Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(nokia6020 @ 2008 06 06, 20:18)
Gintarie--->>O kur tau mama uzsake tas vitix tabletes?  g.gif  Jo as ir zadu kovot ir bandyt atsikratyt tos bjaurybes-demes. smile.gif

panevezy i nuejo i vaistine ir jas uzsake sake kad atves.
tiesiog reik vaistinei pasidometi. smile.gif
bet snekejau su ja vakar sako ji neisgydoma reik su tuo susitaikyt.
verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
antradieni jau jas gausiu :}
Atsakyti
as ir prisidesiu verysad.gif Mano 5 metu mergytei jau seniau pastebejau pazasty balta apvalia deme,o dabar ant kaklo atsirado balta deme, bet tokia nelygi sakau kaip zemelapis tokia. Visas kunas rudas ,o ta deme tik paraudonuoja, bet paskui vel pradeda balt. Dar lyg uz ausyciu balta.Nuvedziau pas seimos daktara sako kad tai baltlige ir nieko cia nepadarysi, doh.gif Dauk skaitinejuos ir radau,kad tos demes dar gali buti nesveiku organu israiska,kazkas negerai ir meta tokias demes.Bandysiu tirt organizma ir vest pas odos daktara, gal ka issiaiskinsim g.gif
Atsakyti
as jau koki pora metu geriu karotina, mano visa oda dabar tokia geltona, o tos velnio aureoles ne trupucio nepasikeite doh.gif
Atsakyti
Turbut su tom demem kovot kaip su vejo malunais biggrin.gif Jau kazkaip ir susitaikiau... Pateplioju kartais tuo vitix, bet bergzdzias reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 06 11, 19:13)
Turbut su tom demem kovot kaip su vejo malunais biggrin.gif  Jau kazkaip ir susitaikiau... Pateplioju kartais tuo vitix, bet bergzdzias reikalas...

drinks_cheers.gif Paskaitau čia kartas nuo karto ir man gaila, kad mergaitės be reikalo pinigėlius mėto vėjais. Juk nė vienai dar nepavyko išgyti nuo tos nelaimės mūsų unsure.gif Aš irgi kai tik paaiškėjo kas man čia per liga, galvojau, kad va, kovosiu ir pasveiksiu, bet taip nebus, deja. Nbepergyvenu, susitaikiau su tuo ir lauksiu, gal ateityje bus išrasta kas nors tikrai veiksmingo, nes tas vitix tik pinigų mėtymas į balą. Deja.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 11, 19:30)
drinks_cheers.gif  Paskaitau čia kartas nuo karto ir man gaila, kad mergaitės be reikalo pinigėlius mėto vėjais. Juk nė vienai dar nepavyko išgyti nuo tos nelaimės mūsų  unsure.gif Aš irgi kai tik paaiškėjo kas man čia per liga, galvojau, kad va, kovosiu ir pasveiksiu, bet taip nebus, deja. Nbepergyvenu, susitaikiau su tuo ir lauksiu, gal ateityje bus išrasta kas nors tikrai veiksmingo, nes tas vitix tik pinigų mėtymas į balą. Deja.

Na, sveikos. Senokai rašiau, žiūriu, kad tai optimistiškos, tai pesimistiškos gaidelės mūsų temelėje. Viltis vis dėlto - durnių motina. Aš ir taip galvoju. Buvau Turkijoje balandžio pabaigoje- įveikiau save, galvojau, kur aš su tokia "skūra " galiu judeti į šiltus kraštus. Bet esu labai patenkinta. Ten visos salygos buvo but pajūry, bet negaut saulės. Tai didelė paguoda mums. Pavėsinės tokios, kad saulė per jas "nekanda". Grįžau nemargesnė, kaip išvažiavau, nes aišku saugojausi, dirbu pakankamai rimtame darbe tarp žmoniu, tad tiesiog negaliu marga vaikščiot, o realiai turbūt daugiau kaip 50 proc.esu balta. Bet visa kita - tiesiog nuostabu. Tokių, kaip aš - tame viešbuty ir pajūryje nemačiau. Taigi vis tiek išlieka tas, kad tu ne toks , kaip visi. Ir, kad tai ištikro didelis nepatogumas. As tomis visomis tabletėmis ir tepalais jau nebetikiu. Ko gero čia didelis blefas. MANAU, KAD MŪSŲ LIGA, TAI SILPNA IMUNINĖ IR NERVŲ SISTEMA. TAIGI KAŽKOKIU BŪDU REIKIA ĮGYTI DVASINĖS RAMYBĖS, KUO MAŽIAU NERVUOTIS, KAS DABARTINIAME PASAULYJE TIESIOG NEĮMANOMA. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad maziau nervuotis reikia tai as pritariu, nes taip mes dauguma ligu ir uzsidirbam,stresai itampa visa tai neigiamai veikia musu organizma o jis savo ruoztu apie tai pranesa ligu pavidale. Bet as manau kad vaistu ir tepalu nereikia nurasyti ir sakyti kad jie visiskai neveiksmingi ( juk ateityje jie tik tobules) o as matau akivaizdzius rezultatus oda (nors ir pamazu) bet atsitato vadinasi kazkas vis del to padeda tam melaninui gamintis o padeda mano manymu butent kompleksinis gydymas: mitybos reguliavimas,maziau stresuoti,stiprinti imuniteta nekeikti tos savo ligos nes taip tik dar labiau nervuojames ir pykstame o organizmas visa tai jaucia ir kartu vartoti reikiamus vaistus bei gydymo budus nzn bent jau man asmeniskai tai padeda...ir imunitetas mano sustiprejo jau pusantru metu tfu tfu tfu nesergu jokiais persalimais ir pan nors orai buvo bjaurus ir dirbu su kondicioneriais bet stipreja organizmas ir oda pamazu "atsigauna" visa tai yra susije ir duoda bendra rezultata gal tos demes visiskai ir neisnyks bet bent jau nesiples ir oda bus stipresne ir organizmas sveikesnis o nieko nedaryt ir susitaikyt aisku lengviausia bet tai ne man
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 11, 21:30)
drinks_cheers.gif  Paskaitau čia kartas nuo karto ir man gaila, kad mergaitės be reikalo pinigėlius mėto vėjais. Juk nė vienai dar nepavyko išgyti nuo tos nelaimės mūsų  unsure.gif Aš irgi kai tik paaiškėjo kas man čia per liga, galvojau, kad va, kovosiu ir pasveiksiu, bet taip nebus, deja. Nbepergyvenu, susitaikiau su tuo ir lauksiu, gal ateityje bus išrasta kas nors tikrai veiksmingo, nes tas vitix tik pinigų mėtymas į balą. Deja.

na gal tau ir lengva susitaikyti...bet kai as esu jauna negaliu normaliai
maudytis ir eiti su draugais turiu slept kojas....ir kitka su tuo tikrai sunku susitaikyti.... blush2.gif ir va pradejau gert VITIX tabletes zesim kas cia bus...
ir man tos demes pradejo smarkiai plestis ant veido koju ir pilvo. doh.gif ziauuuruu...
na bet zesim kas cia bus.... smile.gif mama sake nupirks to maskuojancio tepalo kuris laiko 6 dienas... 4u.gif gal geriau bus.... g.gif g.gif
ir idomu butu suzinot ar kas bandet ta pudra kitaip sakant viticolor. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarie @ 2008 06 11, 22:47)
na gal tau ir lengva susitaikyti...bet kai as esu jauna negaliu normaliai
maudytis ir eiti su draugais turiu slept kojas....ir kitka su tuo tikrai sunku susitaikyti.... blush2.gif  ir va pradejau gert VITIX tabletes zesim kas cia bus...
ir man tos demes pradejo smarkiai plestis ant veido koju ir pilvo.  doh.gif  ziauuuruu...
na bet zesim kas cia bus....  smile.gif  mama sake nupirks to maskuojancio tepalo kuris laiko 6 dienas...  4u.gif  gal geriau bus....  g.gif  g.gif
ir idomu butu suzinot ar kas bandet ta pudra kitaip sakant viticolor.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Mažule, ir aš jauna, man 20 metų mirksiukas.gif Paprasčiausiai aš žinau , kad tai nepagydoma ir viskas. Neturiu tikslo numušti tavo didelį norą įveikti tą mūsų nelaimę, bet žinau, kad niekas nepadės, o jei padės tai labai trumpam. Pati pagalvok, kiek pasaulyje turtingų žmonių, kurie turi begales pinigų ir galimybių, o vistiek nieko negali padaryti su ta liga. Žinoma, labai gaila, kad taip mums yra, bet geriau susitakyti ir nebepergyventi, nes tas pergyvenimas dar labiau skatina naujų dėmių atsiradimą. Mylėk save tokią , kokia esi ir niekas nekreips dėmėsio į tas dėmes.
Beje, man pirmosios atsirado maždaug 14-15 m.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(tsima @ 2008 06 11, 22:15)
Na, sveikos. Senokai rašiau, žiūriu, kad tai optimistiškos, tai pesimistiškos gaidelės mūsų temelėje. Viltis vis dėlto - durnių motina. Aš ir taip galvoju. Buvau Turkijoje balandžio pabaigoje- įveikiau save, galvojau, kur aš su tokia "skūra " galiu judeti į šiltus kraštus. Bet esu labai patenkinta. Ten visos salygos buvo but pajūry, bet negaut saulės.

Senai aš irgi berašiau, po Turkijos saulės esu marga kaip putpelės kiaušinis, nes mažiu ganant pavėsį nepasėdėsi, mūsų viešbutį mačiau keleta žmonių tokia bėda, oro uoste irgi doh.gif verysad.gif aš jau irgi nuleidau rankas, tik neramu dėl sūnelio, mažyliui kelios dėmelės nuo gimimo, o viena išryškėjo po kelionės verysad.gif , tikėkimės, kad kada nors išras vaistą ir mūsų ligai.........
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 12, 00:50)
Mažule, ir aš jauna, man 20 metų mirksiukas.gif Paprasčiausiai aš žinau , kad tai nepagydoma ir viskas. Neturiu tikslo numušti tavo didelį norą įveikti tą mūsų nelaimę, bet žinau, kad niekas nepadės, o jei padės tai labai trumpam. Pati pagalvok, kiek pasaulyje turtingų žmonių, kurie turi begales pinigų ir galimybių, o vistiek nieko negali padaryti su ta liga. Žinoma, labai gaila, kad taip mums yra, bet geriau susitakyti ir nebepergyventi, nes tas pergyvenimas dar labiau skatina naujų dėmių atsiradimą. Mylėk save tokią , kokia esi ir niekas nekreips dėmėsio į tas dėmes.
Beje, man pirmosios atsirado maždaug 14-15 m.

drinks_cheers.gif
Na as irgi nesena 24 man, bet manau kad neverta trumpintis gyvenimo sau del tu demiu, svarbu ne mirtina liga ir viskas. Kazkaip man niekas ir nesako nieko del tu demeliu kol pati nepradedu sneket, tik "svogeris" viena syki pasake kai pasakiau kad i soliariuma nelabai galiu eit, sako aha matau kad kazkas nito tongue.gif o tetis pamates tai sako o kokie idomus apgamai lotuliukas.gif
Atsakyti