Sveikos, mielosios. Mano sūnus irgi margutis, jau šešti metai. Pirmiausia noriu pasakyt dėl aplinkinių reakcijos - visokių yra, kiti nė rankos sveikindamiesi neduoda, bet juk tos dėmės yra lygioje gražioje odoje, na ir kas, kad kitos spalvos. Esat visos gražios ir nekreipkit dėmesio į žmonių, kurie turi proto problemų, replikas.
Norėjau paklausti, kokius apsauginius kremus renkatės, gal žinot, kuris geresnis?
QUOTE(Una Li @ 2008 06 12, 22:38)
Norėjau paklausti, kokius apsauginius kremus renkatės, gal žinot, kuris geresnis?
Į kelionę vežiausi Nivea 20 ir 30 , tai netepant sąžiningai kažkiek įdegiau, o sūnelį tepiau vaikišku Nivea 30 tai visi jaukiasi ar vaiko nevežėmės

Del viticolor. Teko isbandyti. Siulyciau labai atsargiai. Pirma karta tik nusipirkus, kada pradejau tepti labai apsidziaugiau, maniau cia jau bus tai ko mums reikia. Mat jis iskart su spalva. Beda ta jog po kurio laiko jis smarkiai uzruduoja, tiksliau uzgeltonuoja. taigi nubudus ryte ir pamacius dar baisesnius nei baltos demes rastus ziauriai susinervinau. Zdz su tuo tepalu reikia jausti kiek laiko ji laikyti, po to nuplauti. Ir rezultatas is tiesu ne ka geresnis nei nuo eiliniu rudinanciu tepalu. Nelabai vertas kainos.
QUOTE(gintarie @ 2008 06 03, 13:24)
na,gal...
i ar esate bandziusios VITICOLOR ???
ar padeda? greit nusiplauna? lauksiu atraskymuu....

ar padeda? greit nusiplauna? lauksiu atraskymuu....

Sveiki visi .

Bet ka galiu pasakyti uzsitepus viticolor ant veido lengviau paskui maskuoti su kitom priemonem .

QUOTE(beata_abc @ 2008 05 21, 19:22)
Faina kad atrase, na bet tos tabletes tikrai brangiai iseina
, Gal bandysiu vartoti kaip rekomenduoja Folic Acid 800mcg, daily.
Vitamin B12 1000mcg, daily.
Vitamin C 500mg, daily.
ir dar pirkau Vitix tepala. Kazkaip labai brangu is Amerikos siustis.

Vitamin B12 1000mcg, daily.
Vitamin C 500mg, daily.
ir dar pirkau Vitix tepala. Kazkaip labai brangu is Amerikos siustis.
Aš irgi esu girdėjusi, kad žmonės įveikė savo vitiligo gerdami dideles dozes vitamino B ir folinės rūgšties. Bet jūs man paaiškinkit, tai kiek tų tablečių reikia išgerti per dieną, kad tą kiekį gauti? Čia gi arkliškos dozės nurodytos

Cia citata is to website'o apie Vitilax. ir rekomenduojamas vit kiekis visur panasus.
Dr. Lis alternative herbal treatment plan to cure your vitiligo permanently focuses on balancing your immune system from the inside and stimulating the re-pigmentation from the outside.
1.
Healing from inside: Taking Vitilax Capsules to balance your immune system will stimulate re-pigmentation in the white patches of skin and prevent further loss of pigment.
2.
Control from outside: Applying Vitilax Skin Oil on the white patches to bring back the natural color of the skin.
3. Vitamin Recommendation (for adult):
Folic Acid 800mcg
Vitamin B12 1000mcg
Vitamin C 500mg
Once or twice daily.
4. Tips of maintenance:
Diet: a. Vitamin and minerals are strongly recommended;
b. Eating dark colored vegetables such as spinach, broccoli,
nuts, oats, and wheat can promote healing of vitiligo;
c. Minimize consumption of alcohol and spicy food.
Stress: Try to reduce your stress level by doing exercise; getting enough sleep, etc.
Sunblock: Always put on sunblock when staying outside. Sun damage could induce or aggravate Vitiligo.
Dr. Lis alternative herbal treatment plan to cure your vitiligo permanently focuses on balancing your immune system from the inside and stimulating the re-pigmentation from the outside.
1.
Healing from inside: Taking Vitilax Capsules to balance your immune system will stimulate re-pigmentation in the white patches of skin and prevent further loss of pigment.
2.
Control from outside: Applying Vitilax Skin Oil on the white patches to bring back the natural color of the skin.
3. Vitamin Recommendation (for adult):
Folic Acid 800mcg
Vitamin B12 1000mcg
Vitamin C 500mg
Once or twice daily.
4. Tips of maintenance:
Diet: a. Vitamin and minerals are strongly recommended;
b. Eating dark colored vegetables such as spinach, broccoli,
nuts, oats, and wheat can promote healing of vitiligo;
c. Minimize consumption of alcohol and spicy food.
Stress: Try to reduce your stress level by doing exercise; getting enough sleep, etc.
Sunblock: Always put on sunblock when staying outside. Sun damage could induce or aggravate Vitiligo.
Sveikos seniai jau neberasiau o tik skaitynejau.Viena gera naujiena galiu parasyt, snekejau su savo kosmetologe, jos giminaite yra chemike, sake jau yra israstas vaistas nuo baltmes, tik dar nepaleistas i apyvarta, nes nesertifikuotas, po poros mazdaug metu bus prekyboje. Dar sviezia naujiena is mociutes savo isgirdau, skaite lyg sveikatos laikrastyje, kad padeda ziemine bulve, kad ja reikia trinti musu demes.
Nezinau mano optimizmas jau seniai isgaraves, esu visa didelem demem nuseta net po akim ratilai apie nosi didelis baltas plotas,geda net i zmones ziuret, atrodo visi tik ir ziuri.
Bet pastebejau si pavasari, kai susireguliavau mityba, numeciau 10 kg., tai demes nebeplinta, laikosi tokios dideles,bet nedideja.
Tai va kiek daug prirasiau sekmes ir stiprybes visoms.
Nezinau mano optimizmas jau seniai isgaraves, esu visa didelem demem nuseta net po akim ratilai apie nosi didelis baltas plotas,geda net i zmones ziuret, atrodo visi tik ir ziuri.
Bet pastebejau si pavasari, kai susireguliavau mityba, numeciau 10 kg., tai demes nebeplinta, laikosi tokios dideles,bet nedideja.
QUOTE(zylute75 @ 2008 06 29, 18:10)
Sveikos seniai jau neberasiau o tik skaitynejau.Viena gera naujiena galiu parasyt, snekejau su savo kosmetologe, jos giminaite yra chemike, sake jau yra israstas vaistas nuo baltmes, tik dar nepaleistas i apyvarta, nes nesertifikuotas, po poros mazdaug metu bus prekyboje. Dar sviezia naujiena is mociutes savo isgirdau, skaite lyg sveikatos laikrastyje, kad padeda ziemine bulve, kad ja reikia trinti musu demes.
O kurioj cia salyje israstas?
O kokios cia tos ziemines bulves

Na o mano mergaitei israse vitix tepala ir kvarco lempa naudot.Bet kiek skaitineju,tai ne dauk kam padeda
Bandysim organizma tirt,gal rasim kokia priezasty,del ko tos demikes atsiranda
Girdejau,kad gali but kokie organai nesveiki.

QUOTE(beata_abc @ 2008 07 01, 17:03)
Dar kitaip vadinasi topinambai, tokios aukštos žydi geltonai, jas lyg ir žiemą galima kasti, močiutės anksčiau jas augindavo darželiuose, atrodo lyg gėlės, o po žeme nedideli gumbai.
ziemines bulves auga pas mus darzuose,ja galima kasti apvalius metus,klausiau mociutes neranda to zurnalo,bet kiek prisimena reikia tas bulves sutarkuot ir tept.
ir as pabandysiu.
o chemike tai lietuvoj gyvena ir cia pas mus tuos vaistus isradineja.
ir as pabandysiu.
o chemike tai lietuvoj gyvena ir cia pas mus tuos vaistus isradineja.