Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl palikot antrą pusę?

Labai nuostabuos eiles,i tiek nedaug sutelpa dag smile.gif
Atsakyti
kodel palikau antra puse? kas mus isskyre? begalinis ir nuolatinis girtuokliavimas,pastovus barniai. lengva nebuvo,bet dabar esu daug kartu laimingesne,klausiu saves,o kodel anksciau nesiryzau ir taip nepadariau,net15 metu pratempiau ir nieko gero nemaciau,tik girto vyro snukuti ir alaus dvoka. trenkiau durimis ir isejau vaikus pasiemus i niekur,neturejau kur eiti,bet isejau ir nebegrizau,isejau su tapkem,net rubai paliko ten,ten ir butas 3kambariu apstatytas,bet laimes nebuvo. dabar gyvenu nuomotame butelyje,bet laiminga,daug kur isvykstam,daug ka pamatome,poziuris i gyvenima pasikeite.kitas gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
na ir mano taurė persipildė nuo jo gėrimų,koliojimo ir išsiskyriau.jau greit sueis mėnuo ir įsiteisės teismo nutartis.pagal ją jis turės išeiti iš buto,o jam turiu sumokėti kompensaciją.dabar jis pradėjo aiškinti,kad niekur neis,kaip gyveno čia taip gyvens.pinigų į rankas nenoriu duot,nes žinau,kad prašvilps.pats niekur nedirba,darbo nesiieško,alimentų nemoka vaikams.radau butą už tą kompensacijos sumą,sakau ,kad nupirksiu,kad turėtų kur gyventi.nenori,matai netinka rajonas.toliau geria,kelia skandalus namie,net grąsina mane užmušti ar butą padegti.taip pavargau unsure.gif unsure.gif atrodo tai niekados nesibaigs.grynai psichinis ligonis.jo motina ir seserys nesikiša.bloga joms palikau,kad išdrįsau skirtis.
kaip juo atsikratyti?pinigus sumokėti ir tegul nešdinasi?bet gaila pinigų,kurie bus pragerti.turėtų nors butą,bet net neieško nei nuomotis,nei pirktis."vistiek man gyvenimo nebėra.laukiu mirties"-va taip dejuoja pažįstamiems.
atrodo,kodėl turėčiau rūpintis.bet žinau,kad ta "siurbėle" neatsikratysiu-"vistiek tau ramybės nebus".
kaip jūs atsikratėt tokių vyrų?kiekilgai jie gali terorizuoti?
Atsakyti
QUOTE(drebulė @ 2010 08 11, 15:03)
na ir mano taurė persipildė nuo jo gėrimų,koliojimo ir išsiskyriau.jau greit sueis mėnuo ir įsiteisės teismo nutartis.pagal ją jis turės išeiti iš buto,o jam turiu sumokėti kompensaciją.dabar jis pradėjo aiškinti,kad niekur neis,kaip gyveno čia taip gyvens.pinigų į rankas nenoriu duot,nes žinau,kad prašvilps.pats niekur nedirba,darbo nesiieško,alimentų nemoka vaikams.radau butą už tą kompensacijos sumą,sakau ,kad nupirksiu,kad turėtų kur gyventi.nenori,matai netinka rajonas.toliau geria,kelia skandalus namie,net grąsina mane užmušti ar butą padegti.taip pavargau unsure.gif  unsure.gif atrodo tai niekados nesibaigs.grynai psichinis ligonis.jo motina ir seserys nesikiša.bloga joms palikau,kad išdrįsau skirtis.
kaip juo atsikratyti?pinigus sumokėti ir tegul nešdinasi?bet gaila pinigų,kurie bus pragerti.turėtų nors butą,bet net neieško nei nuomotis,nei pirktis."vistiek man gyvenimo nebėra.laukiu mirties"-va taip dejuoja pažįstamiems.
atrodo,kodėl turėčiau rūpintis.bet žinau,kad ta "siurbėle" neatsikratysiu-"vistiek tau ramybės nebus".

o kam tu dar del jo galva suki? jei tik turi pinigeliu,sumokek,lai patvirtina notaras kad sumokejai ir perraso savo dali tau,ir gyvenk ramybeje.o koks tau skirtumas kur pades pinigelius? bet tu uztai turesi sventa ramybe,be jo triuksmu.arba kitas variantas tai jei jis nemoka alimentu,tu ji priduok anstoliams ir tegul auga skola,na pamazu ji pasieks tiek kiek ikainota jo dalis,na puse buto,ir tada butas tavo,bet manau ilgai reikes laukti
Atsakyti
na ir mano taurė persipildė nuo jo gėrimų,koliojimo ir išsiskyriau.jau greit sueis mėnuo ir įsiteisės teismo nutartis.pagal ją jis turės išeiti iš buto,o jam turiu sumokėti kompensaciją.dabar jis pradėjo aiškinti,kad niekur neis,kaip gyveno čia taip gyvens.pinigų į rankas nenoriu duot,nes žinau,kad prašvilps.pats niekur nedirba,darbo nesiieško,alimentų nemoka vaikams.radau butą už tą kompensacijos sumą,sakau ,kad nupirksiu,kad turėtų kur gyventi.nenori,matai netinka rajonas.toliau geria,kelia skandalus namie,net grąsina mane užmušti ar butą padegti.taip pavargau unsure.gif  unsure.gif atrodo tai niekados nesibaigs.grynai psichinis ligonis.jo motina ir seserys nesikiša.bloga joms palikau,kad išdrįsau skirtis.

4u.gif Stiprybės Tau...
Tu turi dar gerai pasitarti su kuom nors... Kad mokės vaikams alimentus - šansų kaip ir nėra... Gal tada galima būtų tartis su juo taip - aišku, įforminant pas notarą ar kur kitur tą sandorį - jis nemoka alimentų vaikams, Tu tų alimentų niekada nebereikalauji, bet kaip kompensaciją - palieka vaikams jam priklausančią turto dalį (kad ir tuos priteistus pinigėlius...)...
Atsakyti
Išėjau, nes nebeištvėriau psichologinės ir fizinės prievartos.Išėjau, kad pradėčiau naują gyvenimą su vaiku.Praktiškai išėjau į nežinią.Ir nesigailiu.Niekada nesigailėsiu.Ir norėčiau pasakyti visoms, kurios turi panašių problemų šeimoje,kad žmonės nesikeičia, jų nepakeisi,kad ir kaip norėtum.Smurtaujantis vyras niekada netaps nesmurtaujančiu...Kol pati to nesuvoki, niekas nepadės.Taip kad tik pačios sau galit padėti.Viskas moterų rankose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziemine @ 2010 08 12, 15:31)
Išėjau, nes nebeištvėriau psichologinės ir fizinės prievartos.Išėjau, kad pradėčiau naują gyvenimą su vaiku.Praktiškai išėjau į nežinią.Ir nesigailiu.Niekada nesigailėsiu.Ir norėčiau pasakyti visoms, kurios turi panašių problemų šeimoje,kad žmonės nesikeičia, jų nepakeisi,kad ir kaip norėtum.Smurtaujantis vyras niekada netaps nesmurtaujančiu...Kol pati to nesuvoki, niekas nepadės.Taip kad tik pačios sau galit padėti.Viskas moterų rankose smile.gif

stiprybes tau 4u.gif 4u.gif tikrai viskas bus gerai.labai gerai pazistama situacija,buvo ir man kazkada taip....bet viskas susitvarke i gera puse mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaiciau visa tema nuo pradzios iki galo. Mama mia kiek mulkiu si zemele nesioja. Ir kokios stiprios mes moterys.
Pati niekada gyvenime dar nebuvau pakliuvusi i panasia situacija. Ir teveliai mano graziai gyveno ir dabar su MB viskas labai gerai. Tiesiog norejau parasyti kad saunuoles mergaites visos kur pasiuntet velniop tuos siuksles, kuriu net vyrais pavadint liezuvis neapsivercia. Ir stiprybes ir isminties toms kurios dar vis neapsisprendzia kaip kapanotis is tokio dugno O tokie vyrai tai tiesiog geda geda ir dar karta geda.
Atsakyti

Bandyk iš naujo prisiteisti tą buto dalį, už kurią turi sumokėt kompesnaciją, vaikams kaip išlaikyma turtu, o ne periodinėmis išmokomis. Tada ir skolos neturėsi ir dėl alimentų kautis nereiks, jei žinai, kad vistiek nemokės. Teismas gali atsižvelgti į tai,kad periodiškai išlaikymo neteiks, nes ytra toks, kitos ar trečioks, ir priteisti vietoje išlaikymo turtą. Ir nesuk sau galvos kas su juo bus - tokie moraliniai užknisinėtojai ir teroristai puikiai žino, kam gali knist protą, o kam ne. jei parodysi nors menkiausią rūpestėlį, nirkuomet juo neatsikratysi. Jam gi visai neįdomu, kaip tu su vaikais gyvensi. Ai, dar grasinimus visus fiksuok, jei gali. telefone pvz.
Atsakyti
apturejau pirma posedi. Uhhh.... jegu kainavo nemazai, kai advokato galimybiu ner samdytis lotuliukas.gif Vis dar svarstau, kaip as ten atrodziau - bet visumoj manau, neblogai. Labai pasigailejau, kad neturejau kokios juodos skaros - bo tiek teisejas, tiek tevo advokatas su graziom mantijom prie akiu apsirede - sekanti karta ir as uzsimest ka nors panasaus noreciau lotuliukas.gif
Tecio advokatui sunkoka buvo atremti savo argumentus - juos kramciau be vargo, tik momentais uzmirsdavau koki punkta ties kokiu savo argumentu pamineti, o nuo logikos nenukrypau. Vis tik geriausias advokatas vaikui - mama. Tetis, deja, nepasirode. I istatymines eilutes ivairus paradoksai auginant vaika, sunkiai telpa - turejau irodineti, kad 4 sezonams yra reikalingi skirtingi rubai ir pan. - isties juokinga, ir dar tai - kad vaikas turi savybe augti ir jo poreikiai turi buti tenkinami tuoj pat, kai tik atsiranda - skaityti, rasyti, ir pan. ir negali but atideti keleriems metams. Kai kuriuos tevo advokato argumentus tiesiog atsisakiau komentuoti del absurdiskumo - aisku, tiesiai to nepareiksdama, tiesiog sakydama, kad neturiu ka pakomentuoti - lygis ten isties pasirode zemas, vis tik provincijos teismas. Pats teisejas paminejo, jog tevo argumentai yra labai silpni. Bus posedis dar vienas, leisim teciui atskleist visas savo pajamas, islaidas, islaikytiniu skaiciu ir pan. Nes daug ka is oro piese. Tai truputi pristabde reikalo issprendima. Kaip bebutu keista, tikiuosi teisingos baigties. Neturiu tikslo kenkti vaiko tevui g.gif
Atsakyti
o mano tai tokia situacija buvo ,pateko i ikalinimo istaiga per gerima,islaukau 4 metus nes vaikas yra,lankiau ziurejau prase nepalikti,sake pasikeis su mano zinia tik sampo taure isgers sulaukiau,tik grizo susirado darba ir po menesio ,pradejo isgerineti,macau kad beviltiska ,susirinkau daiktus jam isejus i darba,pasiemiau vaika ir palikau ji,viskas butu gerai bet jau laukiausi antro vaikelio,jis zinojo,maniau busim svarbus atleks susigrazins..pasikeis gal..klydau,dabar gyvenu viena ,antrajam jau 5metukai,tevui vaiku nereik net nepazista antrojo,valstybe mokejo alimentus,dabar pati prispaude,lengva nera bet galima sakyti jau gerai viskas
Atsakyti
uoj.... tik dabar pastebejau, kad mano postas ne i ta tema nukeliavo blush2.gif
sorry uz tersima blush2.gif
Atsakyti