Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

Turiu ir aš tą "gėrį" verysad.gif taip bijau, kad smarkiai neišsiplėstų unsure.gif dvi ryškiausios dėmės ant kaklo, dar keletas ant nugaros mažų (tfu tfu tfu).
Kai deginuos, tos vietos paraudonuoja švelniai, bet paskui vėl tampa visiškai baltos.. taigi tikrai nenudega sad.gif be to tos vietos po deginimosi daug jautresnės patampa, todėl nusprendžiau geriau nebebandyt..
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2008 08 10, 23:05)
Turiu ir aš tą "gėrį"  verysad.gif taip bijau, kad smarkiai neišsiplėstų  unsure.gif dvi ryškiausios dėmės ant kaklo, dar keletas ant nugaros mažų (tfu tfu tfu).
Kai deginuos, tos vietos paraudonuoja švelniai, bet paskui vėl tampa visiškai baltos.. taigi tikrai nenudega sad.gif be to tos vietos po deginimosi daug jautresnės patampa, todėl nusprendžiau geriau nebebandyt..

Mergytes, kodel jus visos rankas nuleidziat? Kaip noreciau jums realiai parodyt kaip buvo pas mane o kaip dabar. Pameginkit gi tuos UVB spinduliukus.
Atsakyti
Zylute75-->>> As Viticolor uzsisakiau Norfos vaistinej ir kita diena jau atveze, bet Nwzinau ar as nemoku tept ar kas kad pora kartu bandziau maskuot ir visada man gaunasi ziauriai tamsiai(ta prasme uzsmaskuoja) ir labai skiriasi nuo odos spalvos...Tad daugiau jo nebandau tept... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute75 @ 2008 08 10, 18:44)
Sveikos kaip noreciau vasara pailsint veida nuo pudru, bet juk negalim.Bandau kartais iseit i gatve neuzsimaskavus, patikekit kokie zvilgsniai, o viena pazystama tai is vis paklause ar kavos geriau, kad taip issiterliojus,baisu, nes man ant veido demes.Dabar kai su zmonem sneku tai bijau akis pakelt, taip atrodo kad manes nemato  blush2.gif
    Pradejau Vitix tabletes gert ir norejau Viticolor uzsisakyt vaistinej, bet sake,kad neveza tiekejai,is kur jus gaunate Viticolor

labuka , paprasyk Gintarines vaistinej kad ten dirbanti vaistininke uzsakytu tau ir po keliu dienu ji turesi . mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nokia6020 @ 2008 08 11, 19:42)
Zylute75-->>> As Viticolor uzsisakiau Norfos vaistinej ir kita diena jau atveze, bet Nwzinau ar as nemoku tept ar kas kad pora kartu bandziau maskuot ir visada man gaunasi ziauriai tamsiai(ta prasme uzsmaskuoja) ir labai skiriasi nuo odos spalvos...Tad daugiau jo nebandau tept... g.gif

patikek ne tau vienai taip , as irgi tepu ir dar niekada neisejo normaliai , visada buna per tamsu , arba per mazai , arba visai nepanasi i odos spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 10, 07:39)
Sveikos,
kol dėmelių nedaug-bandykit viską. Bet čia labai individuali liga, vienam gal padės viena, o kitam tas pats visai netiks. Čia jau priklauso nuo imuninės sistemos. Kaip nebūtų gaila- man niekas nepadeda, aišku saulėj aš mažai būnu, nes labai jau išryškėja viskas, nes dėmės yra visur, tiesiog žemėlapiai, tai jei pasideginčiau, tai tikras "dalmatinas' gautūsi. Beja kasmet man jos vis labiau plečiasi.
Man viena kosmetologė pasiūlė ta apsipurškimą viso kūno, ale soliariumas, bet be spindulių. Gal greičiau savaiminio įdegio kremas, purškiamas, o įdegis laikosi apie mėnesį. gal kas bandėt? Sako ten , kai purškia gali tas vietas intensyviau parudint. galbūt tai mūsų nors laikinas išsigelbėjimas.
gal kuri bandėt tą procedūrą. Žadu rimtai ja pasidomėti. Kaip būtų faina nors savaitę netept tų pudrų. bigsmile.gif

Tai ar nė viena apie tą apsipurškimą negirdėjot nieko?
Atsakyti
QUOTE(tsima @ 2008 08 12, 17:57)
Tai ar nė viena apie tą apsipurškimą negirdėjot nieko?

Girdėjau 4u.gif Kiek girdėjau, tai jis nelaiko mėnesio. Tikiu, kad kažkiek maskuotų. Pati neseniai turėjau šventę, tai tepiausi pieneliu su saviminio įdegio dalelėmis. Dėmes tikrai ne tokias ryškias padarė jis man. Mažiau pastebimas.
Atsakyti
Tai jau taip...o galvojau gal maskuojamas tai jau kaip uzmaskuos tai bus viskas ciki piki ne velnio... schmoll.gif
Atsakyti
nežinau,odos gyditojas man pasokojo.
jaigu tai yr paveldėta liga tai jos neįmanoma išgyditi.
o jaigu tai įgauta įmanoma. pas jį klinikoje
viena moteriškės šią ligą išsigydė. :}
Atsakyti
QUOTE(gintarie @ 2008 08 18, 17:08)

koks cia gydytojas, kokia klinika?
Atsakyti
QUOTE(gintarie @ 2008 08 18, 16:08)

Parasykit butinai kur isgyde.Mano penkiametei yra ta bjaurastis doh.gif Dauk kur buvom,vis sako ,kad nepagydoma,nors viena daktare sake,kad uzsieny tokio zodzio"NEPAGYDOMA" nera g.gif
Atsakyti
man rodos pas mane irgi baltme,bet kaip isitikinti? rankos ir kojos nusetos balto demem... verysad.gif gal imanoma isgydyti kamieninem lastelem...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 20, 22:37)
man rodos pas mane irgi baltme,bet kaip isitikinti?  rankos ir kojos nusetos balto demem... verysad.gif      gal imanoma isgydyti kamieninem lastelem...

o tai kaip cia gydo tom kamieninem lastelem g.gif
Atsakyti