QUOTE(Odeta-@ @ 2008 09 12, 16:21)
Ko gero diskusija dėl deginimosi yra beprasmė

vienos turim tvirtesnį charakterį ir nebijom žmonių žvilgsnių, kitoms atrodo, kad visi tik jų dėmes ir temato

Be to, jei turi vos kelias dėmeles, aišku, drąsiai čia forume gali sakyti, o man dzin ir kitoms piršti savo nuomonę, atseit deginkitės ir neimkit į galvą... Bet va, jei tų dėmių daugiau...
irgi degintis, ir neimt į galvą? Ne visos esam vienodos, neverta pradėt tokių diskusijų, iš kurių tik piktumai kyla
Ar kuri nors jau bandėt tą Nuclea atstatomąjį kremą?http://www.kosmedija.lt/lt/partneriams/produktai/gernetic/veidui_odos_antidehidratantai/nuclea.html
Sutinku, kad diskusija beviltiška dėl deginimosi. Bet pas mane tų dėmelių matomose vietose yra maždaug 2-3 cm. ant alkūnių ir plaštakos. Tai palyginus- labai nedaug.Bet man net nėra noro degintis, nes neestetiškai atrodo kai jos išryškėja. Ir dar laikausi tokios nuomonės, kad jei gali daryti, kad nesimatytu, tai kodėl nedaryti. Būnu ir prie ežerų ir prie jūros, bet nesideginu. Prie ežero einu į pavėsį, po medžiu. Prie jūros nevažiuoju per didžiuosius karščius ir einu vakarop, kai saulės nėra tokios kaitrios. Visai dėl to neliūdžiu ir man tai nepatogumo nesukelia. Čia panašiai gaunasi, kai storos moterys dėvi trumpus sijonus. Visi žiūri į jas ir galvoja, fui kaip neestetiška. O jos galvoja, ai, man dzin ką jie mano...
Nekalbu apie tai, kad reikia neiti iš namų , bet manau, kad reiktų kartais pasižiūrėti į situaciją, o ne tik į savo norus.
Aš nepiktai, tik išsakau savo nuomonę ir patirtį