QUOTE(given444 @ 2012 02 18, 14:42)
mamukas, sakau,
kikeviena moteris turi pribresti ir issiskyrimui. kitos "skiriasi" ir dvidesimt metu. kiekviena turi savo kentejimu ribas.
blogiausia kai
sergama aukos sindromu ar kapstomasi bejegystes liune-tuomet visa gyvenima galima taip kapstytis.
paguodai turbut turi zinot kad puse ltv seimu gyvena atskirai, vadinasi mamos vienos.
sveikos
labai sutinku given444 su tavuoju postu

atrodo parasei ta ka as norejau
pati zinau ka reiskia issiskirt,pirmajam vaikui gal net 2veju metuku nebuvo kai tai yvyko,o man dar ne 20..bet pasiryzau nes atsikandus jau jo buvau galutinai
jau kazkada sioje temoje pasisakiau..gal kartosiuosi nzn..
bet,teisingai parasei,kad susergama aukos sindromu..pati tai zinau,visiem verkiau kaip man negera,kaip gaunu y skudurus,kos jis alkoholikas ir t.t..bet gyvenau toliau su juo

nuo pat pirmos minutes matesi,kad jis anei vyras anei tevas,anei seimos zmogus..
aciu dievui,kad suaugau ir atejau y prota LAIKU

o ne pragyvenus belenkiek metu ir prisigimdzius nuo tokio erodo galybe vaiku

cia niekas niekam nepatars,kada skirtis,kada gyvent toliau..pati pajusi kai jau bus VISKAS
paguost nepaguosiu,tik visom tokiom nepasiryztanciom ir liejanciom asaras del tokiu slykstyniu palinkesiu,kad kuo greiciau ateitumet y prota
o mamukui,jetus marija jus laukiates,koky jus vaikely pagimdysit sitiek asaru liedama

mano pacios vaikiukas isnesiotas 9menesius nuolatinese asarose ir nervuose..kiek paskui sveikatos reikia su tokiais spirguciais,kokie jie buna neramus

diena nakty manasis klykdavo..gerai,kad mama atbegdavo pasupuot..o taip tai viena nuo proto gali pabegt
o siaip pavyzdys

mano viena drauge su dviem vaikuciais ir issiskyre ir antra karta istekejo ir trecia pasigimde..ir dar syky issiskyre kai uzkniso kvailas vyras

dabar dirba sau,vaikai du jau didoki trecia mazesne,bet laiminga kokia ji

ir gerbeju jai tikrai netruksta

turint vaikuciu nereiskia,kad jau mes mire

gyvenimas tesiasi toliau,jei tik ziuri y prieky o ne atgal