Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo)

QUOTE(laisla @ 2008 10 15, 16:58)
Tai dar negimdė. Liniuotėje parašyta.

Oi nepamaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 10 16, 08:54)
Oi nepamaciau  blush2.gif

Tikrai taip, dar negimdziau, vis dar laukiam wub.gif o jums gal po gimdymo padaugejo demiu? baisu ir pagalvoti apie tai, nes ir taip jau marga kaip karve esu doh.gif Taciau kai pastojau, gydytoja puse lupu uzsimine, kad organizme vykstant tokiems hormonu pokyciams, demes gali pradeti nykti! Sito negaliu nei patvirtinti, nei atmesti. Nes is tiesu vienoj demej ant rankos pastebejau is kazkur atsiradusius rudus taskelius (anksciau ju nebuvo), tiesiog patys savaime isryskejo. Taciau daugiau matyt tie hormonai odos paveikt nesugebejo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 16, 10:22)
Tikrai taip, dar negimdziau, vis dar laukiam  wub.gif  o jums gal po gimdymo padaugejo demiu? baisu ir pagalvoti apie tai, nes ir taip jau marga kaip karve esu  doh.gif  Taciau kai pastojau, gydytoja puse lupu uzsimine, kad organizme vykstant tokiems hormonu pokyciams, demes gali pradeti nykti! Sito negaliu nei patvirtinti, nei atmesti. Nes is tiesu vienoj demej ant rankos pastebejau is kazkur atsiradusius rudus taskelius (anksciau ju nebuvo), tiesiog patys savaime isryskejo. Taciau daugiau matyt tie hormonai odos paveikt nesugebejo.... unsure.gif

Man abu gimdymai ir maitinimai atėmė daug pigmento, mano hormonai veikė priešingai, nors maniškė gydytoja irgi sakė, kai kam nėštumas į gera būna. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

g.gif Man gimdymai nieko nekeitė, nes atsirado maždaug prieš dešimt metų su trupučiu ir įtariu nuo streso, dukrytei buvo epilepsijos priepuolis su reanimacijom ir bandymais išeiti į kitą pasaulį unsure.gif ir po to kažkas matyt persivertė many, dar tuo metu kontreceptines tabletes naudojau gal ir tai dar padėjo doh.gif . O po to metai po metų vis daugėjo ir mažylio gimimas nesakyčiau, kad padaugino.
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 16, 12:22)
Tikrai taip, dar negimdziau, vis dar laukiam  wub.gif  o jums gal po gimdymo padaugejo demiu? baisu ir pagalvoti apie tai, nes ir taip jau marga kaip karve esu  doh.gif  Taciau kai pastojau, gydytoja puse lupu uzsimine, kad organizme vykstant tokiems hormonu pokyciams, demes gali pradeti nykti! Sito negaliu nei patvirtinti, nei atmesti. Nes is tiesu vienoj demej ant rankos pastebejau is kazkur atsiradusius rudus taskelius (anksciau ju nebuvo), tiesiog patys savaime isryskejo. Taciau daugiau matyt tie hormonai odos paveikt nesugebejo.... unsure.gif

As dar negimdziau, bet planuojam ir man yra biskuti baimes kad neisplystu. Galvoju gal kokius tyrimus pasidaryti del B12 ir folio rugsties. Nes kaip teigiama, kad baltmes pazeistam organizmui truksta B12 ir folio rugsties, o per nestuma jo reikia dar daugiau, tai galvoju pasidaryti ir zinosiu kokiom dozem folio rugsti naudoti.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 10 17, 21:12)
As dar negimdziau, bet planuojam ir man yra biskuti baimes kad neisplystu. Galvoju gal kokius tyrimus pasidaryti del B12 ir folio rugsties. Nes kaip teigiama, kad baltmes pazeistam organizmui truksta B12 ir folio rugsties, o per nestuma jo reikia dar daugiau, tai galvoju pasidaryti ir zinosiu kokiom dozem folio rugsti naudoti.

Na man tai kokius vitaminus naudoti pasake gine.O kiekiu tikrai nedidino-folio rugstis is pradziu iprastine rekomenduojama dienos doze (berods 400 mg jei gerai pamenu), o veliau Elevit-vitaminai nesciosioms-viena tablete per diena. doctor.gif
Atsakyti
Ar siandien kas nors matete "Baltojo katino svetaine"? Ten reklamavo naujus vaistus VITISKIN? Gal kas nors jau isbandete? Sake, kad skirta tiems, kam nepadeda VITIX, man nepadejo, nors istepiau apie 10 tubeliu doh.gif Idomu butu suzinoti kitu, ypac bandziusiu, nuomone g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2008 10 26, 22:37)
Ar siandien  kas  nors matete "Baltojo katino svetaine"? Ten  reklamavo  naujus  vaistus  VITISKIN? Gal  kas  nors  jau  isbandete? Sake, kad  skirta  tiems, kam  nepadeda  VITIX, man  nepadejo, nors  istepiau  apie 10 tubeliu doh.gif Idomu  butu suzinoti kitu, ypac  bandziusiu, nuomone g.gif  4u.gif

skaiciau kazkokiam zurnale , kazkodel norisi kuo skubiau juos ismegint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2008 10 26, 21:37)
Ar siandien  kas  nors matete "Baltojo katino svetaine"? Ten  reklamavo  naujus  vaistus  VITISKIN? Gal  kas  nors  jau  isbandete? Sake, kad  skirta  tiems, kam  nepadeda  VITIX, man  nepadejo, nors  istepiau  apie 10 tubeliu doh.gif Idomu  butu suzinoti kitu, ypac  bandziusiu, nuomone g.gif  4u.gif

dziugu, kad atsiranda vis nauju vaistuku thumbup.gif
stai radau, http://www.vaistai.l...chword=vitiskin
kaunuoja panasiai, kaip VITIX. tik nepatartinas naudoti akiu zonose unsure.gif gaila.
Atsakyti
eisiu pas dermatologa , ziuresiu ka jis pasakys dabar g.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kuri bandet ta maskuojama krema viticolor?ir kur jo gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Owena @ 2008 11 09, 20:07)
sveikutes smile.gif gal kuri bandet ta maskuojama krema viticolor?ir kur jo gauti? 4u.gif

Bandė daug kas, nieko nepadeda. Gauti vaistinėse.
Atsakyti