QUOTE(WeGa @ 2008 10 14, 22:58)
o kaip ji reik naudot, ant saules reik but? nes pvz vitix atveju, man atrodo gydo ne tiek tepalas, kiek saule

bent man nuo saules taskweliai randas, nesvarbu, tepu ar netepu.
katckyte, naudokite vienam matomiausiam ploteliui, kad ilgesni laika uztektu, tada gal ir rezultatai ryskesni bus, o pora kartu issitepus kazin ar cia pades.

kaip naudot tai dar nezinau, nes ten vokiskai kas apie ji parasyta, tai as nekertu

uztat ir sakau kad tikiuosi jog bus koks informacinis lapelis pridetas

tada jau sodinsiu drauge salia kad isverstu

Kai gausiu tikrai bandysiu tik ant keliu demeliu, kad isitikint ar yra koks efektas, nes visoms demems teplioti man tu 15 ml tikrai neuzteks

Karolis73 rase, jog vienai merginai po savaites naudojimo ant veido pradejo atsirast pigmentas, as pabandysiu ant plastaku (nes vaikstau kaip su baltom pirstinaitem

).
O del vitix- kai naudojau ji su saule, man irgi buvo atsirade rudu taskeliu demese, ir gana nemazai. taciau nustojus drybsoti saulej (i soliariumus neinu), beveik visi taskuciai dingo. Neabejoju, kad gavus saules, jie vel isrysketu

. Beje, buvau pradejus gydyma UVB spinduliais, po dvieju men buvo irgi pradeje atsirasti rudu taskiuku, bet taip jau atsitiko, kad tapau

ir teko visus UVB gydymus nutraukt kuriam laikui. Beje, norincioms isbandyti UVB tai ruduo ir ziema yra tinkamiausias metas! vasara sis gydymo budas nepatartinas, nes nelabai galima buti sauleje gydantis uvb (nes paskui per daug spinduliu organizmas gauna).