QUOTE(laisla @ 2008 06 11, 19:30)

Paskaitau čia kartas nuo karto ir man gaila, kad mergaitės be reikalo pinigėlius mėto vėjais. Juk nė vienai dar nepavyko išgyti nuo tos nelaimės mūsų

Aš irgi kai tik paaiškėjo kas man čia per liga, galvojau, kad va, kovosiu ir pasveiksiu, bet taip nebus, deja. Nbepergyvenu, susitaikiau su tuo ir lauksiu, gal ateityje bus išrasta kas nors tikrai veiksmingo, nes tas vitix tik pinigų mėtymas į balą. Deja.
Na, sveikos. Senokai rašiau, žiūriu, kad tai optimistiškos, tai pesimistiškos gaidelės mūsų temelėje. Viltis vis dėlto - durnių motina. Aš ir taip galvoju. Buvau Turkijoje balandžio pabaigoje- įveikiau save, galvojau, kur aš su tokia "skūra " galiu judeti į šiltus kraštus. Bet esu labai patenkinta. Ten visos salygos buvo but pajūry, bet negaut saulės. Tai didelė paguoda mums. Pavėsinės tokios, kad saulė per jas "nekanda". Grįžau nemargesnė, kaip išvažiavau, nes aišku saugojausi, dirbu pakankamai rimtame darbe tarp žmoniu, tad tiesiog negaliu marga vaikščiot, o realiai turbūt daugiau kaip 50 proc.esu balta. Bet visa kita - tiesiog nuostabu. Tokių, kaip aš - tame viešbuty ir pajūryje nemačiau. Taigi vis tiek išlieka tas, kad tu ne toks , kaip visi. Ir, kad tai ištikro didelis nepatogumas. As tomis visomis tabletėmis ir tepalais jau nebetikiu. Ko gero čia didelis blefas. MANAU, KAD MŪSŲ LIGA, TAI SILPNA IMUNINĖ IR NERVŲ SISTEMA. TAIGI KAŽKOKIU BŪDU REIKIA ĮGYTI DVASINĖS RAMYBĖS, KUO MAŽIAU NERVUOTIS, KAS DABARTINIAME PASAULYJE TIESIOG NEĮMANOMA.