Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

Del oziuka tai tiesa as irgi galiu prisideti . maniski irgi kai parodo savo oziukus ax.gif ypac kai atsibosta vienam gulet , kai nori ko nors ir negauna.Tai parausta is pykscio ir asaru kalnai schmoll.gif doh.gif Dar pyksta labai kai nori miego ir valgyt.
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif

mano zuikiui irgi 6 men. Palyginus su kitu vaikiuku pasiekimais, maniskis dar tinginiukas blush2.gif vartytis pradejo tik diena iki 6 menesio rolleyes.gif
sedet dar nesedi,nors labai nori bigsmile.gif
butent si menesi pastebejau,kad vaikinas tapo zirzaliukas,jei ko nori issireikalauja riksmais ax.gif
nemegsta buti vienas schmoll.gif ramybes valandele turiu tik tada kai jis sokineja sokliuke cool.gif
valgom MP, misinuka ir zinoma kosytes,darzovienes, vaisiu tyreles. thumbup.gif
arbatu nelabai geria,tai stengiuos bent vandenuko isiulyt bigsmile.gif
vis dar esam bedanciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shliuze @ 2008 03 06, 00:38)
Sveikos mamiciukes! As tai i vaikstynes idejau kai suejo 6 menesiai,siaip kiek esu prisiklausiusi apie jas tai nelabai gerai vaikams,bet aisku kaip sake viena mamyte,juk visa diena nebuna jose,o siaip palengvina man darba,galiu ir susitvarkyti,ir valgyti padaryti,kartu bunam salia,maniske labai ziuri kai ka nors darau.Gal buciau ir nedejusi,bet kadangi ji tokia tinginiuke,nenori nei vartytis,nei ant pilviuko guleti,tai vaikui vis smagiau,viska mato,domisi...aisku kiekviena turim savo nuomone.
O del miego tai miegam du kartus per diena,o nakciai gulti einam kokia 22.30 ar 23.00 val.Anksciau labai daznai noredavo diena miegoti,bet uztat nemiegodavo nakti,tai gydytoja patare diena daug nemigdyti,tada nakti geriau miegos,o dabar taip ir yra,pamucinam,nuvargsta ir geriau miega...o keliasi 8.30 ir mamyte zadina snekedama savo kalba  biggrin.gif

Matau, kad musu vaikuciai skiriasi tik keliom dienom. rolleyes.gif Maniskis irgi nenori nei guleti ant pilvelio, nei vartytis, pats nesedi. Buvau susirupinusi, bet matau, kad ne mano vienos toks tinginiukas. g.gif As taip pat mastau apie vaikstyne, nes maziulis labai jau nemegsta guleti, pastoviai reikia nesioti. tik siek tiek neramu, nes dar pats nepasedi. Noreciau zinoti, kaip sekesi pradzioje?

Atsakyti
QUOTE(DonaK @ 2008 03 12, 22:03)
Sveika, mes gyvenam Kedainiuose. O kur jus? Labai malonu rasti draugu, kurie gime ta pacia diena. Mano mazius is viso sunkiai geria is buteliuko, o apie tai, kad ji laikytu is viso nekalbu.

user posted image

Sveiki , sveiki mes iš Kauno , vakar buvom pas gydytoją, gavom du skiepukus, sveriam 9,3 kg ir esam 74 cm ūgio , va kokie mes dideli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antona @ 2008 03 15, 10:53)
Matau, kad musu vaikuciai skiriasi tik keliom dienom.  rolleyes.gif Maniskis irgi nenori nei guleti ant pilvelio, nei vartytis, pats nesedi. Buvau susirupinusi, bet matau, kad ne mano vienos toks tinginiukas. g.gif As taip pat mastau apie vaikstyne, nes maziulis labai jau nemegsta guleti, pastoviai reikia nesioti. tik siek tiek neramu, nes dar pats nepasedi. Noreciau zinoti, kaip sekesi pradzioje?

Jeigu tvirtai stovi ant kojiciu,tai jau gali det i vaikstynes thumbup.gif
Maniskis tai is pradziu neejo,bet sokinejo i preki,atsispirdamas kojitem lotuliukas.gif ,paskui tik sonu eidavo,o dabar tai jau kaip zmogus vaiksto biggrin.gif .Bet as ilgai nelaikau kelis kartus per diena po pora minuciu bigsmile.gif
O del oziuku tai nuraminot,pasirodo jie visi tokie ax.gif ,matyt charakteris formuojasi didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Paprastoji @ 2008 03 14, 21:08)
Jeigu tvirtai stovi ant kojiciu,tai jau gali det i vaikstynes thumbup.gif
Maniskis tai is pradziu neejo,bet sokinejo i preki,atsispirdamas kojitem lotuliukas.gif ,paskui tik sonu eidavo,o dabar tai jau kaip  zmogus vaiksto biggrin.gif .Bet as ilgai nelaikau kelis kartus per diena po pora minuciu bigsmile.gif
O del oziuku tai nuraminot,pasirodo jie visi tokie ax.gif ,matyt charakteris formuojasi  didis.gif

tai, kad maniskiui tas charakteris taip formuojasi jau nuo 1 men. mirksiukas.gif Tai iki 5.5 men. praktiskai pranesiojau ant ranku. Po to buvo laikinas pagerejimas, dziaugemes visi. thumbup.gif o pries 10 dienu paskiepijome ir vel charachteris sugrizo. Kadangi nesioti jau nebeturiu sveikatos, visgi sveriam beveik 9 kg, tai matau vienintele iseiti - vaikstyne. g.gif
O gal kas turi kokiu gersniu ideju?
Atsakyti
Labas mamites. Sendien einu baliavoti gimtadieni. Maziuka pas mama 1 karta paliksiu, nakvinei. Pas mane valgo dar MP. Prisaldziau, jai nuvesiu. Noriu paklausti ta pieneli reikia tik istirpinti ir biski pasilditi? Nes drauge sake reikia beveik iki virimo pasilditi. Nezinau kaip man cia paviks, sirdis skauda.
Atsakyti
QUOTE(antona @ 2008 03 15, 10:53)
Matau, kad musu vaikuciai skiriasi tik keliom dienom.  rolleyes.gif Maniskis irgi nenori nei guleti ant pilvelio, nei vartytis, pats nesedi. Buvau susirupinusi, bet matau, kad ne mano vienos toks tinginiukas. g.gif As taip pat mastau apie vaikstyne, nes maziulis labai jau nemegsta guleti, pastoviai reikia nesioti. tik siek tiek neramu, nes dar pats nepasedi. Noreciau zinoti, kaip sekesi pradzioje?

Mes jau beveik menuo kaip vaikstynese tupim biggrin.gif ir labai dziaugiuosi,nes maniske irgi labai pripratusi prie manes,o dabar idedam i vaikstynes apkraunam zaislais ir ji ten duodasi su jais,sneka savo kalba,taip gal greiciau ismoks vaikscioti,aisku pradzioj sliauzioti g.gif Nu maniske tai pasedi ilgai viena,tik pati atsisesti nemoka...Siaip dar turim ta kilima kur galima net i lovele padeti ir vaika ant jo paguldyti,bet as ant grindu guldau,tai ten irgi kabo visokiu zaislu ir ji zaidzia,irgi geras dalykas,aisku juk jiems atsibosta vis guleti ir guleti.Duok ka nors idomaus jam,ne zaisla o taip ka nors pagriauzti,nes jie juk nori to ko negalima,savi zaislai nusibosta.O siaip i vaikstynes geriau deti su tapkytem,bet kad padas butu kietas ir nesilankstytu,mums gydytoja taip sake,kad nevaiksciotu paskui ant pirstu galu.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Mums taip pat jau 6 men. Musu pasiekimai: turime du dantukus thumbup.gif , stipriai vartomes, mokam pasakyti mamam kai tik mama pradeda ka nors valgyti. Sveriam 8,9 kg., ugis 72 cm. Drutas vyrukas thumbup.gif . Buvom susirge bronchitu, taciau jau issikapstem bigsmile.gif . Valgom viska ka duoda mama. Ir darzoviu koses su mesa, ir visas kitas koses: 5 grudu, ryziu, aviziniu dribsniu,grikiu, manu. Vaisius taip pat megsta, duodu hipp vaisines koseles. Nezinau g.gif , vis dar baisu man i vaikstyne statyti, mmmmm nors labai nori stoveti. Ismiegam nuo 21 val. iki 7 val. ryto.
Buvo uzejas bumas verkti pamacius svetima zmogu, taciau dabar jau nieko, net ir nusisypso. drinks_cheers.gif
Gal atsilieptu mama, su kuria gulejau vienoje palatoje Kauno klinikose. Zinau, kad mergaites vardas Kotryna. Idomu, kaip joms sekasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akutes: 15 kovo 2008 - 16:07
QUOTE(shliuze @ 2008 03 15, 02:52)
Mes jau beveik menuo kaip vaikstynese tupim  biggrin.gif  ir labai dziaugiuosi,nes maniske irgi labai pripratusi prie manes,o dabar idedam i vaikstynes apkraunam zaislais ir ji ten duodasi su jais,sneka savo kalba,taip gal greiciau ismoks vaikscioti,aisku pradzioj sliauzioti  g.gif  Nu maniske tai pasedi ilgai viena,tik pati atsisesti nemoka...Siaip dar turim ta kilima kur galima net i lovele padeti ir vaika ant jo paguldyti,bet as ant grindu guldau,tai ten irgi kabo visokiu zaislu ir ji zaidzia,irgi geras dalykas,aisku juk jiems atsibosta vis guleti ir guleti.Duok ka nors idomaus jam,ne zaisla o taip ka nors pagriauzti,nes jie juk nori to ko negalima,savi zaislai nusibosta.O siaip i vaikstynes geriau deti su tapkytem,bet kad padas butu kietas ir nesilankstytu,mums gydytoja taip sake,kad nevaiksciotu paskui ant pirstu galu.

Turim ir mes ta kilimuka, ir atskirai dar nupirkom toki buomeli su ivairiais ir kabanciais, ir besisukanciais zaisliukais, bet.... g.gif atrodo, kad tam ponaiciui niekas neidomu, tik stebeti pasauli is aukstai, t.y. nuo mamytes ranku. Nes vaikinas tikrai labai jau smalsus, todel gal vaikstyne kazkiek isgelbes, nes paciai jau net masazai negelbeja nuo nugaros skausmu.
O jus saunuoles, kad neissigandot visu gasdinimu ir aiskinimu, kaip negerai ir nesveika vaikstynes, sokliukai ir aplamai visa kas kazkiek padeda moms ir nelengva kasdienybe palengvina.
Atsakyti
QUOTE(antona @ 2008 03 15, 17:26)
Turim ir mes ta kilimuka, ir atskirai dar nupirkom toki buomeli su ivairiais ir kabanciais, ir besisukanciais zaisliukais, bet.... g.gif atrodo, kad tam ponaiciui niekas neidomu, tik stebeti pasauli is aukstai, t.y. nuo mamytes ranku. Nes vaikinas tikrai labai jau smalsus, todel gal vaikstyne kazkiek isgelbes, nes paciai jau net masazai negelbeja nuo nugaros skausmu.
O jus saunuoles, kad neissigandot visu gasdinimu ir aiskinimu, kaip negerai ir nesveika vaikstynes, sokliukai ir aplamai visa kas kazkiek padeda moms ir nelengva kasdienybe palengvina.

Tai jau tikrai palengvina! Man irgi labai skaudedavo viena ranka,nes maniske kitaip nemiega,turiu ja supti,o yra nelengva mergicka,tai kazkas buvo man su ranka,is vidaus kazkaip skaudejo,bet dabar stengiuosi pamucinti ilgiau kad duociau tik atsigerti ir nuluzta is karto.Aisku biski bijau kad nepakenktu tos vaikstynes,bet reikia viska isbandyti,juk mes irgi mamos norim pailseti,o svarbiausia matau kad jai patinka,jau pamato kad as einu i virtuve,tai stumiasi su kojytem ir eina ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antona @ 2008 03 15, 13:17)
tai, kad maniskiui tas charakteris taip formuojasi jau nuo 1 men.  mirksiukas.gif Tai iki 5.5 men. praktiskai pranesiojau ant ranku. Po to buvo laikinas pagerejimas, dziaugemes visi. thumbup.gif  o pries 10 dienu paskiepijome ir vel charachteris sugrizo. Kadangi nesioti jau nebeturiu sveikatos, visgi sveriam beveik 9 kg, tai matau vienintele iseiti - vaikstyne. g.gif
O gal kas turi kokiu gersniu ideju?

sveikos mamytes 4u.gif
as jau irgi statau siek tiek i vaikstyne nes jau tvirtai stovi ant kojyciu . taigi jau spejo ir zbitka padaryti : nuejo i miegamaji ir nuskyne mano gelei lapa nono.gif
o vartosi jau senokai ir ant pilvo ir ant nugaros apsivercia . paskutiniu metu labai piktas ,gal dantukas lys nes neturim ne vieno . o vienam forume skaiciau kad mamos nupirko vaikiukams ne vaikstynes o stumduka ,kur vaikas isikibes eina thumbup.gif
Atsakyti