauka po to vel idejau ir isbere...As tai nesuprantu tu gydytoju...vieni sako taip kiti jau kitaip...o musu tai visada viska liepia veliau daryti,nu gal ir gerai,spes dar prisivalgyti visokiu nesamoniu... biggrin.gif
Papildyta:
Mano maze miega tai galiu prie kompo pasedeti.As irgi galvoju kad reikia jau nupirkti naktini puoduka,laikas po biski mokintis.Bet isivaizduoju kaip bus sunku ismokti,juk visa laika priprato su pamperiais,o dabar reikes daryti i puoda schmoll.gif Siaip sako kad geriausiai vaikai ismoksta kai nueina i darzeli,ten visi vienu metu eina ant puoduko,mato vienas kita ir taip ismoksta.Nu bandysim kaip cia bus kazin...tik nezinau koki pirkti,gal su muzikele?!
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2008 03 13, 03:17)
Sveikos mamytės  smile.gif Mes šį mėnesį priaugom tik 0,5cm ir 200gr.  Iki šiol valgė tik MP. Aš sunerimus, pradėjau primaitinti: mišinėliu Aptamil (NAN 1 nepatiko), valgom obuoliuką, obuolį su moliūgu, bulves su moliūgu, grikiu košę  thumbup.gif . Perku HIPP. Papildomas maistas labai patinka  biggrin.gif  Turi jau tris dantukus. Mamai kelis kartus kando į papuką  tongue.gif
Vartosi gerai jau nuo trijų mėn., dabar labai nori stovėti. Bandau sodinti, o jis stojasi g.gif . Stovi laikydamasis už lovos krašto ir žvalgosi. Palikti vieną lovytėje negaliu - apsiverčia, sukasi aplink savo ąšį ir apsidaužo galvytę į lovos sieneles  doh.gif Dažniausiai nešioju ant rankų, nes daktarė sakė, kad stovėti vaikui dar per anksti, gali kojos iškrypti.
Daug kalba, jau gerai pasako "mama", "am am", "tete", "ate". Bet paprašytas nepasako ax.gif , kuklinasi. Kalba prieš miegą ir pavalgius.
Miega dar su mama, nes nakti valgo nuo 5 iki 10 kartų, aš jau neskaičiuoju lotuliukas.gif , pripratau. Einam gulti apie 21.30, bundam 7.30 - 8.00. Dienos metu miega tris kartus po pusvalandį.  thumbup.gif  Galiu nusiprausti ir pavalgyti.  biggrin.gif
Sekmės visoms!

Atsakyti
Mamytes norejau jusu paklausti mirksiukas.gif ar jusu vaikuciai jau rodo oziukus g.gif ?Nes maniskiui tai jau pamperso negaliu pakeist doh.gif pilvuka i virsu ir rekia doh.gif ,jai paguldai irgi iskarto riksmas doh.gif .ar cia visi tuokie,ar cia maniskis jau kaprizus rodo?Net pergiventi pradejau gal kas su nervais jam?(tfu,tfu,tfu) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2008 03 13, 03:17)
Sveikos mamytės  smile.gif Mes šį mėnesį priaugom tik 0,5cm ir 200gr.  Iki šiol valgė tik MP. Aš sunerimus, pradėjau primaitinti: mišinėliu Aptamil (NAN 1 nepatiko), valgom obuoliuką, obuolį su moliūgu, bulves su moliūgu, grikiu košę  thumbup.gif . Perku HIPP. Papildomas maistas labai patinka  biggrin.gif  Turi jau tris dantukus. Mamai kelis kartus kando į papuką  tongue.gif
Vartosi gerai jau nuo trijų mėn., dabar labai nori stovėti. Bandau sodinti, o jis stojasi g.gif . Stovi laikydamasis už lovos krašto ir žvalgosi. Palikti vieną lovytėje negaliu - apsiverčia, sukasi aplink savo ąšį ir apsidaužo galvytę į lovos sieneles  doh.gif Dažniausiai nešioju ant rankų, nes daktarė sakė, kad stovėti vaikui dar per anksti, gali kojos iškrypti.
Daug kalba, jau gerai pasako "mama", "am am", "tete", "ate". Bet paprašytas nepasako ax.gif , kuklinasi. Kalba prieš miegą ir pavalgius.
Miega dar su mama, nes nakti valgo nuo 5 iki 10 kartų, aš jau neskaičiuoju lotuliukas.gif , pripratau. Einam gulti apie 21.30, bundam 7.30 - 8.00. Dienos metu miega tris kartus po pusvalandį.  thumbup.gif  Galiu nusiprausti ir pavalgyti.  biggrin.gif
Sekmės visoms!

skaičiau, skaičiau ir nutariau parašyti ir aš, nes toks pavydas suėmė dėl Jūsų pasiekimų. O mes jau 6,5 mėn. bet ne tik, kad dar vieni nesėdim, bet ir beveik nesivartom. Labai nemėgsta gulėti ant pilvuko, tai gal dėlto. g.gif
O šiaip tai labai judrus ir guvus.
Atsakyti
Jo maniske irgi rodo oziukus,cia turbut toks amzius,jau daugiau ka supranta...manoji pyksta jei ka nors nori ir neduodi jai,tai urzgia ir paraudonuoja netgi,o mums su vyru juokas ima,kad tokia spendrike ir ozius dar rodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shliuze: 14 kovo 2008 - 16:59