Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(mari21 @ 2008 10 08, 16:18)
itariu kad man butent nuo didelio streso ir prasidejo ta liga kai buvau mazdaug 16 tuo metu labai skaudziai isgyvenau problemas seimoje o dar visokios paauglystes problemos nelaiminga meile ir pan verysad.gif  dabar viskas gana neblogai,stengiuosi maziau stresuoti ir po truputi gydausi,o mb sako "as tave mylesiu visa kartu su tavo demelem" nuolat kartoja kad as jam labai grazi nors man tas nejaukumo jausmas kai parodau save visa vis tiek lieka doh.gif  nepaisant to ka sako musu mylimieji ta liga atima dalele pasitikejimo savimi(kam daugiau kam maziau) daugiau turbut jaunesnems (man 22)

Tai jau tikrai, kad atima daug pasitikėjimo savimi-nesvarbu kiek metų.... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri ka girdejot apie prietaisiuka "Екопулс" ar kazkas panasaus g.gif . siandien visai netycia ziurejau ukrainieciu TV ten ji reklamavo. Kadangi atidziai is pradziu neklausiau, suklusau tik kai isgirdau minint vitiligo, tai ne viska supratau blush2.gif Bandziau intike daugaiu ieskoti, bet nieko neradau, o per TV buvo nurodytas tik telefonas informacijai ir uzsakymui Kijeve ax.gif Minejo, kad tinka daugeliui odos ligu gydyti, tarp ju ir vitiligo ax.gif gal kas ka zinot daugiau?
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2008 10 11, 16:16)
Merginos, gal  kuri  ka  girdejot  apie prietaisiuka  "Екопулс" ar  kazkas  panasaus g.gif . siandien  visai  netycia  ziurejau  ukrainieciu TV  ten  ji reklamavo. Kadangi atidziai  is  pradziu  neklausiau, suklusau  tik  kai  isgirdau  minint  vitiligo, tai  ne  viska  supratau blush2.gif Bandziau  intike  daugaiu  ieskoti, bet  nieko neradau, o  per  TV    buvo  nurodytas  tik  telefonas  informacijai ir  uzsakymui  Kijeve ax.gif  Minejo, kad  tinka  daugeliui  odos  ligu  gydyti, tarp  ju  ir  vitiligo ax.gif gal  kas  ka zinot  daugiau?

Turedama laiko ieskojau info intike ir kai ka radau, gal kam bus idomu, gal kas zinot daugiau mirksiukas.gif Pirmiausia suklydau rasydama pavadinima "Екопульс" blush2.gif Kiek supratau, tai lyg maza PUVA lempa, kuria galima naudoti namuose, daugiausia rasoma apie pasveikusius nuo psoriazes, bet ir apie vitiligo raso, kam idomu paskaitykit 4u.gif
http://www.ekopulse.ru/
Atsakyti
QUOTE(Karolis73 @ 2008 05 14, 18:00)
Sudomino porą vaistukų: Kalawalla (Mačiau kažkur šiame forume buvo diskutuota apie juos, tai nesiplėsiu...), Demovat ( Keista bet daug info apie jį nėra, skaičiau forume, kad po 1sav tepimo vienai merginai pradėjo rastis pigmentas ir galiausiai dėmė visai užsitraukė. Ji teigė kad tą vaistą parsivežė iš Kinijos. Kiek ieškojau internete, tai radau pirkti tik ebay.de (vokiškame), jame teigia kad nėra geresnio vaisto gydyti baltmę, nei šis, yra kažkoks garantinis, sako kad sugražins pinigus, jei vaistas nepadės(čia tipo..). Jo kaina 35EU..

Na, pavyko man per vokišką ebay nusipirkt to DEMOVAT. dabar lauksiu kol atsiųs...o tada žiūrėsiu kas ten per stebuklas, juolab kad informacijos apie jį nėra daug. Pirmiausiai reiks informacinį lapelį išstudijuot (tikiuosi kad bus toks), tada bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 14, 00:03)
Na, pavyko man per vokišką ebay nusipirkt to DEMOVAT. dabar lauksiu kol atsiųs...o tada žiūrėsiu kas ten per stebuklas, juolab kad informacijos apie jį nėra daug. Pirmiausiai reiks informacinį lapelį išstudijuot (tikiuosi kad bus toks), tada bandyt  g.gif

g.gif o kaži Vokietijoj vaistinėse laisvai jį parduoda, planuojam greitu laiku važiuot į svečius susigundyčiau ir aš nusipirkt g.gif

Lauksim atsiliepimų kaip jums tas stebuklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 10 14, 08:37)
g.gif o kaži Vokietijoj vaistinėse laisvai jį parduoda, planuojam greitu laiku važiuot į svečius  susigundyčiau ir aš nusipirkt  g.gif

Lauksim atsiliepimų kaip jums  tas stebuklas  ax.gif

Kadangi aš pati vokiškai nemoku, prašiau draugės (kuri Vokietijoj gyvena) kad pasidomėtų tuo Demovat. Rado tik ebay'jui. Vaistinėse laisvai jo neparduoda. Tik kažkokiam vokiškam puslapy forume skaitė, kad Portugalijoje yra laisvai pardavinėjamas ir tikrai padeda. Kadangi tam ebay'jui vykdomas aukcionas, tai pavyko nupirkt už 13 eur. Bet jo ten yra tik 15 ml schmoll.gif su tokiom dėmėm kaip mano gal užteks kokią vieną kelias dienas patepliot doh.gif Beje, toms kurios supranta vokiškai, tai Demovat sudėtis yra tokia: Racemosana, Curcuma, Ceresin, Lanolin, Glycol, Retinyl, Citric Acid, Azadirachta Indica, Paraffin, Croton, Rubiana, Coumarin, Melkfett.

Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 14, 01:03)
Na, pavyko man per vokišką ebay nusipirkt to DEMOVAT. dabar lauksiu kol atsiųs...o tada žiūrėsiu kas ten per stebuklas, juolab kad informacijos apie jį nėra daug. Pirmiausiai reiks informacinį lapelį išstudijuot (tikiuosi kad bus toks), tada bandyt  g.gif

labai lauksim geru rezultatu, tik pasidalink rezultatais su mumis.
O gal gali atsiusti nuoroda, nes ebay nerandu to kremo. Aciu
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 10 14, 16:17)
labai lauksim geru rezultatu, tik pasidalink rezultatais su mumis.
O gal gali atsiusti nuoroda, nes ebay nerandu to kremo. Aciu

Tikriausiai nuorodos nerandi del to, kadangi kaip minejau ten vykdomas aukcionas ir vakar jis pasibaige. Dabar reiketu laukti kol vel tas kremas bus aukcione. siaip buvau radus cia http://cgi.ebay.de/N...id=p3286.c0.m14 bet jau sis kremas aukcione parduotas man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 14, 13:32)
Kadangi aš pati vokiškai nemoku, prašiau draugės (kuri Vokietijoj gyvena) kad pasidomėtų tuo Demovat. Rado tik ebay'jui. Vaistinėse laisvai jo neparduoda. Tik kažkokiam vokiškam puslapy forume skaitė, kad Portugalijoje yra laisvai pardavinėjamas ir tikrai padeda. Kadangi tam ebay'jui vykdomas aukcionas, tai pavyko nupirkt už 13 eur. Bet jo ten yra tik 15 ml  schmoll.gif  su tokiom dėmėm kaip mano gal užteks kokią vieną kelias dienas patepliot  doh.gif  Beje, toms kurios supranta vokiškai, tai Demovat sudėtis yra tokia:  Racemosana, Curcuma, Ceresin, Lanolin, Glycol, Retinyl, Citric Acid, Azadirachta Indica, Paraffin, Croton, Rubiana, Coumarin, Melkfett.

o kaip ji reik naudot, ant saules reik but? nes pvz vitix atveju, man atrodo gydo ne tiek tepalas, kiek saule g.gif bent man nuo saules taskweliai randas, nesvarbu, tepu ar netepu.
katckyte, naudokite vienam matomiausiam ploteliui, kad ilgesni laika uztektu, tada gal ir rezultatai ryskesni bus, o pora kartu issitepus kazin ar cia pades.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 14, 22:58)
o kaip ji reik naudot, ant saules reik but? nes pvz vitix atveju, man atrodo gydo ne tiek tepalas, kiek saule  g.gif  bent man nuo saules taskweliai randas, nesvarbu, tepu ar netepu.
katckyte, naudokite vienam matomiausiam ploteliui, kad ilgesni laika uztektu, tada gal ir rezultatai ryskesni bus, o pora kartu issitepus kazin ar cia pades.

g.gif kaip naudot tai dar nezinau, nes ten vokiskai kas apie ji parasyta, tai as nekertu blush2.gif uztat ir sakau kad tikiuosi jog bus koks informacinis lapelis pridetas ax.gif tada jau sodinsiu drauge salia kad isverstu rolleyes.gif Kai gausiu tikrai bandysiu tik ant keliu demeliu, kad isitikint ar yra koks efektas, nes visoms demems teplioti man tu 15 ml tikrai neuzteks huh.gif Karolis73 rase, jog vienai merginai po savaites naudojimo ant veido pradejo atsirast pigmentas, as pabandysiu ant plastaku (nes vaikstau kaip su baltom pirstinaitem doh.gif ).
O del vitix- kai naudojau ji su saule, man irgi buvo atsirade rudu taskeliu demese, ir gana nemazai. taciau nustojus drybsoti saulej (i soliariumus neinu), beveik visi taskuciai dingo. Neabejoju, kad gavus saules, jie vel isrysketu umn.gif . Beje, buvau pradejus gydyma UVB spinduliais, po dvieju men buvo irgi pradeje atsirasti rudu taskiuku, bet taip jau atsitiko, kad tapau nestuke.gif ir teko visus UVB gydymus nutraukt kuriam laikui. Beje, norincioms isbandyti UVB tai ruduo ir ziema yra tinkamiausias metas! vasara sis gydymo budas nepatartinas, nes nelabai galima buti sauleje gydantis uvb (nes paskui per daug spinduliu organizmas gauna).
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 15, 13:54)
g.gif  kaip naudot tai dar nezinau, nes ten vokiskai kas apie ji parasyta, tai as nekertu  blush2.gif  uztat ir sakau kad tikiuosi jog bus koks informacinis lapelis pridetas  ax.gif  tada jau sodinsiu drauge salia kad isverstu  rolleyes.gif  Kai gausiu tikrai bandysiu tik ant keliu demeliu, kad isitikint ar yra koks efektas, nes visoms demems teplioti man tu 15 ml tikrai neuzteks  huh.gif Karolis73 rase, jog vienai merginai po savaites naudojimo ant veido pradejo atsirast pigmentas, as pabandysiu ant plastaku (nes vaikstau kaip su baltom pirstinaitem  doh.gif ).
O del vitix- kai naudojau ji su saule, man irgi buvo atsirade rudu taskeliu demese, ir gana nemazai. taciau nustojus drybsoti saulej (i soliariumus neinu), beveik visi taskuciai dingo. Neabejoju, kad gavus saules, jie vel isrysketu  umn.gif . Beje, buvau pradejus gydyma UVB spinduliais, po dvieju men buvo irgi pradeje atsirasti rudu taskiuku, bet taip jau atsitiko, kad tapau  nestuke.gif ir teko visus UVB gydymus nutraukt kuriam laikui. Beje, norincioms isbandyti UVB tai ruduo ir ziema yra tinkamiausias metas! vasara sis gydymo budas nepatartinas, nes nelabai galima buti sauleje gydantis uvb (nes paskui per daug spinduliu organizmas gauna).

o kaip tau po gimdimo nepadaugejo demiu?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 10 15, 15:21)
o kaip tau po gimdimo nepadaugejo demiu?

Tai dar negimdė. Liniuotėje parašyta.
Atsakyti